Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود اسماعیل بیگی جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اسلامشهر، اظهار کرد: خیرین و عاشقان خاندان عصمت و طهارت برای گسترش و توسعه حرمین شریفین ائمه اطهار علیهم السلام در عتبات عالیات با مشارکت چشمگیری که داشتند، نقش آفرینی کردند.

وی گفت: با راه‌اندازی و آغاز به کار ستاد بازسازی عتبات عالیات و با جمع آوری کمک های خیرین تاکنون طرح توسعه حرم حضرت علی(ع) و ساخت صحن حضرت زهرا(س) در نجف عملیاتی و اجرا شده که در ایام اربعین زائرین ایرانی در آنجا اسکان یافتند و همین کار برای توسعه حرم امام حسین(ع) هم در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران با اشاره به اقدامات انجام شده، افزود: با توجه به اینکه شاکله فعلی حرم های اهل بیت علیهم السلام در عراق برای بیش از ۵۰۰ سال قبل و متناسب با جمعیت کم آن زمان بوده و کل مساحت فضای حرم حضرت علی(ع)  قریب ۱۱هزار مترمربع و وسعت حرم حضرت امام حسین(ع) هم کمتر از ۹ هزار مترمربع بود، با اجرایی شدن طرح توسعه، وسعت این حرمین به بیش از ۲۰ برابر افزایش می یابد.

اسماعیل بیگی بیان کرد: با توسعه ۲۰ برابری وسعت حرم امیرالمومنین(ع) و احداث شبستان های جدید، بحث حضور و اسکان زائرین تا ده ها سال آینده برطرف شده، برای مثال در اربعین سال ۹۸ بیش از ۲۰۰ هزار زائر در صحن حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف اسکان یافتند که بالغ بر ۸۰ درصد از زائرین ایرانی بودند.

وی فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات ایران در عراق را یک فرصت سرمایه‌گذاری برای زائرین ایرانی برشمرد و افزود: با توجه به اینکه مصالحی که در اجرای طرح بازسازی حرمین شریفین مورد استفاده قرار می گیرد از ایران تهیه می شوند، بیش از ۸۰ درصد هزینه‌ها و کمک هایی که توسط خیرین انجام می شود به کشور باز می گردد که در شکوفایی اقتصاد ما هم تاثیر بسزایی دارد و علاوه بر آن تمام متخصصین و کارگران ایرانی هستند و در برخی مواقع بالغ بر سه هزار نفر ایرانی در این طرح به کارگیری شده و فعال هستند.

معاون ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران با تاکید بر اینکه نقش این ستاد در اجرای طرح توسعه حرمین، پشتیبانی است، تصریح کرد: پس از اجرای طرح توسعه حرم امام علی(ع) در حال حاضر اولویت ستاد بازسازی عتبات، توسعه حرم امام حسین(ع) در کربلا است که طرح جامع آن با وسعت حدود ۶۰۰ هزار مترمربع به صورت فازبندی از حرم مطهر تا خیمه گاه و تل زینبیه با سازه بتنی به اجرا درآمده و به زودی صحن حضرت زینب(س) با وسعت ۱۶۸ هزار مترمربع تکمیل و آماده بهره‌برداری می‌شود.

اسماعیل بیگی با اشاره به اینکه تمامی اقدامات انجام شده از محل اعتبارات و کمک های مردمی بوده و حتی یک ریال هم از اعتبارات دولتی در این طرح هزینه نمی‌شود، گفت: در شهر سامرا نیز طرح توسعه حرمین عسگرین طراحی و آماده شده که با فراهم شدن مقدمات کار به زودی عملیات اجرایی آن هم آغاز می شود.

وی با قدردانی از مشارکت همه خیرین و دلدادگان به خاندان اهل بیت علیهم السلام در یاری رساندن به ستاد بازسازی عتبات عالیات، خاطرنشان کرد: متاسفانه سهم مشارکت در برخی از شهرستان های استان تهران به دلیل عدم اطلاع رسانی متولیان امر و عدم آگاهی مردم از برنامه‌ها و اقدامات ستاد بازسازی عتبات، کمتر از دیگر نقاط است که امیدواریم با ایجاد ارتباط و تعامل بیشتر بین خیرین و مردم با دفاتر این ستاد و گاهی بخشی از اقدامات انجام شده، در زمینه مشارکت و همکاری بیشتری به وجود آوریم.

انتهای  پیام/۶۷۰۲۱

منبع: فارس

کلیدواژه: اسماعیل بیگی توسعه حرمین عتبات عالیات ستاد بازسازی عتبات عالیات طرح توسعه حرم هزار مترمربع استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی این محموله شامل سه هزار جفت کفش و سه هزار عدد عروسک برای نشان لبخند دوباره بر لبهای کودکان سیل‌زده است.

همچنین پنج هزار بسته غذایی و بهداشتی شامل برنج، روغن، ماکارونی، آبلیمو، قند، چای، تن ماهی، لوبیا و اقلام بهداشتی به منظور تامین نیاز‌های اساسی و مهم خانوار نیز در بین متاثرین از سیل توزیع شد.

جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی، ضمن قدردانی از این حرکت خیرخواهانه، از عموم مردم نیکوکار استان دعوت کرد تا با مشارکت در پویش‌های امدادرسانی، یاریگر سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان باشند.

راه‌های مشارکت و کمک به هموطنان سیل‌زده سیستان و بلوچستان از طریق شماره حساب‌های جمعیت هلال احمر:

شماره گیری کد دستورى #١*١١٢*

واریز وجه به شماره کارت۶۳۶۷۹۵۷۰۸۳۶۶۶۲۳۵ و شماره حساب ۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۶۶۶۶۶۲

شماره شبا IR۹۴۰۱۰۰۰۰۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۶۶۶۶۶۲
و یا مراجعه به شعب جمعیت هلال احمر در سراسر استان

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی