Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، «وجیه اله جعفری»  در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت اکتشاف به عنوان نقطه آغازین سرمایه گذاری و توسعه، تصریح کرد: این بخش اولویت امروز ما است و امید داریم در دو سال آینده معادن جدید و بزرگی فعال شوند.

رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: هدف نهایی ما افزایش ظرفیت سازی و تولید محصولات معدن و صنایع معدنی و رونق مناطق کم برخوردار است که همه این موارد از مسیر اکتشاف می گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همکاری ایمیدرو با معاونت معدنی وزارت صمت و سازمان زمین شناسی، اظهار داشت: معادن مس-طلا جانجا، طلای هیرد و بزمان از جمله نتایج فعالیت های اکتشافی این سازمان است.

به گفته معاون وزیر صمت، با فعال شدن معدن جانجا در سیستان و بلوچستان، بخش خصوصی فعالیت خود را در معادن اطراف توسعه بخشیده و آینده ای پررونق در انتظار آن مناطق است.

دو معدن بزرگ در مناطق کم برخوردار

جعفری افزود: دو معدن با ذخایر قابل توجه در حال آماده سازی است که اتفاقا در مناطق کم برخوردار هستند و در آینده ای نزدیک رونق اقتصادی را برای مناطق اطراف به بار خواهند آورد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: معدن طلای هیرد در خراسان جنوبی نیز جزو دستاوردهای اکتشافی اخیر این سازمان است که به‌زودی کارخانه شمش طلا آن افتتاح خواهد شد.

جعفری تاکید کرد: اثر رونق اقتصادی که شرکت های ملی مس، گل گهر، چادرملو وغیره برمناطق اطراف، استان متبوع خود و حتی کشورمان گذاشته اند امروزه برای معادن جدید قابل تصور است که علاوه بر رشد اشتغال و درآمدزایی، به کاهش فقر نیز کمک شایانی خواهند کرد.

بهره گیری از دانش جدید

وی با اشاره به اینکه توسعه دانش و استفاده از نسل جدید فناوری در دستور کار ایمیدرو است، اظهار داشت: این سازمان با «ایمینو» (مرکز نوآوری معدن و صنایع معدنی در ایران) در حال ایجاد ارتباط بین شرکت های دانش بنیان برای رفع چالش های این بخش است.

به گفته جعفری، استفاده بهینه از باطله ها و استحصال عناصر ارزشمند، به روز آوری دانش در استخراج، فرآوری و همچنین مصارف انرژی از جمله نیازهای امروزه است که با کمک شرکت های دانش بنیان در صدد رفع آن ها هستیم.

نقش بخش خصوصی در سوددهی مجتمع ها

وی درباره واگذاری مجتمع های تحت پوشش به بخش خصوصی گفت: در سال های گذشته راهبری واحدهایی همچون سرب نخلک، نفلین کلیبر و فروکروم سبزوار به بخش خصوصی واگذار شده که با مقایسه عملکرد در تولید، درآمدزایی و اشتغال آن ها به نیکی نتایج ارزنده این سیاست مشخص می شود.

به گفته این مقام مسوول، مجتمع سرب نخلک در حالی که در ابتدای دهه گذشته زیان‌ده بود، در حال حاضر با حضور بخش خصوصی، تعداد شاغلان آن سه برابر، میزان تولید ۶ برابر و ذخیره ماده معدنی پنج برابر افزایش پیدا کرده است.

معادن کوچک و جذب سرمایه گذار

جعفری در ادامه به اثر احیا و فعال‌سازی معادن راکد اشاره کرد و گفت: یکی از پیشنهادهای ما این است که معادن کوچک، در قالب بلوک های ۱۰تایی قرار گیرند تا شرایط جذب سرمایه برای اکتشاف، فراوری و توسعه آن ها تسهیل شود و انگیزه سرمایه گذاران نیز بالا رود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین درباره هدایت سرمایه و سود شرکت های تابعه به توسعه، گفت: یکی از اقدامات راهبردی ایمیدرو، تعیین مسیری جدید برای تامین مالی طرح‌های توسعه است که از محل سود انباشته شرکت‌های بزرگ محقق می‌شود.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان ایمیدرو سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خراسان جنوبی صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان ایمیدرو سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور سیستان و بلوچستان ایمیدرو سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خراسان جنوبی صمت بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف

فرماندار خوسف از اکتشاف چهار ماده معدنی ارزشمند در یک محدوده معدنی این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، به مناسبت هفته کار و کارگر با حضور فرماندار شهرستان خوسف و بخشدار جلگه ماژان  تجهیز کارگاه و استخراج معدن مس کیهان شرکت میناکان  معدن قلعه زری این شهرستان آغاز شد.

فرماندار شهرستان خوسف در این مراسم گفت: در این محدوده معدنی در 28 کیلومتر مربع اقدامات لازم برای اکتشاف و استخراج 4 ماده معدنی طلا، مس، روی و سرب انجام خواهد شد.

حسینی با اشاده به اینکه  برای اولین بار در استان از بعد تنوع معدنی در یک محدوده معدنی این کار انجام می‌شود خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود با آغاز تجهیز کارگاه این معدن، در گام نخست 35 نفر و در گام دوم برای استخراج حدود 130 نفر و در نهایت پس از راه‌اندازی کارخانه فرآوری معدنی که پیش‌بینی می‌شود ظرف 2 سال آینده افتتاح شود، در مجموع  شاهد حدود 330 نفر اشتغال زایی در این مجموعه معدنی خواهیم بود. 

به گفته وی اتفاق مهمی که این مجموعه معدنی را از سایر معادن مشابه متمایز می‌کند، استفاده از ظرفیت فنی مهندسی و متخصصین معدن قلعه زری و توان جوانان این منطقه است که در بسیاری از حوزه‌ها توانسته اولین‌ها را در بحث اکتشاف و استخراج در استان را رقم بزند. 

وی ادامه داد: دومین مورد تمایز آن، قرارگیری چهار ماده معدنی مهم طلا، مس، سرب و روی در یک محدوده است که برای اولین بار در استان انجام می‌شود.

حسینی یاد آور شد: پیش‌بینی می‌شود در آینده نزدیک شاهد گسترش این مجموعه معدنی با توجه به سابقه 50 ساله و نیک معدن قلعه باشیم.

مراسم هفته فرهنگ پهلوانی در شهرستان خوسف برگزار شد

17 شوال به مناسبت سالروز مبارزه دلاورانه و جوانمردانه امام علی( ع) و شکست دشمن و سربلندی اسلام، روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای نامیده شده و به این مناسبت مراسمی در زورخانه تقاب امام علی ( ع ) شهرستان خوسف با حضور فرماندار، امام جمعه، مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی و تعدادی از مسئولان این شهرستان و پیشکسوتان در زورخانه امام علی  (علیه السلام ) برگزار شد.

در این مراسم ورزشکاران زورخانه‌ای با اجرای حرکات و برنامه‌های خاص این رشته ورزشی توانایی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

در ادامه این مراسم که با حضور پرچم سرخ گنبد حضرت ابوالفضل العباس، قمر منیر بنی هاشم بر معنویت آن افزوده شده بود ورزشکاران و حاضر به مدیحه ثرایی ذاکران اهل بیت(ع) پرداختند.

در پایان این مراسم هم از مدیران چهار گود باستانی پوریا ولی بیرجند، قمر بنی هاشم خوسف، امام علی (ع) تقاب و سلطان ابوالقاسم روستای نصر آباد با اهدا لوح سپاس تجلیل شد.

در حاشیه مراسم گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش باستانی در روستای تقاب، مدیرکل ورزش و جوانان استان به همراه فرماندار و امام جمعه خوسف از سالن ورزشی حکمت تقاب بازدید کردند و در جریان مشکلات این سالن ورزشی که تنها سالن استاندارد این شهرستان از نظر ابعاد کفپوش است، قرار گرفت و قول مساعد برای رفع این مشکلات را داد.            

محمدعلی ربیعی در این بازدید حضور تعداد زیادی از ورزشکاران در این سالن را نشانه استقبال جوانان و نوجوان این منطقه از ورزش دانست و گفت: در راستای بهینه سازی این زیرساخت و ارائه خدمات بهتر به ورزشکاران با حمایت فرمانداری، دهیاری و شورای اسلامی تقاب از هیچ تلاشی در برای حل مشکلات این سالن ورزشی دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام/‌251/.

دیگر خبرها

  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است