Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@17:05:23 GMT

اطلاعات تازه از ایستگاه فضایی اختصاصی چین

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۹۷۴۹

اطلاعات تازه از ایستگاه فضایی اختصاصی چین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی جی تی ان، ایستگاه فضایی مذکور متشکل از ماژول اصلی تیان هی است که در حال حاضر به دور زمین می چرخد و در آینده دو ماژول آزمایشگاهی به نام‌های ونتیان و منگتیان به دو طرف آن اضافه می‌شوند.

این دو ماژول به ترتیب در ماه‌های ژوئیه و اکتبر به ایستگاه فضایی مذکور افزوده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که دو کپسول آزمایشگاهی در محل نصب خود قرار گیرند، ایستگاه فضایی مذکور دارای فضای زندگی بیش از ۱۱۰ متر مکعب خواهد بود که متشکل از شش اتاق خواب و دو حمام است و می‌تواند حداکثر ۶ فضانورد را در خود جای دهد.

در مجموع ۲۵ کابینت آزمایش علمی در سه ماژول این آزمایشگاه فضایی ملی، مستقر خواهند شد. هر کابینت مانند یک آزمایشگاه کوچک بسیار کاربردی است که آزمایش‌های متنوع در رشته‌های خاص را ممکن می‌کند.

این مجموعه در مدار پایین زمین در ارتفاع حدود ۳۴۰ کیلومتری تا ۴۵۰ کیلومتری از سطح زمین فعالیت خواهد کرد. عمر مفید این مجموعه ۱۰ سال است، اما کارشناسان معتقدند با نگهداری مناسب ایستگاه فضایی مذکور می‌تواند بیش از ۱۵ سال کار کند.

کد خبر 5512248

منبع: مهر

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی چین فناوری فضایی شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری فناوری فضایی تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری روسیه هوش مصنوعی ایالات متحده امریکا تلسکوپ فیس بوک ثبت اختراع اتحادیه اروپا حفاظت از محیط زیست ایستگاه فضایی مذکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود

به گزارش صدای ایران از دیجیاتو،به‌تازگی پستی در یک انجمن آنلاین منتشر شده که در آن به ساخت نام دامنه و گواهی امنیتی برای «search.chatgpt.com» اشاره شده است. البته در حال حاضر، این آدرس وجود خارجی ندارد و هیچ صفحه‌ای با آن باز نخواهد شد. علاوه بر این، «پیت هوانگ»، محقق هوش مصنوعی، در شبکه اجتماعی ایکس ضمن اشاره به این دامنه، به تاریخ ۹ می (۲۰ اردیبهشت) نیز اشاره کرده است.

در حال حاضر، اطلاعات بسیار کمی در مورد موتور جستجوی احتمالی ChatGPT وجود دارد که احتمالاً مانند Perplexity و Google Gemini، براساس سوالات پرسیده‌شده توسط کاربران کار خواهد کرد.

موتور جستجو ChatGPT رقیب جدی گوگل؟

انتشار این خبر، احتمالاً برای گوگل بسیار نگران‌کننده خواهد بود که در بیش از دو دهه گذشته، بر بازار موتور‌های جستجو تسلط داشته است و ۹۰ درصد از کل جستجو‌های جهانی را به خود اختصاص داده است. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، ماه گذشته در طی مصاحبه‌ای با «لکس فردمن»، گفته بود که ChatGPT می‌تواند آینده جستجو باشد.

او در جریان مصاحبه خود گفته بود:
«اگر بتوانیم موتور جستجوی بهتری نسبت به گوگل بسازیم، فکر می‌کنم باید این کار را انجام دهیم. گوگل ۱۳ تبلیغ و ۱۰ لینک آبی به شما نمایش می‌دهد. اما چیزی که مرا بسیار هیجان‌زده می‌کند این است که شاید راه بسیار بهتری برای کمک به مردم در یافتن اطلاعات مدنظر خود وجود داشته باشد.»

موتورجستجو OpenAI می‌تواند رویکرد‌های متفاوتی را دنبال کند. به‌عنوان مثال، Perplexity از رویکرد چت‌بات استفاده می‌کند و کاربران می‌توانند از آن سؤال بپرسند و سپس نتایج جستجوی آنها توسط هوش مصنوعی نمایش داده می‌شود. گوگل جمینای نیز بیشتر از یک رویکرد چت‌محور بهره می‌برد و علاوه بر لینک جستجوی گوگل، تجزیه‌و‌تحلیلی را به کاربران ارائه می‌کند. طبق شایعات، به‌نظر می‌رسد که رویکرد OpenAI برای موتورجستجو ChatGPT به Gemini نزدیک‌تر خواهد بود.


دیگر خبرها

  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • اطلاعات تازه رادیو ارتش اسرائیل از شب حمله ایران به اسرائیل
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر