Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – پرهام کریمی؛ عزت الله اکبری تالارپشتی در همایش ظرفیت های همکاری شرکت ها و نهادهای دانش بنیان با گروه صنعتی ایران خودرو عنوان کرد: وقتی می‌توان در حوزه‌های مختلف از جمله نانو، سلاح و از این دست تکنولوژی ها پیشرفت کرد چگونه در صنعتی همچون صنعت خودرو نمی توان پیشرفت کرد. 

رییس کمیسیون صنایع مجلس یازدهم تصریح کرد: امید است در آینده با تغییر روندها و برنامه‌ریزی این مشکلات برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه با بیان نیاز مذاکره و تعامل با برندهای خودروسازی به روز دنیا اعلام کرد: در بخش خصوصی ظرفیت‌های عظیمی داریم که باید به آن توجه شود که یکی از این موارد و ظرفیت‌ها شرکت های دانش بنیان است.

رییس کمیسیون صنایع در نهایت با اعلام اینکه باید تفکر پوسیده دولتی که همواره به دنبال توجیه است را کنار بگذاریم گفت: بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری باید با خودباوری به دنبال جلب رضایت ملت باشیم که هم اکنون از این صنعت دل خوشی ندارند.

کیانوش پورمجیب قائم مقام تولید ایران خودرو نیز  در ادامه این همایش تاکید کرد: تکلیف مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از تولیدات داخلی در شرکت‌ها و کارخانه‌های بزرگ و همچنین دلسرد نشدن از عوامل اصلی پیشرفت در حوزه‌های صنعتی است.

وی در ادامه با اشاره به نیاز این شرکت به روندهای مدیریتی جدید اعلام کرد که روند قدیمی نتیجه‌ای جز همین اتفاقات پیش آمده در صنعت در برنخواهد داشت.

قائم مقام تولید ایران خودرو همچنین از رونمایی از خودروی کراس اوور داخلی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و با اعلام پیشرفت در حوزه موتورهای سه سیلندر و طی مراحل توسعه و تحقیق اینگونه موتورها گفت: سال آینده اولین گروه از محصولات ایران خودرو به اینگونه موتورها مجهز خواهند شد.

علی خیرالدین معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم هم در ادامه همایش با تشریح مسیر در پیش گرفته شده و برنامه‌های آتی برای اتصال به دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و همچنین ایده‌ها به کارخانه‌های صنعتی بزرگ همچون ایران خودرو پرداخت که یکی از این موارد سامانه نان بود. در این سامانه محقق و یا صاحب ایده می‌تواند با ثبت ایده خود به دنبال جذب اعتبار باشد که به گفته وی منابع لازم برای تخصیص چنین اعتباراتی در حال تامین است.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم در این مراسم سخنرانی کرد. وی با اعلام اینکه اساس تشکیل شرکت‌های دانش بنیان کاهش هزینه‌های نهایی تولید است از تصویب قانونی با تمام امکانات لازم برای حمایت از چنین شرکت‌هایی خبر داد.

وی همچنین گفت: تمامی صنایع در کشور باید دانش بنیان شوند تا بتوانند بهره وری را افزایش دهند و کسب و کار آنها از بین نرود. رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات در همین راستا نیاز کشورها را به بهره وری حیاتی دانست. بنا به گفته وی تا سال ۱۴۰۰، ۷۵۰۰ شرکت دانش بنیان با اقتصاد ۴۰۰ هزار میلیارد تومان با فروش ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی داشتیم که این مساله خود بیانگر اهمیت چنین شرکت‌هایی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو خودروسازی دانش بنیان رییس کمیسیون ایران خودرو شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۳۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴