Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم جمیری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کندی پروژه‌های حوزه آب و فاضلاب استان اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در حوزه آب و فاضلاب باید با جدیت ادامه یابد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در همین راستا با طرح سوال از وزیر نیرو خواستار پاسخگویی در این زمینه و دلایل عدم تحرک کافی و راه کارهای آن وزارتخانه در این زمینه شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: مردم استان بوشهر سالهاست که با درد تشنگی در تابستان روزگار گذرانده‌اند و علیرغم پیگیری‌های صورت گرفته و وعده‌های مسئولان برای رفع تنش آبی در استان کماکان با معضل کم آبی در استان به ویژه در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم مواجه هستیم.

جمیری بیان کرد: علیرغم پیگیری‌های مستمر، برگزاری جلسات متعدد و شنیدن وعده‌های مکرر در خصوص رفع کمبود آب شرب و حل معضل فاضلاب که مشکلات عدیده زیست محیطی برای مردم عزیز در شهرهای حوزه انتخابیه اینجانب ایجاد کرده، تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

وی خطاب به وزیر نیرو افزود: مشکلات زیست محیطی شهرهای حوزه انتخابیه و عدم وجود مدیریت آب و فاضلاب در جزیره خارگ برای مردم قابل تحمل نیست. رفع موارد مذکور نیاز به برنامه ریزی و اعتبار مکفی است.

به گزارش خبرنگار مهر، در متن سوال جمیری خطاب به وزیر نیرو آمده است: چرا در خصوص تأمین آب شرب و رفع مشکل جدی فاضلاب شهری، به ویژه در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم، همچنین مدیریت آبفای جزیره خارگ اقدام مؤثر و مفیدی صورت نمی‌گیرد؟

وزیر نیرو برای پاسخگویی به سوال نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی سه شنبه این هفته به مجلس خواهد آمد.

کد خبر 5513172

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر گناوه دیلم عبدالکریم جمیری مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو نماینده بوشهر گناوه و دیلم در مجلس بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه سفر استانی دهه کرامت خراسان رضوی خروج قطار از ریل میلاد امام رضا ع ویروس کرونا اردبیل مشهد امام رضا ع آمار کرونا جهرم گناوه و دیلم آب و فاضلاب وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد

شهردار بافت تاریخی یزد با اشاره به اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد گفت: اتصال فاضلاب‌های خانگی به قنات‌های متروکه اصلی‌ترین عامل فرونشست در شهر یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری بافت تاریخی یزد، علیرضا نقوی با اشاره به انتشار مطالب نادرستی در فضای مجازی مبنی بر انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها اظهار کرد: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شد و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست‌هایی که پس از بارندگی‌های اخیر ایجاد شد پرداخت و افزود: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته باشند.

شهردار بافت تاریخی یزد ضمن تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنین اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، برای جلوگیری از اینگونه مخاطرات، همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت‌رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

کد خبر 751179

دیگر خبرها

  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر