Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت نانووان با خرید کارخانه جانسون متی باتری متریالز (JMBM) به دنبال استفاده از مزیت‌های این کارخانه در بخش تولید مواد کاتدی لیتیوم آهن فسفات (LFP) است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نانووان با خرید کارخانه جانسون متی باتری متریالز (JMBM) به دنبال استفاده از مزیت‌های این کارخانه در بخش تولید مواد کاتدی لیتیوم آهن فسفات (LFP) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نانو وان (Nano One) یکی از تاسیسات تولید باتری LFP در آمریکای شمالی را خریداری می‌کند. نانو وان که تولید کم هزینه مواد کاتد باتری لیتیوم یون با کارایی بالا را انجام می‌دهد به تازگی خرید شرکت کانادایی جانسون متی باتری متریالز، را اعلام کرده است. این خرید برای به دست آوردن تمام سهام جانسون متی باتری متریالز تقریباً با قیمت ۱۰٫۲۵ میلیون دلار کانادا انجام شده است.

دن بلوندال مدیرعامل نانو وان در مورد این معامله می‌گوید: «نیاز رو به افزایش برای مواد کاتدی تولید شده در آمریکای شمالی فرصتی را برای نانووان فراهم می‌کند تا فناوری خود را به کار گیرد و به یک رهبر تبدیل شود. ما هیجان‌زده هستیم که موافقت خود را برای خرید جانسون متی باتری متریال اعلام کنیم. این تأسیسات در مونترال قرار دارد و از نظر راهبردی این کارخانه در مجاورت فرودگاه‌های بین‌المللی و تأسیسات بندری قرار دارد. این مرکز و تیم نوآوری فناوری نانو وان در بریتیش کلمبیا را تکمیل می‌کند و پایگاهی عالی برای پیشرفت، گسترش و تسریع راهبردی تجاری‌سازی ما است. ما اکنون مشتاقانه منتظر همکاری با همکاران خود در جانسون متی باتری متریالز کانادا برای انتقال آرام تجاری در اواخر امسال و چشم‌انداز و برنامه‌های خود با همه سهامداران در هفته‌ها و ماه‌های آینده هستیم.»

لیام کاندون، مدیر اجرایی جانسون متی باتری متریالز، افزود: «ما در سال گذشته با نانو وان روی تعدادی پروژه کار کرده‌ایم و با مشاهده نوآوری‌های آن‌ها، معتقدیم که آن‌ها پتانسیل توسعه را به بهترین شکل ممکن دارند. ما به طور کامل متعهد به پاسخگویی به نیاز‌های مشتریان خود هستیم.»

شرکت نانو وان با خرید این کارخانه علاوه بر به دست آوردن تیم جانسون متی باتری متریالز با تخصص در فناوری باتری، می‌تواند از ظرفیت تولید باتری جانسون متی باتری متریالز نیز استفاده کند.

این کارخانه یکی از معدود تأسیساتی است که سلول‌های باتری LFP را در آمریکای شمالی تولید می‌کند، زیرا شیمی باتری عمدتاً به تولید در چین است. جانسون متی باتری متریالز مواد کاتدی لیتیوم آهن فسفات را برای «بخش باتری لیتیوم یون برای کاربرد‌های خودرویی و غیرخودرویی برای گروهی از مشتریان» تولید کرده است.

خرید این کارخانه اتفاق خوبی است چرا که نانو وان دارای توان مالی بالایی بوده و در حال توسعه فرآیند‌های تولید جدید برای انواع شیمی باتری، از جمله سلول‌های LFP است. این مزیت‌ها می‌تواند به گسترش دامنه کاری این کارخانه کمک کند و به ایجاد یک زنجیره تامین LFP قوی‌تر در آمریکای شمالی کمک کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آهن کارخانه تولید مواد کاتدی باتری آمریکای شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام

به گزارش تابناک اقتصادی؛ توانایی ایران در مسیریابی و غلبه بر تحریم‌های نفتی و دستیابی به رکوردشکنی فروش نفت خام در شش سال گذشته، نشان از انعطاف‌پذیری، خلاقیت و نگاه راهبردی کشور در مواجهه با چالش‌های اقتصادی دارد. علیرغم اینکه ایران با محدودیت‌های قابل توجهی در صادرات نفت مواجه است، موفق شده است فروش نفت خود را افزایش دهد و سالانه تا ۳۵ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. این موفقیت را می‌توان ناشی از اجرای سیاست‌های نوآورانه و آینده نگر در حوزه انرژی دولت سیزدهم دانست که ایران را قادر ساخته است از فرصت‌های جدید بازار سرمایه گذاری کند، پایگاه مشتریان خود را گسترش دهد و درآمد‌های ارزی خود را افزایش دهد.

در همین رابطه پیرامون عبور ایران از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام برابر با میزان فروش در زمان برجام در سال ۲۰۲۳ میلادی با خانم زهرا فلاحی کارشناس انرژی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

زهرا فلاحی کارشناس انرژی در مورد مسیر خنثی سازی تحریم‌های تجارت نفت خام ایران گفت: رشد فروش نفت خام ایران نشان دهنده توانایی این کشور برای انطباق و تکامل در پاسخ به پویایی بازار در حال تغییر و فشار‌های ژئوپلیتیکی است. ایران با استفاده از استراتژی‌های بازاریابی جدید، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتری و به حداکثر رساندن پتانسیل درآمد خود، توانسته است جایگاهی قوی در بازار جهانی نفت حفظ کند. این رویکرد پیشگیرانه نه تنها به ایران برای غلبه بر تحریم‌های اقتصادی کمک کرده است، بلکه این کشور را به عنوان یک بازیگر قابل اعتماد و رقابتی در تجارت بین المللی نفت معرفی کرده است.

علاوه بر این، موفقیت ایران در جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز، جذابیت این کشور را به عنوان مقصد سرمایه گذاری و شریک استراتژیک در بازار انرژی برجسته می‌کند. ایران با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های نفتی، توسعه میادین جدید نفتی و جذب سرمایه خارجی، به عنوان یک بازیگر کلیدی در جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز خود مطرح شده است. تمرکز بر ایجاد مشارکت‌های استراتژیک، ترویج سیاست‌های سرمایه‌دوستانه و ایجاد فضای کسب‌وکار مساعد، ایران را قادر می‌سازد تا به رکورد‌های سالانه سرمایه‌گذاری خارجی بیش از ۵ میلیارد دلار دست یابد.

این کارشناس انرژی در رابطه با بازسازی پالایشگاه‌های نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی و پایان تعمیرات بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا اظهار کرد: دولت سیزدهم ایران استراتژی جسورانه و مبتکرانه‌ای را برای تغییر تجارت انرژی خود و تضمین بازار‌های تضمین شده برای صادرات نفت خام خود در پیش گرفته است. ایران با دور شدن از شیوه‌های سنتی تجارت نفت و بهره‌گیری از تخصص فنی و مهندسی داخلی، فرصت‌های جدیدی را برای رشد و گسترش در بازار جهانی نفت شناسایی کرده است.

تصمیم برای تمرکز بر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی، نوسازی و ارتقای امکانات موجود، و مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند صنعت پالایشگاه، ایران را قادر ساخته تا وارد بازار‌های جدیدی شود و خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بخش انرژی آمریکای لاتین معرفی کند. امسال تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و شاهد از سرگیری کامل فعالیت بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایران از طریق سرمایه گذاری‌های استراتژیک در پالایشگاه‌های نیمه فعال در آمریکای لاتین، جای پای خود را در منطقه گسترش داده، عملیات پالایشگاهی را احیا کرده و خود را به عنوان ارائه دهنده پیشرو خدمات فنی و مهندسی قرار داده است. ایران با بهره گیری از تخصص و نبوغ ایرانی، خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار انرژی آمریکای لاتین، به ویژه در کشور‌هایی مانند ونزوئلا، که بازسازی پالایشگاه‌ها فرصت‌های جدیدی را برای همکاری و رشد باز کرده است، تثبیت کرده است.

زهرا فلاحی در پایان گفت: موفقیت ایران در عبور از تحریم‌های نفتی، افزایش فروش نفت خام و جذب سرمایه‌گذاری خارجی نشان‌دهنده چشم‌انداز استراتژیک و رویکرد نوآورانه این کشور در تجارت انرژی است. ایران با پذیرش فرصت‌های جدید بازار، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتریان خود و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی کشور‌های همسو با خود، خود را به عنوان یک بازیگر اصلی در بازار جهانی نفت معرفی کرده و خود را به عنوان یک شریک کلیدی در بخش انرژی تثبیت کرده است. در سال ۱۴۰۳ تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و مسیر توسعه صادرات نفت خام در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی