Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- به مناسبت هفته محیط زیست؛ عطاالله کاویان مدیرکل ، معاونین و جمعی از روسای ستادی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه دراستان مازندران وامام جمعه ساری دیدار کردند.    
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان ساری ، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ساری در این نشست ضمن گرامیداشت دهه کرامت وهفته محیط زیست، از زحمات تلاشگران این عرصه قدردانی کرد و افزود:محیط زیست در زندگی امروز بشریت نقش حیاتی دارد و خدمات درحوزه محیط زیست در جامعه بسیاراثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران گفت: زندگی امروزانسانها ماشینی شده وبا افزایش آلایندگی و تخریب منابع طبیعی و محیط زیست، زندگی بشریت در معرض خطراست.
 *لازمه ایجاد هر پروژه ای داشتن پیوست زیست محیطی است* 
وی باتوجه به اهمیت حفظ محیط زیست افزود: ایجاد هرپروژه و مصوبه باید دارای پیوست زیست محیطی باشد و نباید طبیعت را تخریب کنیم ، بلکه باید زمین و همه موجودات آن را حفظ کنیم و آن را به آیندگان بسپاریم.
امام جمعه شهرستان ساری با بیان اینکه در اجرای هر پروژه باید نظرات کارشناسی علمی و فنی را درمد نظرقرار دهیم، تصریح کرد: باید از نظرات همه کارشناسان استفاده کرده و سازمان محیط زیست ازاعمال نفوذ صاحبان قدرت دراجرای پروژه های جلوگیری نمائید.     
نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران اظهارکرد: در اجرای پروژه های عمرانی باید، نظرات کارشناسی علمی، فنی و درست در حوزه محیط زیست ارائه شود و همگان نیز باید مطیع این نظرات کارشناسی باشند.       
 *افتتاح پروژهای نیمه تمام درحوزه محیط زیست استان*         
نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به معضلات و افتتاح پروژه های نیمه تمام  همچون زباله سوز ساری و نوشهر اشاره کرد و افزود:باید از افتتاح پروژه های نیمه کاره جلوگیری کرد که متاسفانه افتتاح شدن پروژه های نیمه کاره آفتی بزرگ برای استان و مشکلات ومعظلات بزرگی درجامعه ایجاد می کند.      
 *نبود پایگاه اطفاء حریق جنگلهای مازندران*          
وی به آتش سوزی در میانکاله و عرصه های طبیعی استان اشاره کرد و گفت: عدم وجود مرکز اطفاء حریق مجهز دراستان باعث می شود، هرساله چند صد هکتار ازطبیعت بکر استان مازندران دچار حریق شود.  
امام جمعه  شهرستان ساری بر لزوم صیانت از جنگل‌ها و عرصه‌های طبیعی استان تاکید کرد و افزود:عدم وجود مرکز اطفای حریق از جمله دغدغه های استان است  و باید ادارات کل محیط زیست و منابع طبیعی تجهیزات لازم برای مبارزه با حریق را تامین کنند.           
آیت الله لایینی با اشاره به تعارضات و دست درازی برخی افراد به منبع طبیعی و محیط زیست افزود:سازمان حفاظت محیط زیست به همراه سازمان جنگلها و مراتع،  باید قاطعانه با متخلفین ومتجاوزین به طبیعت برخورد کند. 
در ابتدای این دیدار، عطاالله کاویان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست،دهه کرامت و ولادت امام رضا(ع) وروزمحیط بان  را تبریک گفت وافزود:دراستان مازندران محیط بانان بی ادعایی هستند که تمام تلاششان حفاظت ازطبیعت و تنوع زیستی استان است.    
کاویان به سخنان مقام معظم رهبری پیرامون حفظ محیط زیست اشاره کرد و گفت:هرجا محیط زیستاز بین برود، اقتصاد، اجتماع وفرهنگ هم از بین می رود و تمام تلاش مجموعه محیط زیست استان این است که در جهت حفظ و حراست محیط زیست قدم بردارد.        
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران بابیان اینکه محیط زیست اولویت دولت سیزدهم است، افزود: محیط زیست یک اصل و توسعه فرع است واین به معنای نادیده گرفتن توسعه نیست.  
وی تصریح کرد: استان مازندران نیاز به توسعه در صنعت، گردشگری و کشاورزی دارد و نگاه همه ما فراهم کردن  زمینه ایجاد اشتغال به عنوان ضروری ترین نیاز جامعه است وتمام پروژ های جدید نیز باید مجوزهای زیست محیطی لازم را اخذ کند.          
عطاالله کاویان با اشاره به معضل پسماند به عنوان بزرگترین معضل وچالش استان گفت: ما میراث دار چهار دهه دفن و دفع زباله درتمام مراکز دپو زباله ها درهمه شهرهای استان هستیم ومتاسفانه در طول این سال ها ازبلندترین ارتفاع در مناطق جنگلی، مجاورت رودخانه  تا ساحل دریا دپو زباله انجام می شود.          
وی در ادامه گفت: طرح مطالعات جامع پسماند استان انجام شده و 8 منطقه در این طرح مشخص شده است و هرمنطقه 2 تا 3 شهر را دربرمی گیرد و احداث کارخانه کمپوست و زباله سوز در این طرح پیش بینی شده است.  
کاویان به زباله سوز ساری اشاره کرد و گفت: این كارخانه  ظرفیت پذیرش روزانه 500 تن زباله را دارد وامیدواریم دربهمن ماه سال جاری این مجموعه افتتاح و به بهره برداری برسد.         
وی اضافه کرد: دربرخی از شهرستان ها برای احداث کارخانه کمپوست اعتبارات لازم دیده شده ودرشهرستانهای بابل و نور کارخانه زباله سوز راه اندازی شده اند و زباله ها نیز به کمپوست تبدیل می شوند.      
کاویان به تنوع زیستی گیاهی و جانوری استان مازندران اشاره و بیان کرد: امروزه بخش قابل توجهی از تعارضات به سبب تغییرات کاربری اراضی رخ داده و ورود افراد سودجو به زیستگاه گونه های گیاهی و جانوری، سبب بروز خسارت های جبران ناپذیربه محیط زیست شده است.           
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به تامین صورت گرفته از محل سفر ریاست جمهوری برای احداث مرکز اطفاء حریق در میانکاله افزود: از محل این اعتبارات خرید تجهیزات اطفاء حریق در میانکاله در حال انجام است.
وی در پایان گفت: سه کلینیک تخصصی حیات وحش درشهرهای ساری(سمسکنده )،آمل و چالوس در نظرگرفته ایم تا این مراکز را تجهیز کرده و در مواقع بحران حیوانات آسیب دیده، تیمار شوند.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دیدار مدیران حفاظت محیط زیست مازندران با نماینده ولی فقیه دراستان حفاظت محیط زیست مازندران مقام معظم رهبری استان مازندران اطفاء حریق زباله سوز امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی