Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@03:49:57 GMT

مشکل صنعت خودرو مدیریت‌ها و ساختارهاست

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۱۶۵۲

مشکل صنعت خودرو مدیریت‌ها و ساختارهاست

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ضمن تاکید بر اینکه عمده مشکل صنعت خودرو ما در مدیریت‌ها و ساختارها است؛ خواستار رقابتی شدن این ساختارها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی شد.

به گزارش ایران اکونومیست، صبح امروز (یکشنبه) نخستین همایش ظرفیت‌های همکاری‌ شرکت‌ها و نهادهای دانش‌بنیان و گروه صنعتی ایران‌خودرو در محل ساپکو (شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو) افتتاح شده و نمایشگاه آن با حضور ٣٠ معاونت و شرکت دانش‌پایه تابعه آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همایش و نمایشگاه به مدت دو روز (٢٢ و ٢٣ خرداد ماه) فعال خواهد بود.

در ابتدای این مراسم، عزت الله اکبری تالارپشتی- رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی-  با بیان اینکه امروز در حوزه‌های مختلف همچون هوافضا، نانو، انرژی هسته‌ای و... قله‌ها فتح می‌شوند اما در صنعت خودرو که چهار چرخ دارد، دارای مشکل هستیم. این مشکل از جانب نیروها و نخبه‌ها نمی‌تواند باشد؛ چرا که حضور نخبه‌ها و دانش در سایر صنایع مورد تایید است، تصریح کرد: در صنعت خودرو با مشکل مواجه هستیم که قابل قبول نیست. مشکل صنعت خودرو در مدیریت‌ها و ساختارها است.

وی ادامه داد: ساختار صنعت بایستی رقابتی شود و مدیران مسئول احساس مسئولیت کنند. اینطور نباشد که دولت با سهم کم در خودروسازی، بیشترین دخالت را داشته باشد. البته که رئیس جمهوری، معاون اول ایشان و وزیر صمت نیز این موضوع را قبول دارند. ما صنعت خودرو را باور داریم و می‌خواهیم که شما هم خود را باور داشته باشید. اینکه در کشور ما این حجم از شرکت‌های دانش‌بنیان  را داریم اما خودروسازان درگیر مسایل حاشیه‌ای باشند، قابل قبول نیست.  صنعت بایستی خود را باور  کند و بدرخشد.

این مقام مسئول در مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به نقش پر اهمیت قطعه‌سازان در همه صنایع، گفت: می‌توان اقدامات مشترک بسیاری انجام داد و از ظرفیت‌های ‌عظیم خودروسازی و قطعه‌سازی استفاده کرد. خودروسازان بایستی  قطعه‌سازان را با هر برنامه فعالی که با آن‌ها (خودروسازان) دارند، ارتقاء دهند. اگر قطعه‌سازی قوی داشته باشیم هر چیزی را می‌توان ساخت.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: بایستی از تفکر پوسیده دولتی که مدام در حال توجیه است، فاصله‌ گرفت. بایستی بتوان رضایت مردم را که در حال حاضر ناراضی هستند، کسب کرد.  رضایت ملت، خط قرمز رهبر معظم انقلاب و نمایندگان آن‌ها در مجلس است. بر این اساس باید طرحی نو اجرا و ساختاری نو برپا کرد.

اکبری تالارپشتی در پایان تاکید کرد: بایستی از ظرفیت بخش خصوصی بهره گرفت و خودروسازان از ظرفیت برون‌سپاری‌ها استفاده کنند؛ لذا خواستار این هستیم که از ظرفیت و توان بخش خصوصی استفاده شود و  ظرفیت و طرح‌های نو ایجاد کنید؛ ما نیز در مجلس یاریگر شما خواهیم بود.  

برقی‌سازی خودروها، تولید موتورهای تمام هیبرید و تمام برقی در ایران‌خودرو

در ادامه مراسم افتتاح این همایش، کیانوش پورمجیب-قائم مقام ایران‌خودرو و دبیر نخستین همایش ظرفیت‌های همکاری‌ شرکت‌ها و نهادهای دانش‌بنیان و گروه صنعتی ایران‌خودرو - ضمن اشاره به اینکه برقی‌سازی، انقلاب صنعتی چهارم، تولید خودروهای برقی، خودروهای متصل، خودروهای خودران، طراحی مگاپلتفرم‌ها و... از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که در آینده صنعت خودروی جهان و ایران دنبال می‌شود گفت: هر چه بیشتر پیش می‌رویم، حاکمیت نرم‌افزارها در صنایع بیشتر می‌شود و این نشان می‌دهد که به حضور دانش‌بنیان بیشتر نیاز است.  از همین روی رویکرد صنایع استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌هاست. 

وی اعلام کرد: توسعه موتور سه سیلندر ملی در حال پیگیری است و سال آینده نخستین محصولات ایران‌خودرو مجهز به این موتورها تولید خواهد شد. ایران‌خودرو تولید موتورهای تمام هیبرید و تمام برقی را نیز در برنامه دارد. ضمن اینکه موتورهای میکروهیبرید از سال ۱۴۰۲ در ایران‌خودرو تولید خواهد شد که کاهش مصرف سوخت حداقل۱۰ درصد را به دنبال خواهد داشت.

پورمجیب اظهار کرد: در نخستین‌ همایش ظرفیت‌های همکاری‌ شرکت‌ها و نهادهای دانش‌بنیان و گروه صنعتی ایران‌خودرو ۲۶۰ نیاز فناورانه گروه صنعتی ایران‌خودرو (٣٠ معاونت و شرکت دانش‌پایه تابعه)  احصا شده و در نمایشگاه بطور کلی عرضه می‌شود.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: همایش ظرفیت‌های همکاری‌ دانش‌بنیان‌ها و ایران‌خودرو ، شرکت‌های دانش‌بنیان ، ایران‌خودرو ، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: همایش ظرفیت های همکاری دانش بنیان ها و ایران خودرو شرکت های دانش بنیان ایران خودرو تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین گروه صنعتی ایران خودرو همایش ظرفیت های همکاری دانش بنیان دانش بنیان صنعت خودرو شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۱۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با ساخت و توسعه دوربین‌های ضد انفجار، پایه‌های پایدارساز و شبیه‌ساز نوسانات دریایی، اقدام به بومی‌سازی تجهیزات صنعت دریایی کرد.   فرهاد فتوره‌چی، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، شبیه‌ساز نوسانات دریا، دوربین‌های ضد انفجار، مونیتورهای ویژه شناورهای دید در روز و ضد آب را از محصولات تولیدی این شرکت ذکر کرد و گفت: آخرین دستاورد ما پایه‌های پایدارساز است. این محصول بر روی شناورها قرار می‌گیرد و جریان‌هایی را که موجب نوساناتی بر روی شناور می‌شود، کنترل می‌کند.   وی اضافه کرد: از طریق این محصول می‌توان کلیه تجهیزات بر روی شناورها را به صورت افقی نگهداری کرد؛ علی‌رغم نوساناتی که شناور بر روی این تجهیزات اعمال می‌کند.   فتوره‌چی با اشاره به کاربردهای این پایدارسازها، توضیح داد: آنتن‌های شناور برای ارتباط با ماهواره‌ها باید در وضعیت ثابت باشند، در غیر این صورت با نوسانات کشتی، امکان یافتن ماهواره برای آنتن از بین می‌رود و این پایدارسازها می‌توانند عملکرد این ماهواره‌ها را تضمین کنند.   وی با اشاره به ساخت شبیه‌ساز نوسانات دریایی، گفت: شبیه‌سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریایی از اهداف ساخت این محصول است. راستی‌آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی‌های رایانه‌ای از دیگر موارد استفاده این شبیه‌سازها به شمار می‌رود.   مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، پیاده‌سازی نرم‌افزارهای شبیه‌سازها را از دیگر دستاوردهای این شرکت ذکر کرد و ادامه داد: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است، این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه‌سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کنند.   فتوره‌چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی مؤثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه هستند، دست می‌یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه‌ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم‌افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال‌ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.   مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با اشاره به کاربردهای دوربین‌های ضدانفجار این شرکت، اظهار کرد: این شرکت دوربین‌های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی و دفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.   وی بدنه این دوربین را از جنس استیل و آلومینیوم و کاملا ضدآب دانست که این امر موجب افزایش مقاومت این دوربین‌ها در برابر ضربه و شکستگی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ربات صنعتی ایرانی با هفت درجه آزادی تولید شد دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری