Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، رئیس کل دادگستری استان ، فعالان و دست اندرکاران حوزه گردشگری شعبه همیاران صلح توسعه حل اختلاف خراسان رضوی در جامعه حرفه‌ای هتلداران و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان افتتاح شد.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از   اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی،  رئیس کل دادگستری  استان  در این مراسم که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، اظهار کرد: «شما که خادمان زوار هستید اتاق فکری با محوریت خودتان برای بهره‌برداری بیشتر از فرصت خدمت به زائران و بهره‌مندی مشهد و استان از این فرصت تشکیل دهید ما نیز در کنار شما خواهیم بود و به شما کمک خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
»
غلامعلی صادقی ادامه داد: «معتقدم شما حاضران به عنوان هتلداران و مسئولان دفاتر خدمات مسافرتی می‌توانید سرمایه عظیم داخلی و خارجی را برای مشهد جذب کنید که این نقدینگی، اشتغال، ازدواج، سلامت و امنیت را در پی دارد.»
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با بیان این‌که آنچه توان داریم پای کار می‌آوریم به شرط آن‌که آنچه شما نیز در توان دارید انجام دهید، اظهار کرد: «انتظار ما این است که جامعه حرفه‌ای هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتی بهتر از گذشته برنامه‎ریزی کنند و جذب گردشگر و زائر را با رعایت ملاک‌های دینی انجام دهند، لازم نیست وقتی زائر به مشهد می‌آید دنبال خدمات بی ارزش باشیم.»
او تصریح کرد: زمینه مشهد زیارت است و و باید صنعت گردشگری حول زیارت را متفاوت از گذشته پیگیری کنیم و حتی با نگاه اقتصادی هم اگر برای جوان مشهدی یا خراسانی شغل ایجاد کنیم امام رضا (ع) خوشحال می‌شود.»
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تاکید کرد: «راه‌اندازی شعبه همیاران صلح توسعه حل اختلاف خراسان رضوی برای تقویت فعالان صنعت گردشگری، هتلداری و دفاتر خدمات مسافرتی است چون اختلافاتی در این جامعه بزرگ طبیعی است.»
صادقی با اشاره به توان هتلداران و مدیران دفاتر خدمات مسافرتی گفت: «شما خادمان زوار حضرت رضا (ع) هستید و اگر بدترین اتفاق و اختلاف را به شما واگذار کنیم می توانید آن را رفع کنید، چون اختلافات شدیدی را که ضابط، قاضی و وکیل و کارشناس نتوانسته، شما حل و فصل کرده‌اید، شما از وقت، آبرو و زندگی خود گذشته‌اید اما اختلاف را حل و فصل کرده‌اید.»
هم‌چنین محمود رفسنجانی معاون قضائی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی و رئیس توسعه حل اختلاف استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: «در حال حاضر ۴۵۰ شعبه حل اختلاف در حال فعالیت داریم و تلاش داریم شعبه‌های همیاران صلخ را به ۸۰۰ شعبه افزایش دهیم.»
او با اشاره به عملکرد همیاران صلح در سال گذشته اظهار کرد: «تعداد ۱۸ هزار و ۳۴۴ پرونده به همیاران صلح طی سال گذشته ارجاع شده که ۱۱ هزار و ۸۶۰ پرونده مختومه شده است، تعداد ۶۶۲۰ پرونده تقریبا معادل حدود ۵۰ درصد پرونده‌های مختومه با سازش و صلح مختومه شده است.»
هم‌چنین سعید ولی‌زاده رئیس انجمن صنفی کارفرمایی دفاتر خدمات مسافرتی استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: «در استان خراسان رضوی بیش از ۵۰۰ شرکت و دفتر خدمات مسافرتی فعالیت دارند که بعد از تهران بیشترین تعداد را دارد.»
او با بیان این‌که کمیته حل اختلاف و سازش از بدو تاسیس انجمن فعال بوده است، افزود: «فعالیت همکاران در این کمیته همواره مبتنی بر جلب رضایت مسافر و زائر است به گونه‌ای که با داشتن رضایت برای نوبت دیگر باز هم به همان دفتر و شرکت خدمات مسافرتی مراجعه کند.»
در پایان این مراسم احکام اعضای شعبه همیاران صلح توسعه حل اختلاف خراسان رضوی در جامعه حرفه‌ای هتلداران و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان به آنها اعطا شد. انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شورای حل اختلاف هتلداران گردشگری دفاتر خدمات مسافرتی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد.

علی اکبر احمدزاده ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جشنواره غذاهای سنتی و آش انغوزه شهرستان چناران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر جشنواره‌های متعدد غذای بومی، محلی در شهرستان‌های خراسان رضوی با مشارکت مردم برگزار شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری این نوع جشنواره‌ها با توجه به پتانسیل و جاذبه‌های متنوعی که در اکثر روستاهای خراسان رضوی وجود دارد می‌توان در جهت توسعه و جذب گردشگر و در نهایت اشتغال پایدار در روستاها اقدام کرد.

رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد و ریشه‌های مردم‌شناسی در این زمینه به روشنی خودنمایی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طبخ و پخت غذاهای مختص هر روستا باید به گردشگران معرفی شود، خاطرنشان کرد: رسالت ما این است که با حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها از آیین و رسوم دیرپای این سرزمین، محافظت کنیم.

فرماندار شهرستان چناران در ادامه هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌محلی را توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی و جذب گردشگر عنوان کرد.

محسن مه آبادی اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ضمن توسعه صنعت گردشگری در مشارکت دادن خانواده‌ها در بحث گردشگری تلاش می‌شود.

وی گفت: با توجه به قرارگیری این روستا در دامنه کوه‌های هزار مسجد در فصل بهار گیاهان دارویی زیادی رشد می‌کنند که یکی از آنها کمای انغوزه است و مردم محلی با استفاده از کمای انغوزه که خواص فراوانی دارد آش درست می‌کنند.

 فرماندار شهرستان چناران اضافه کرد: چون شهرستان چناران از ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه گردشگری غذا با رویکرد گردشگری خانواده محور برخوردار است قطعاً برگزاری این برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری خانواده‌ محور خواهد داشت.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران در ادامه گفت: شهرستان چناران با توجه به نزدیکی که به مشهد مقدس دارد محل تردد بیش از ۱۲ میلیون مسافر در سال است.

 محمد طاهریان مقدم، افزود: با برگزاری این جشنواره‌ها می‌توان با جذب و ایستایی مسافر نقاط و ظرفیت‌های شهرستان را به گردشگران معرفی کرد و در مسیر شعار سال حرکت کرد.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: در حال حاضر ۱۱ واحد اقامتی در شهرستان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد