Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@04:41:40 GMT

استاد متخصص آموزش آنلاین عربی برای تجارت

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۸۴۱۴

استاد متخصص آموزش آنلاین عربی برای تجارت

شاید پیداکردن یک کلاس زبان آنلاین و استاد زبان عربی که در آموزش آنلاین زبان عربی حرفه‌ای باشد و بتواند از تمام ظرافت‌های زبان عربی نیز اطلاعات کافی داشته و بتواند این اطلاعات را به‌خوبی به زبان‌آموزان منتقل کند سخت به نظر برسد، اما جای هیچ نگرانی نیست زیرا این ماه قرار است طبق عادت همیشگی به سراغ یکی از اساتید مجرب زبان عربی یعنی خانم هدی مهربان برویم و تعدادی از سؤالاتی که ممکن است در ذهن شما هم باشد را از ایشان بپرسیم و اطلاعات مفیدی درباره مدت‌زمان یادگیری زبان عربی و نحوه تدریس ایشان کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میشه لطفاً خودتان را معرفی کنید.

من هدی مهربان مدرس زبان عربی هستم و ۱۳ سال سابقه تدریس در زمینه آموزش زبان عربی در مؤسسه‌ها و آموزشگاه‌های مختلف را دارم و مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات عربی را دارم و مدرک فوق‌لیسانس خود را از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران در سال ۸۷ با معدل ۱۹.۰۹ گرفتم و ۱۳ سال است که در آموزشگاه و مؤسسه‌های مختلف، زبان عربی را به‌صورت کلاس‌های گروهی و خصوصی تدریس می‌کنم و همین‌طور مترجم کتابی در زمینه آموزش لهجه عراقی هستم و در حال حاضر هم به کار تدریس و ترجمه مشغول هستم.

یادگیری یک زبان جدید چه مزایایی در زمینه کاری و تحصیلی و... برای فرد زبان آموز دارد؟

یادگیری یک زبان جدید درست مثل واردشدن به یک‌دنیای جدید است و باعث می‌شود که فرصت‌های جدیدی برای فرد ایجاد شود و درهایی را برای فرد در زمینه کاری و زمینه‌های دیگر باز می‌کند که قبل از یادگیری زبان امکانش وجود نداشته است و به‌طورکلی می‌تواند زندگی یک فرد را به طور کامل تغییر دهد. همچنین باعث می‌شود که فرد دوستان جدیدی از فرهنگ‌های مختلف پیدا کند و باعث می‌شود که افق دید فرد نسبت به زندگی واقعاً تغییر پیدا کند و به‌طورکلی یادگیری زبان جدید تغییرات بزرگی در زندگی فرد زبان‌آموز ایجاد می‌کند.

یک خاطره و یا اولین تجربه خود را از تدریس زبان عربی توضیح دهید.

اولین تجربه من در تدریس زبان عربی این بود که باید به سه یا چهار زبان‌آموز در یک کلاس آموزش خصوصی زبان تدریس می‌کردم و خیلی نگران بودم و می‌ترسیدم که نتوانم به‌خوبی کارم را انجام بدهم و روز اول خیلی برای من سخت بود، اما هر چه که زمان گذشت و روزهای بیشتری را تدریس کردم خیلی احساس بهتری در من ایجاد شد و احساس کردم که می‌توانم این کار را انجام دهم؛ بنابراین این کار برای من بیشتر از قبل لذت‌بخش شد.

درباره شغل خود یعنی تدریس کردن چه احساسی دارید؟

این که بتوانی یک چیزی را به کسی یاد بدهی و به‌خصوص زبان که کار بسیار مشکلی است و می‌تواند زندگی افراد را به‌طورکلی تغییر دهد و خیلی برای پیشرفت آن‌ها مهم هست، احساس بسیار خوبی را در من ایجاد می‌کند و وقتی نتیجه را می‌بینم که زبان‌آموزان موفق می‌شوند و می‌توانند صحبت کنند و یک زبان دیگر را به‌خوبی درک کنند برای من بسیار لذت‌بخش است.

فکر می‌کنید نقطه قوت شما در تدریس زبان عربی چیست و چه وجه تمایزی با دیگر مدرسان دارید؟

من فکر می‌کنم هر مدرسی نقاط قوت و نقاط ضعفی دارد ولی من همیشه تلاش می‌کنم تا اگر زبان‌آموز به زبان علاقه‌مند است بتوانم این علاقه را در او تقویت کنم و اگر علاقه‌ای به این زبان ندارد و بنا به ضرورتی در حال یادگیری زبان است این علاقه را در آن ایجاد کنم. همچنین سعی می‌کنم از روش‌های متنوعی برای آموزش زبان استفاده کنم که برای زبان‌آموز جذابیت داشته باشد و یادگیری را برای او لذت‌بخش کند.

اگر مدرس نمی‌شدید چه شغلی را برای خود انتخاب می‌کردید؟

فکر می‌کنم اگر مدرس نمی‌شدم احتمالاً رشته نقاشی انتخاب می‌کردم به‌خصوص نقاشی چهره که از دوره کودکی کار می‌کردم و علاقه‌مند بودم و یا یکی از رشته‌های مربوط به نجوم و فضا را انتخاب می‌کردم.

یکی از سؤالات متداول زبان آموزان این است که یادگیری زبان جدید چقدر طول می‌کشد؟ نظر شما در این باره چیست؟

در جواب این سؤال من معمولاً این نکته را به زبان‌آموزها می‌گویم که ما نمی‌توانیم یک‌زمان دقیق و مشخصی را برای یادگیری کامل یک زبان در نظر بگیریم و تعیین بکنیم که دقیقاً چه زمانی می‌توانیم یک زبان را به طور کامل یاد بگیریم، زیرا یادگیری یک زبان به عوامل خیلی زیادی بستگی دارد و از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است، اما می‌توانیم بگوییم که زبان‌آموزها در طول دو یا سه ترم اگر که یک‌زمان خاصی را به‌صورت روزانه برای یادگیری زبان در نظر بگیرند و آن روشی که مدرس برای آن‌ها مشخص کرده در پیش بگیرد و با پشتکار این برنامه را ادامه بدهند می‌توانند تا حد خوبی عبارت و کلمات مهم اولیه را برای مکالمه یاد بگیرند و همچنین می‌توانند جملات ساده بسازند و از آن‌ها در مکالمه‌های خود استفاده کنند و این می‌تواند یک شروع خیلی خوبی برای زبان‌آموزان باشد تا بتوانند به‌ تدریج سطح‌های بالاتر زبان عربی را ادامه دهند.

از کجا متوجه شدید به زبان عربی علاقه‌مند هستید و این علاقه چگونه در شما شکل گرفت؟

من از اول ادبیات را دوست داشتم و به این دلیل که زبان مادری من عربی است به زبان و ادبیات عربی علاقه‌مند شدم و زبان و ادبیات عربی را خیلی دوست داشتم و به همین دلیل وارد این کار شدم ولی وقتی که شروع به تدریس کردم متوجه شدم که چقدر تأثیر یک زبان می‌تواند تأثیرگذار و لذت‌بخش باشد؛ این باعث شد که این کار را به‌صورت جدی ادامه بدهم.

اولین نصیحت یا نکته‌ای که به زبان‌آموزان خود می‌گویید چیست؟

اولین چیزی که من از زبان‌آموزها می‌پرسم این است که به چه دلیلی این زبان را می‌خواهند یاد بگیرند و بعد اینکه چگونه و با چه روش یا چه برنامه‌ای می‌توانند به هدف خود دست پیدا کنند. یکی از نکات خیلی مهمی که زبان‌آموزان باید از آن آگاه باشند این است که باید یک زمانی را به‌صورت روزانه به این زبان اختصاص بدهند و یادگیری را به‌تدریج ادامه بدهند، زیرا این پشتکار و ادامه دادن در یادگیری زبان عربی خیلی اهمیت دارد و دانستن اینکه یادگیری زبان یک پروسه طولانی‌مدت است و در یک مدت کوتاه به دست نمی‌آید خیلی مهم است، زیرا باعث می‌شود که زبان‌آموز ناامید نشود و به‌تدریج به راه خود ادامه بدهد.

یادگیری زبان عربی با استاد باتجربه زبان عربی در تیکا

در پایان امیدواریم مصاحبه بالا با مدرس زبان عربی سرکار خانم هدی مهربان به شما کمک کرده باشد تا بتوانید درباره انتخاب مدرس برتر برای کلاس زبان آنلاین زبان عربی بهتر تصمیم گیری کنید. اگر دوست دارید در آموزشگاه خصوصی زبان آنلاین تیکا برای آموزش آنلاین زبان عربی تعیین سطح کنید و به آموزش خصوصی زبان بپردازید، می‌توانید از بخش اساتید زبان عربی با استاد هدی مهربان در ارتباط باشید. همچنین از آنجایی که پیش بینی نیازهای زبان آموزان یکی از اهداف اصلی آموزشگاه زبان تیکا است؛ بنابراین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و یا مشاوره با پشتیبانی آموزشگاه زبان تیکا تماس بگیرید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

کد خبر 1640201

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: باعث می شود یادگیری زبان زبان آموز زبان آموزان علاقه مند زبان عربی زبان جدید لذت بخش یک زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • روایتی از ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص