Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین‌نامه خبرگان ورزشی برای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک در حالی تدوین شد که مهم‌ترین اصل در انتخاب افراد یعنی آشنایی به امور المپیک در آن نادیده گرفته شده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با تصمیم اعضای مجمع کمیته ملی المپیک در مجمع 3 خرداد قرار شد انتخابات این کمیته 6 شهریور ماه برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به لزوم برنامه‌ریزی و انجام امور مربوط به انتخابات کمیته ملی المپیک، لازم بود اعضای هیئت اجرایی طبق اساسنامه، آیین نامه مربوط به انتخاب خبرگان ورزشی را تدوین کنند چرا که طبق اساسنامه 5 خبره ورزشی به عنوان عضو مجمع باید در روز انتخابات حاضر و رأی خود را در صندوق بیندازند.

در ماده 5 (ترکیب مجمع)، قسمت 8 بند ب آماده است:

«پنج نفر از کارشناسان خبره در امور بازی‌های المپیک به پیشنهاد رئیس و تصویب هیئت اجرایی که حداقل دو نفر از آنها از میان بانوان و یک نفر از بین کارشناسان حوزه ورزش دانش‌آموزی (با توجه به اهمیت‌ بازی‌های المپیک جوانان) خواهد بود.  انتخاب این کارشناسان بر اساس دستورالعملی که به تصویب کمیته می‌رسد،  انجام خواهد شد».

با توجه به اینکه خبرگان ورزشی عضو اصلی مجمع محسوب و صاحب رأی هستند و از طرفی می‌توانند به عنوان عضو مجمع در هر یک از پست‌های کمیته ملی المپیک کاندیدا شوند، تدوین این آیین‌نامه از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که در ادوار گذشته شاهد بودیم گزینه‌هایی که از خارج از مجمع یا ورزش می‌خواستند وارد کمیته ملی المپیک شوند در قالب خبره ورزشی راه ورود خود را در این انتخابات باز کردند و اغلب نیز رئیس کمیته ملی المپیک از میان همین خبرگان ورزشی انتخاب شده است.

قرار گرفتن در جایگاه خبره ورزشی همچنین می‌تواند برای برخی از اعضای هیئت اجرایی که در حال حاضر رئیس هیچ فدراسیونی نیستند نیز راه ورود دوباره به کمیته ملی المپیک باشد. طبق اساسنامه تنها رئیس و دو نایب رئیس کمیته ملی المپیک عضو مجمع محسوب می‌شوند و اعضای هیئت اجرایی در مجمع حق رأی و حق عضویت ندارد. از این رو به دلیل عدم عضویت در مجمع حق کاندیدا شدن را ندارند مگر اینکه این اعضا از طریق دیگری مثل ریاست فدراسیون عضو مجمع باشند‌.

در روزهای گذشته علاوه بر انتقاداتی که نسبت به علاقه برخی از اعضای هیئت اجرایی برای ماندن بیشتر در کمیته ملی المپیک مطرح بود، موضوع دیگری مبنی بر تلاش چند تن از این افراد برای بازگشت دوباره به هیئت اجرایی در دوره بعد در بین اهالی ورزش به گوش رسید. در همان زمان نیز مشخص بود که این افراد با توجه به اینکه رئیس فدراسیون نیستند، نمی‌توانند وارد مجمع شوند و تنها راه آنها استفاده از عنوان خبره ورزشی است اما به نظر می‌رسید که این امر غیر ممکن باشد مگر اینکه در دستورالعمل انتخاب خبره ورزشی راهی برای حضور آنها باز شود.

تمام این موارد تنها به پیش بینی و شایعه ختم می‌شد تا اینکه امروز در نشست هیئت اجرایی آیین‌نامه انتخاب خبرگان ورزشی به تصویب رسید و نکته مهمی در آن جلب توجه کرد و نشان داد نه تنها راه ورود اعضای هیئت اجرایی به مجمع باز شده بلکه اصل مهم آشنایی با امور المپیک نیز برای انتخاب خبره ورزشی کم رنگ شده است.

مهمترین شرایط انتخاب 2 خبره دیگر ورزشی در آیبن نامه انتخابات خبرگان ورزشی به شرح زیر است:

-حداقل تحصیلات کارشناسی باشد.

-سابقه حضور حداقل یک دوره در هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک یا رئیس فدراسیون‌های المپیکی داشته باشد. مدیران ارشد ورزش که سابقه مدیریت دارند یا در بازی‌های المپیک و آسیایی به عنوان مدیر حضور داشته‌اند.

 -آشنایی با ساختارهای بین المللی ورزش از جمله IOC، OCA و انوک

-شناخت کافی با ساختار کمیته ملی المپیک و ورزش قهرمانی

در مورد انتخاب دو خبره بانوان نیز شرایط به گونه‌ای گذاشته شده که هر کسی با خواندن آن، تنها دو گزینه در ذهنش تداعی می‌شود و به نظر می‌رسد با این امر راه ورود چهره‌های جدید و جوان در بین خبرگان بانوان بسته شده است.

طبق این شرایط هر یک از اعضای هیئت اجرایی می‌توانند در بین خبرگان ورزشی قرار گیرند. ضمن اینکه در نهایت تأیید اسامی خبرگان ورزشی نیز بر عهده هیئت اجرایی خواهد بود.

تصویب اولیه آیین‌نامه انتخاب خبرگان ورزشی برای حضور در انتخابات کمیته



انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک کمیته ملی المپیک اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک خبرگان ورزشی خبره ورزشی آیین نامه عضو مجمع راه ورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۳۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!

احسان اصولی درباره مسائل مختلفی صحبت کرده است.

احسان اصولی درباره زمان تشکیل جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم‌های مختلف رده‌های ملی اظهار داشت:

ابتدا اجازه دهید مکانیزم انتخاب سرمربی را توضیح دهم. مجید جلالی در حوزه فنی و کارشناسی گزینه‌ها را بررسی می‌کند و پیشنهادات را از طریق دبیرکل فدراسیون فوتبال به هیئت رئیسه ارائه می‌دهد و در نهایت هیئت رئیسه بر اساس داده‌ها به تصمیم نهایی می‌رسد. بنابراین، تا زمانی که مصوبه هیئت رئیسه نباشد، هیچ انتخابی در کار نخواهد بود. ممکن است گزینه‌هایی از سوی شخص رئیس فدراسیون فوتبال پیشنهاد شود و به تصویب برسد و در دستور کار قرار بگیرد، اما ساز و کار انتخاب سرمربی به همین شکلی بود که توضیح دادم.
وی افزود:

نزدیک به دو ماه است که وقتم را برای فوتسال گذاشته بودم و خدا را شکر منجر به قهرمانی تیم ملی در جام ملت‌های آسیا شد. کوچک‌ترین مسائل را هم کنار گذاشته بودم و درگیر فوتسال بودم و از جزئیات انتخاب سرمربیان تیم‌های ملی خبر ندارم. جا دارد از جلالی و تیم‌شان تشکر کنم شکل علمی و سیستماتیک به دستورات داده‌اند و چرایی و دلایل‌ها را در پیوستی در متغیر‌ها بیان می‌کنند که خیلی ارزشمند است. در اولین جلسه هیئت رئیسه، احتمالاً موضوع انتخاب سرمربیان تیم‌های رده‌های مختلف ملی دستور کار قرار می‌گیرد. ضمن اینکه مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال همراه ما با تیم ملی فوتسال بود و ان‌شاء‌الله در اولین فرصت خروجی و تصمیمات هیئت رئیسه را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
«فکر می‌کنم یک هفته تا ۱۰ روز دیگر جلسه هیئت رئیسه برگزار شود.» عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال با بیان این جمله تصریح کرد:

برای ما مهم است که تکلیف سرمربیان تیم‌های نوجوانان و امید مشخص شود. جلالی و تیم‌شان قطعاً برنامه‌های راهبردی و چشم اندازی که ترسیم کرده‌اند را در هیئت رئیسه مطرح خواهند کرد.
اصولی در خصوص اینکه برنامه تیم ملی فوتسال تا پیش از شروع جام جهانی برگزاری چند دیدار تدارکاتی خواهد بود، گفت:

فیفادی زیادی نداریم. یکی از فیفادی‌ها قبل از شروع مسابقات و دیگری تیرماه خواهد بود. با نظر وحید شمسایی تأکید بر این بود که لیگ ۵، ۶ هفته برگزار و سپس تعطیل شود. حدود ۴۰ روز قبل از اعزام تیم ملی به جام جهانی اردو‌ها تشکیل می‌شود. برای این فاصله، دنبال مذاکره هستیم تا با تیم‌های بزرگ بازی کنیم. گفتگو‌های اولیه انجام شده است. باید ببینیم در قرعه‌کشی در کدام گروه قرار می‌گیریم. طبیعی است با تیم‌هایی که همگروه خواهیم شد نمی‌توانیم بازی کنیم.
رئیس کمیته فوتسال در مورد اینکه ایران در سید یک قرار دارد و آیا امکان برگزاری دیدار تدارکاتی با برزیل وجود دارد یا نه، خاطرنشان کرد:

مذاکره با برزیل در شهریور ماه سال گذشته انجام شده بود و این مذاکرات را ادامه می‌دهیم تا به نتیجه نهایی برسیم.
وی درباره اینکه تکلیف استفاده از سیستم کمک داور ویدویی VAR در لیگ برتر به کجا رسید، به تسنیم گفت:

دستگاه‌هایی که وارد ایران شده است، مستقر بوده و داوران در هتل آکادمی در حال گذراندن دوره‌های آموزشی هستند. یک مقدار باید روی بحث هماهنگی بین باشگاه‌ها، ورزشگاه‌ها و ... پیگیری شود و به نتیجه برسد.
عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال در رابطه با حساسیت ۶ هفته پایانی لیگ برتر خاطرنشان کرد:

چارچوب و آیین‌نامه‌هایی در بحث اجرای مسابقات و همینطور منشور اخلاقی آن وجود دارد و هر کسی تخطی کند طبق ساز و کار تعریف شده رکن قضایی که مستقل هستند، برخورد می‌شود. در کنار این، سازمان و فدراسیون فوتبال هشدار‌ها و راهنمایی‌ها را خواهد کرد. اگر مربیان، بازیکنان و هواداران با علم بر چارچوب تعریف شده حرکت کنند، شاهد تخطی نخواهیم بود، اما اگر خطایی صورت بگیرد، ساز و کار رکن قضایی فدراسیون فعال می‌شود، همانطور که در چند هفته اخیر شاهد ورود ارکان قضایی به چند پرونده بوده‌ایم.
اصولی در خصوص جدایی حمید مطهری از کادرفنی تیم ملی و بحث حضور افشین قطبی گفت:

در رابطه با دستیاران سرمربی تیم ملی، شخص امیر قلعه‌نویی معرفی می‌کند و ما نظر نمی‌دهیم و فقط در مورد خود سرمربی ورود می‌کنیم. تا این لحظه کسی معرفی نشده است.
وی در واکنش به بحث تغییر نام باشگاه استقلال به «استقلال خلیج فارس» عنوان کرد:

خیلی به این مسائل ورود نمی‌کنیم، اما می‌دانیم تغییر نام هر باشگاهی ضوابطی دارد. باشگاه استقلال در تهران ثبت شده و برای تغییر نام باید از کمیسیون ماده پنج اداره کل ورزش استان مصوبه بگیرند.
عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال در پایان گفت:

با توجه به قهرمانی تیم ملی فوتسال جا دارد تقدیر و تشکر ویژه‌ای از دولت، وزیر ورزش و دیگر ارکان داشته باشم. رئیس جمهور با صدور پیام‌شان ما را دلگرم کردند، همینطور آقای قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که پیام دلگرم کننده‌ای دادند. از نمایندگان مجلس، وزرای محترم، دستگاه‌های قضایی و نیروی مسلح نیز تشکر می‌کنم. این قهرمانی ماحصل زحمات دستگاه‌های مختلف بود و ارکان مختلف کمک کردند تا این قهرمانی مایه دلخوشی مردم شود. ان‌شاء‌الله با همین حمایت جلو می‌رویم تا بتوانیم در جام جهانی نیز مردم را خوشحال کنیم.

 

منبع:طرفداری 

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟
  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده