Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@22:24:51 GMT

کشتارگاه‌های سنتی و غیرمجاز همدان تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۹۳۶۹

کشتارگاه‌های سنتی و غیرمجاز همدان تعطیل شد

گروه استان‌ها ـ مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: برای پیشگیری از شیوع بیماری‌ها، کشتارگاه‌های سنتی و غیرمجاز را تعطیل کردیم. - اخبار استانها -

 محمود رضا رسولی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، از شروع واکسیناسیون تب مالت برای دام‌های استان خبر داد و اظهار داشت: واکسن‌های استراتژیک به صورت کاملا رایگان برای دام‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همکاران ما به دامداری‌های سنتی و صنعتی مراجعه می‌کنند و عملیات واکسیناسیوکن را برای دام ها انجام می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه تب مالت یک بیماری مشترک بین دام و انسان است، تصریح کرد: بیشترین مشکلات ما مربوط به دامداری‌های سنتی است.

رسولی با تاکید بر اینکه بیماری‌هایی مانند تب مالت از طریق مصرف لبنیات سنتی و غیر پاستوریزه به انسان منتقل می‌شود، گفت: بنابراین مردم باید در خرید و مصرف لبنیات دقت کنند.

کشتارگاه کاشان دچار فرسودگی شده است/ لزوم نظارت بیش از پیش دامپزشکی بر واحدهای پرورش دام‌ و طیورتکذیب شایعه مرغ‌های بی‌کیفیت در استان کهگیلویه و بویراحمد/ نظارت کامل دامپزشکی در کشتارگاه‌هاکشتارگاه مرغ سقز با ورود دستگاه قضایی بازگشایی شد

وی درباره راه‌های انتقال تب مالت از دام به انسان، اظهار داشت: تماس با جنین سقط شده دام مبتلا، یکی از مهم‌ترین راه‌های انتقال این بیماری است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با تاکید بر اینکه آمار ابتلا به تب مالت در دامداری‌های صنعتی ما بسیار پایین است، گفت: این دامداری‌ها تحت نظارت مستمر بازرسان ما قرار دارند.

رسولی با بیان اینکه برای پیشگیری از شیوع بیماری‌ها، کشتارگاه‌های سنتی و غیرمجاز را تعطیل کردیم، اظهار داشت: تب مالت یک بیماری چند فاکتوری است و عوامل زیادی در کاهش و افزایش موارد آن موثر است.

وی با تاکید بر اینکه برای کاهش و ریشه‌کنی بیماری‌ها نیازمند همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های مختلف استان هستیم، گفت: در زمینه واکسیناسیون دام‌ها عملکرد بسیار خوبی داریم.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: با تلاش همکاران توانستیم کانون بیماری‌های دامی را تا 40 درصد در استان کاهش دهیم.

رسولی در بخش دیگری از گفت‌و‌گو به شیوع بیماری در فصول گرم سال اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری در استان شناسایی نشده است.

وی با بیان اینکه تب کریمه کنگو از طریق لمس و له کردن کنه به انسان منتقل می‌شود، گفت: یکی از راه‌های دیگر انتقال آن هم مربوط به تماس با ترشحات، خون و گوشت دام آلوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با تاکید بر اینکه سمپاشی دام‌ها برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری انجام می‌شود، تصریح کرد: در دامداری‌های صنعتی مشکل چندانی نداریم و عمده مشکلات ما مربوط به دامداری‌های سنتی است.

رسولی افزود: خود دامداران هم می‌توانند نسبت به سمپاشی دام‌ها اقدام کنند.

انتهای پیام/743/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل دامپزشکی استان همدان دامداری ها بیماری ها تب مالت دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: سگ‌های ولگرد نیز باید توسط شهرداری جمع آوری، ساماندهی و به جایگاه مشخصی انتقال داده شوند که واکسیناسیون برای آنها انجام شود.

وی بیان داشت: قیمت تمام شده یک دوز واکسن بیش از ۵۰۰ هزار تومان است اما دامپزشکی برای واکسینه کردن سگ‌های ولگرد در صورت جمع آوری توسط شهرداری، آمادگی کامل دارد.

رجایی فر تصریح کرد: دامپزشکی همچنین با کمک مراکز بخش خصوصی طرف قرارداد، برای عقیم کردن و جلوگیری از زاد و ولد سگ‌های ولگرد آمادگی دارد.

وی با بیان اینکه وظیفه سازمانی دامپزشکی، واکسینه کردن سگ‌های صاحب‌دار مثل سگ‌های گله دامداران و عشایر است، گفت: با این حال در راستای سلامت مردم، دامپزشکی سگ‌های ولگرد را نیز در صورت جمع آوری در یک محل واکسینه می‌کند.

رجایی فر اظهار داشت: در سال گذشته نیز ۱۲ هزار و ۷۵۳ سگ صاحب‌دار واکسینه شدند.

کد خبر 6090026

دیگر خبرها

  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد