Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@02:53:03 GMT

آتش در خرمن اشغالگران/ رژیم صهیونیستی چگونه زیر ضربه امنیتی رفت؟

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۹۵۲۵

آتش در خرمن اشغالگران/ رژیم صهیونیستی چگونه زیر ضربه امنیتی رفت؟

‍‍‍‍‍‍

فارس پلاس؛ روایت روز: وسعت قلمرو رژیم صهیونیستی ۲۲ هزار کیلومتر مربع است. یعنی مساحتی به اندازه استان زنجان در ایران. کل جمعیت صهیونیست‌ها نیز به اندازه دوسوم تهران ۱۵ میلیونی است. پشتیبانی یک عملیات ضدامنیتی در این وسعت محدود و تحت نظارت لحظه‌ای سازمان امنیت داخلی شاباک تقریباً امری محال است. امّا هرگونه ضربه موفق در داخل قلمرو تبدیل به معضل امنیت داخلی رژیم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه درباره ژئوپلیتیک اسرائیل گفت:‌ «اسرائیل یک نوار باریک است؛ هر اقدام تاکتیکی در آن می‌تواند یک شکست استراتژیک برای صهیونیست‌ها باشد.»

چند ماهی است که اسرائیل از داخل زیر ضرب رفته است. برخی اخبار حاکی از آن است که افسران اطلاعاتی رژیم نیز در اقلیم کردستان و ابوظبی مورد هدف قرار گرفته‌اند. 

روزنامه کیهان در این باره نوشت: اگر ماه رمضان امسال را یکی از پرتلفات‌ترین ماه‌ها برای صهیونیست‌ها در چند سال گذشته عنوان کنیم، اغراق نکرده‌ایم. البته از چند هفته قبل از ماه رمضان تنش‌ها در مناطق مختلف فلسطین به‌ویژه مسجدالاقصی تشدید شده بود و تقریبا هیچ منطقه‌ای از فلسطین برای مقابله با صهیونیست‌ها آرام و قرار نداشته است. 

 

آتش‌سوزی در دانشکده افسری ارتش رژیم صهیونیستی

شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب ۱۷ خرداد از وقوع یک آتش‌سوزی در غذاخوری «دانشکده افسری ۱» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد. علت این آتش‌سوزی هنوز اعلام نشده است.

 

 

یک پایانه مسافری رژیم دچار حریق شد؛ ۱۸ اتوبوس در آتش سوخت

یک ایستگاه‌ اتوبوس در شهر «صفد» واقع در شمال اراضی اشغالی دچار حریق شد که در پی آن ۱۸ اتوبوس به طور کامل در آتش سوخت. رسانه‌های رژیم  علت حادثه را هنوز مشخص نکرده‌اند.  تا این لحظه از دستگیری گروه یا فرد عامل گزارشی از سوی رژیم مخابره نشده است. 

 

 

آتش سوزی گسترده در منطقه‌ی صنعتی دره اردن

روز سه شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۱ آتش‌سوزی بزرگی در یک منطقه صنعتی در «شلومتزیون» در دره اردن رخ داده است. ساختمان دچار حریق کارخانه‌ حاوی مواد شیمیایی خطرناک بود. روزنامه اورشلیم پست گزارش داد که بیش از ۳۰ تیم آتش‌نشانی تلاش کردند تا آتش در این منطقه صنعتی خطرناک را مهار کنند. ارتش اسرائیل بلافاصله تمامی مراکز را تعطیل کرد و از ساکنان شهرهای یافیت و ماسواه و دیگر شهرهای نزدیک خواست منازل خود را ترک نکنند.

 

 

مرکز فرقه ضاله بهائیت در آتش سوخت!

روز جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ بود که رسانه‌های عبری زبان از آتش سوزی مهیب در «عکا» واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. «عکا»  مرکز جهانی فرقه ضالّه بهائیت است. 

بیت‌العدل بهائیان در نامه‌ای به محافل روحانی بهائیت خبر داد که این آتش سوزی در مقبره «عبدالبها» رخ داده است. عبدالبهاء (عباس افندی) رهبر مدفون فرقه بهائیت در عکا اسرائیل است. این مقبره به مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار ارزش‌گذاری شده است. 

 

 

۳ آتش‌سوزی در یک مخزن سوخت در بندر «حیفا»

 روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت یک مخزن سوخت در شهر بندری «حیفا» دچار حریق شد. این مخزن در میان دیگر مخازن سوخت واقع در تأسیسات نفتی منطقه «کریات حائیم» در حیفا واقع شده بود. طبق روال معمول سکوت خبری رسانه‌های رژیم صهیونیستی، گفته می‌شود این بار نیز ارتش این رژیم دستور سانسور جزئیات این حادثه را داده است.

 

 

روز ۴ خرداد نیز رسانه‌های رژیم بار دیگر از وقوع آتش‌سوزی در یک مخزن سوخت در «حیفا» خبر دادند. این مخزن در میان دیگر مخازن سوخت واقع در تأسیسات نفتی «سونول» در منطقه «شمن» در حیفا واقع شده که به مناطق مسکونی نیز نزدیک است. رسانه‌های رژیم سکوت خبری را در دستور کار قرار دادند. 

پس از این واقعه حادثه‌ای در کارخانه کشتی‌سازی در بندر حیفا به وقوع پیوست. با این حال اسرائیل مانع انتشار اخبار دقیق این مسئله شده است. 

 

حریق گسترده در یکی از مناطق بزرگ صنعتی رژیم

منطقه‌ صنعتی شهر قلنسوه در استان مرکزی سرزمین‌های اشغالی دچار حریق گسترده شد. العالم در این باره نوشت:‌ منطقه صنعتی قلنسوه یکی از مناطق بزرگ صنعتی در استان مرکزی رژیم صهیونسیتی می‌باشد که از جهاتی قطب صنایع چوب این استان هم محسوب می‌گردد.

 

عملیات مسلحانه ۴۰ روزه داخل قلمرو صهیونیستی 

شدیدترین موج عملیات‌های فلسطینی‌ها علیه ساکنان اشغالگر در بازه زمانی اول فروردین تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱  به وقوع پیوست. کانال ۱۴ تلویزیون رژیم در همین رابطه گزارش داد که طی این بازه زمانی۴۰ روزه ۱۵ صهیونیست کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

این عملیات‌ها از این جهت حائز اهمیت است که بزرگترین تبلیغ رژیم صهیونیستی برای اتباع خود «امنیت» است و وقوع هرگونه ناامنی موجی از مهاجرت معکوس را در سرزمین‌های اشغالی به همراه دارد.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» با اشاره به آغاز شدیدترین موج عملیات فلسطینی‌ها نوشت که احساس امنیت در این قلمرو به پایین‌تر سطح از زمان عملیات السور الواقی (دیوار بازدارنده) در سال ۲۰۰۲ رسیده است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرانه باختری اردوگاه جنین رژیم صهیونیستی رسانه های رژیم صهیونیست ها آتش سوزی دچار حریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • ببینید | ۴۰ ساختمان روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان در آتش سوخت
  • آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه
  • اظهارات بودار سمیر جعجع علیه مقاومت با حمایت تلویحی از اشغالگران!
  • بازداشت ۵۱۰۰ کارگر فلسطینی به دست اشغالگران صهیونیست
  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • ژنرال صهیونیست: حزب‌الله منطقه امنیتی حائل در داخل اسرائیل ایجاد کرده است
  • رسانه صهیونیستی: توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده اشغالگران درباره توافق یا حمله به رفح تصمیم‌ می‌گیرند