Web Analytics Made Easy - Statcounter

هومن افاضلی در گفت‌وگو باخبرنگار ورزشی ایرنا درباره وضعیت تیم ملی فوتبال ایران پیش از حضور در جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر، اظهار داشت: انقدر وضعیت نگران‌کننده و بد است که نمی‌خواهم خیلی در مورد آن صحبت کنم. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود و هماهنگی‌ها به خوبی انجام شود، باز هم کار سختی در پیش داریم اما تیم ملی ما حتی برای یک بازی تدارکاتی هم مشکل دارد چه برسد به گرفتن یک نتیجه خوب در جام جهانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک سال پیش زمان بستن قراردادها و انجام هماهنگی‌ها بود اما حالا به جایی رسیدیم که اگر کشوری بازی دوستانه با ما را بپذیرد باید کلاهمان را بالا بی‌اندازیم.

وی با بیان اینکه مشکلات مربوط به مدیریت و مسئولان فدراسیون است، بیان کرد: همه فکر و ذکرها به دنبال ریاست فدراسیون بود و دل کسی برای تیم ملی نمی‌سوخت. انقدر منتظر مشخص شدن تکلیف فدراسیون بودند که وقتی برای برنامه‌ریزی نداشتند. همین الان هم نمی‌دانیم ۳ ماه دیگر چه اتفاقی می‌افتد و چه کسانی مسئولیت‌ها را در فدراسیون به عهده می‌گیرند.

مربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد کیفیت بازیکنان ایران در جام‌جهانی گفت‌: تیم ایران از لحاظ فنی سطح بالایی در آسیا دارد اما باید سطح بازیکنان را برای جام‌جهانی بالا بیاوریم و از نظر ذهنی،آمادگی لازم را برای مقابله با بهترین‌های جهان آماده کنیم تا فکر نکنند پایین‌تر از حریفان هستند و توان شکست آنها وجود ندارد. لژیونرها در این مسئله خیلی به تیم ملی می‌توانند کمک کنند.

افاضلی افزود: تعدد لژیونرها یک سری مزیت‌ دارد و یک سری ضرر؛ این مسئله می‌تواند روند تمرین‌ها را بالا ببرد. تجربه خوب رویارویی بازیکنان با حریفان اروپایی تاثیر مثبتی در روحیه و آمادگی تمام تیم دارد. از طرفی اگر سطح لیگ‌های خارجی بالا نباشد، ما از آسیا بالاتر نمی‌رویم و نتیجه خوبی نمی‌گیریم و از طرف دیگر هم نیاز تیم به اردوهای بلند مدت بالا داریم زیرا هماهنگی لازم بین بازیکنان و سبک‌های مختلف، بسیار واجب است اما به علت تفاوت زمان لیگ‌ها در کشورهای مختلف نمی‌توان اردوی بلند مدتی را برنامه‌ریزی کرد.

وی با اشاره به گزینه‌های محدود برای بازی‌های تدارکاتی بیان کرد: سه مبحث اصلی برای بازی‌های دوستانه وجود دارد؛ اول منافع اقتصادی، دوم روابط سیاسی و سوم ایجاد چالش‌های ورزشی. اما شرایط مدیریتی در فدراسیون دست به دست شرایط سیاسی و اقتصادی داده‌ است و ما دامنه انتخابی زیادی برای انتخاب حریفمان نداریم. با این حال می‌توانستیم با مدیریت بهتر برخورد کنیم اما کسی به فکر تیم ملی و فوتبال کشور نیست.

سرمربی اسبق تیم فوتبال امید ایران در خصوص دلایل حذف این تیم در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: مشکلات ساده‌ای وجود دارد که زیاد بیان کردیم. تیم امید ایران بهره‌بردار است و تیم‌های امید باشگاهی، تولید کننده. امیدهای باشگاهی باید بازیکنان خوبی را برای تیم ایران بسازند اما در دهه اخیر وضعیت تولید بازیکن خیلی تاسف‌بار بوده، زیرا مدیران و مسئولان تنها درگیر منافع مالی خود بودند و با این روند بچه‌هایی که به دنبال فوتبال آمدند، هیچگاه فوتبالیست نمی‌شوند.

وی ادامه داد: معمولا مربی‌ها و مدیران در باشگاه‌ها، بازیکنانی را برای پایه‌ها انتخاب می‌کنند که از خانواده‌های پولدار باشند و بتوانند منافع اقتصادی خودشان را تامین کنند. همین مسائل باعث شده آن‌هایی که توان مالی پایین‌تری دارند، نتوانند در این رشته آنطور که باید خود را نشان بدهند.

برچسب‌ها قطر تیم ملی ایران ایرنا هومن افاضلی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قطر تیم ملی ایران ایرنا قطر تیم ملی ایران ایرنا هومن افاضلی ایران جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۰۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درگیری بیش از اندازه همه انسان‌ها به فضای مجازی و کمرنگ شدن ارتباطات میان فردی در جوامع مختلف از آن دست مسائلی است که در سالیان اخیر توجه بسیاری از تحلیلگران و جامعه‌شناسان را به خود جلب کرده است. از طرفی بسیاری از هنرمندان و نویسندگان نیز از این شرایط استفاده کرده و سوژه اصلی آثار هنری و ادبی‌شان را به مواجهه با این فضای جدید اختصاص داده‌اند. 

در سینما و ادبیات کشورمان نیز هستند هنرمندانی که به این مسئله توجه نشان دادند و آثاری را مرتبط با این فضا تولید کرده‌اند. یکی از جدیدترین آثار این ژانر در زمینه داستان‌نویسی کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» است، اثری در ژانر اجتماعی و مفهومی که ۱۰۶ صفحه دارد و انتشارات سیب کال در خوزستان آن را منتشر کرده است. 

این کتاب را مصطفی عظیمی‌فر به رشته تحریر درآورده است و داستان کلی آن در رابطه با یک نویسنده است که تصمیم می‌گیرد یک روز کامل از زندگی را بصورت تحلیلی و نگاه عمیق به محیط پیرامون و جامعه سپری کند. او از ابتدای صبح تا اواخر شب به این سبک از زندگی ادامه می‌دهد. عظیمی فر در این کتاب توانسته از دل  کارهای روزمره زندگی مفهومات و پیام‌های مفیدی را بیرون بکشد. به بهانه انتشار این کتاب گفت‌وگویی با نویسنده آن ترتیب داده‌ایم. 

عظیمی‌فر در رابطه با ایده اصلی که باعث نگارش کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» شد، گفت:  با توجه به فراگیر شدن دنیای مجازی و پیشرفت تکنولوژی احساس کردم آدم‌ها کمتر از گذشته‌ ( قبل از همه‌گیر شدن فضای مجازی) رای به با خود بودن و دوستی عمیق با خود می‌دهند. از این رو تصمیم گرفتم کتابی بنویسم که بتواند مخاطب را دعوت به با خود بودن و وقت گذاشتن بیشتر برای خود درونی دعوت کند.

وی در مورد چالش‌های مربوط به نوشتن کتابی با این ایده خاص هم عنوان کرد: در طول یک سالی که برای نوشتن این کتاب وقت گذاشتم با توجه به سبک کتاب مجبور بودم ارتباط‌ عمیق‌تری با خود برقرار کنم. از این رو مجبور بودم بیشتر در محیط پیرامون شنونده باشم. فرقی هم نمی‌کرد این شنیدن شامل شنیدن صحبت‌های آدم‌ها باشد یا حتی گوش دادن به صدای یک رودخانه، به هر حال برای  بهتر شدن کار باید هر چه بیشتر شنونده باشم. این سبک زندگی در طول یک سال برای من سختی‌های زیادی داشت اما خب نتیجه کار باعث شده تا خستگی از تن من تا حدودی خارج شود.

نویسنده این کتاب با اشاره به جزئیات این اثر درخصوص سخت‌ترین بخش نوشتن کتابش هم اظهار کرد: با توجه به اینکه کتاب در قالب یک داستان بلند یک پارچه طراحی شده، فکر می‌کنم مرتبط ساختن مفاهیم و موضوعات مختلف در قالب یک خط داستانی مستقیم سخت‌ترین کار هنگام نوشتن کتاب بوده است.

عظیمی‌فر در پایان سخنانش در خصوص حسی که کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در مخاطب ایجاد می‌کند نیز گفت: فکر می‌کنم مخاطب پس از مطالعه کتاب به این موضوع فکر کند که چقدر در انجام کارهای معمول روزمره فلسفه و مفهوم نهفته است و شاید خود نیز تا حدودی به این سبک از زندگی روی بیاورد و برای او جذاب باشد.

در بخش‌هایی از این کتاب آمده است: 

آنقدر غرق فکر کردن هستم که متوجه نمی‌شوم چه زمانی کنار اجاق گاز رسیده‌ام. آرام آن را خاموش می‌کنم و دوباره راهی نانوایی می‌شوم. در کودکی مسیر خانه تا نانوایی بسیار دور بود. اما در جوانی و میانسالی نزدیک است‌. ولی در دوران پیری دوباره دور خواهد شد.

این یعنی قبل از پیر شدن باید مسیرهای طولانی‌تری را طی کنم تا به مقصدهای تازه‌تر و زیباتری برسم. زیرا اگر چنین نکنم و به مسیرهای نزدیک اکتفا کنم، روزی همین مسیرها بر من چیره خواهند شد و طی کردنشان آرزویی غیر ممکن می‌شود.

بعد از چند دقیقه پیاده‌روی به نانوایی که مشتری همیشگی آن هستم می‌رسم. ولی در کمال تعجب با کرکره‌ای تا انتها پایین آمده مواجه می‌شوم! یعنی چه اتفاقی می‌تواند افتاده باشد؟ نکند امروز روز تعطیل نانوا است و من بی‌خبر هستم؟ صبر کنید صبر کنید یک پیرمرد در حال آمدن است...

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در قطع رقعی و با کاغذ بالک (نخودی رنگ) از طرف انتشارات سیب کال منتشر شده است. بهای کتاب نیز 250 هزار تومان است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است
  • اخراج سنگربان والنسیا پایه‌گذار بازگشت آبی اناری‌ها شد
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • خلیج‌فارس از پایه‌های مستحکم هویتی ایرانیان است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • اتفاقات باورنکردنی در فوتبال پایه؛ کمک داور گل را رد کرد و کتک خورد!