Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش ستاری امروز یکشنبه در حاشیه نشست اعضای سازمان نظام مهنسی ساختمان استان اردبیل با فرماندار خلخال و مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل به خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع بیش از ۱۳ هزار نفر مهندس عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل هم اکنون ۵۰ درصد شامل ۶ هزار و ۵۰۰ مهندس در ۷ رشته مهندسی عمران، معماری، برق، مکانیک، شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک دارای پروانه فعالیت و نظارت از این سازمان بوده و بر نحوه درست اجرای ساخت و سازها، طراحی، نظارت و اجرای پروژه‌های ساختمانی در سطح مرکز و شهرستانهای مختلف این استان نظارت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل گفت: سال گذشته بر نحوه و اجرای ۲/۵ میلیون متر مربع ساخت و ساز و احداث بنا در مناطق شهری و روستایی این استان از طریق مهندسین عضو دارای پروانه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل نظارت شد .

ستاری در ادامه افزایش روز افزون تعداد اعضای سازمان نظام مهنسی ساختمان و تناسب نداشتن تعداد اعضا با میزان ساخت و ساز در استان را از چالش‌های پیش روی این سازمان عنوان کرد و گفت: با توجه به پیش بینی احداث بیش از ۸۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی و جهش تولید مسکن در استان اردبیل این ظرفیت می‌تواند در افزایش سطح اشتغال بکار مهندسان ساختمان این استان موثر واقع شود.

وی گفت: رکود صنعت ساختمان، کارگران ساختمانی فاقد کارت مهارت حرفه ای، بکارگیری مصالح ساختمانی فاقد استاندارد، بکارگیری از روش‌های غیراستاندارد در تهیه بتن و همچنین سازندگانی که به این صنعت نگاه سودگرایانه دارند از مهمترین چالش‌های مقابل روی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان است.

نایب رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل با بیان اینکه استفاده از دستگاه خلاطه برای تهیه بتن ساختمان ممنوع است، اظهار کرد: با توجه به دستی بودن میزان اختلاط سیمان، آب و شن و ماسه در بکارگیری از این وسیله بتن تولیدی آن هرگز نمی‌تواند استاندارد لازم را برای استحکام قابل قبول بتن داشته باشد.

وی اظهار کرد: فقدان رقابت به علت محدود بودن شرکت‌های تهیه بتن آماده در برخی از شهرستان‌های استان از جمله خلخال موجب شده تا برغم وجود مصالح ساختمانی با کیفیت کوهی و رودخانه‌ای در این مناطق کیفیت بتن آماده تولید شده در آنها پایین‌تر از سطح استاندارد و یا مرکز استان اردبیل باشد.

ستاری با بیان اینکه شهرستان های اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال، گرمی، نمین و بیله سوار به ترتیب دارای بیشترین و کمترین عضو در سطح استان هستند، ادامه داد: با توجه به رشد روزافزون تعداد مهندسان عضو در سازمان‌های نظام مهندسی، موضوع اشتغال به عنوان مهمترین دغدغه این سازمان مطرح است.

وی اظهار کرد: میزان اشتغال بکار مهندسان عضو سازمان که تنها از محل نظارت بر ساخت و سازها درامد دارند، بستگی به شرایط اقتصادی و میزان ساخت و ساز داشته و در بخش دیگر نیز می‌توانند با افزایش تعاملات بین سازمانی و عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری با دستگاه‌های اجرایی مرتبط با اشتغال مهندسان اثربخش عمل کنند.

ستاری ادامه داد: اعضای بدون پروانه سازمان که موفق به قبولی از آزمون‌های پروانه اشتغال حرفه‌ای نمی شوند و بخش اعظمی از اعضای سازمان‌های نظام مهندسی را تشکیل می‌دهند، همواره از معضل بیکاری رنج می‌برند.

به گفته نایب رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل، عدم تناسب تعداد اعضای سازمان با آمار ساخت و ساز که در نتیجه اشتغال به تحصیل نا متوازن دانشجویان رشته های فنی ،مهندسی با نیاز بازار کار پدید آمده موجب افزایش بیکاری مهندسان درحوزه ساختمان شده است.

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور خلخال استان اردبیل سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل اعضای سازمان ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران