Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تکمیل عملیات ساخت کشتی نفتکش اقیانوس پیمای "افرا ماکس ۲" توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) و تحویل آن به کشور ونزوئلا سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه، گفت: خدای بزرگ را شاکریم که در ایام ولادت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه السلام برگ زرین دیگری بر صحیفه افتخار آفرینی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برای کشور و ملت عزیز ایران افزوده شد و با تکمیل عملیات ساخت دومین کشتی نفتکش اقیانوس پیمای افرا ماکس ۲ و تحویل آن به کشور ونزوئلا موجبات مسرت و مباهات هموطنان عزیزمان فراهم آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: این دستاورد و موفقیت بزرگ نشان داد که توطئه جنگ اقتصادی و فتنه تحریم و فشار حداکثری دشمنان تاثیری در عزم و اراده فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) نداشته است و امروز جهان به ویژه دشمنان حسود و خبیث نظاره‌گر جلوه‌های اقتدار و حضور دانش و فناوری ایرانی در اقصی نقاط عالم هستند.

سردار شریف با اشاره به اینکه شرکت صدرا و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با مدیریت جهادی و انقلابی و تکیه بر توانمندی‌های بومی دستاورد جدید خود را نویدبخش تحول راهبردی در صنعت کشتی سازی و عرضه آن به کشور‌های دیگر قرار داده اند، گفت: سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در پیامی به فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) ساخت نفتکش اقیانوس پیمای افراماکس۲ را دستاوردی بزرگ و محصول اراده ایرانی در جنگ اقتصادی و تحریمی دشمنان توصیف کردند و ضمن قدردانی از همت و مجاهدت متخصصین قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و شرکت صدرا، برادامه روند افتخار آفرینی سپاه برای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور به ویژه در شرایط فشار حداکثری دشمنان تاکید و تلاش مضاعف برای تحقق قرارداد‌های ساخت کشتی‌های دیگر را خواستار شدند.

سخنگوی سپاه در پایان تصریح کرد: سپاه همراه با ارتقای توان نظامی و بازدارندگی مقابل تهدیدات فراروی ایران اسلامی، در سایر عرصه‌های مورد نیاز کشور با درخواست دولت محترم، عهده دار اجرای پروژه‌های مختلف در حوزه‌های گوناگون از جمله بخش‌های عمرانی و صنعتی است که به یاری خداوند لحظه‌ای از تلاش و همت در این راستا دریغ نخواهد کرد.

کشتی  آفراماکس ۲، چهارشنبه هجدهم خرداد با حضور ویدئو کنفرانسی سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه و سردار هوش‌السادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص)، به منظور انجام آزمایش‌های دریایی عازم آب‌های نیلگون خلیج فارس شد تا پس از انجام آزمون‌های مختلف به عنوان دومین کشتی افراماکس تولید داخل عملیاتی و تحویل مشتری خارجی شود.

این نفتکش ساخت شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) که به سفارش ونزوئلا ساخته شده و دومین نفتکش ساخت این شرکت است، روز شنبه با حضور حجت‌الاسلام رئیسی و نیکلاس مادورو روسای جمهور ایران و ونزوئلا تحویل شرکت نفت این کشور شد.

گفتنی است؛ نفتکش اقیانوس پیمای افراماکس ۲  با ۲۵۰ متر طول، ۴۴ متر عرض و ۲۱ متر ارتفاع قابلیت حمل ۸۰۰ هزار بشکه نفت را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نفتکش آفراماکس 2 سپاه پاسدران انقلاب اسلامی قرارگاه خاتم الانبیا قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا نفتکش اقیانوس پیمای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافتند و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست‌جمهوری از آن رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای تحقق اهداف نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور، گامی مهم در پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برداشته شد.

در این پژوهشکده، با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، موتوری 6 سیلندر خورجینی با ظرفیت 4000 سی‌سی بنزینی طراحی و ساخته شد.

این دستاورد ارزشمند که حاصل 4 سال تلاش و پشتکار دانشمندان ایرانی است، به خودی خود گامی بزرگ در راستای استقلال علمی و صنعتی کشور محسوب می‌شود. موتورهای 6 سیلندر خورجینی که کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، صنایع نظامی و تفریحی دارند، پیش از این در داخل کشور تولید نمی‌شدند و نیاز به آنها از طریق واردات تامین می‌شد.

رونمایی از این موتور در حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشان‌دهنده اهمیت این دستاورد و عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به خودکفایی در حوزه‌های  فناوری پیشرفته است.

احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/ رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این مراسم گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی، انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند. این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند و از این رو، دستیابی به دانش فنی ساخت این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی برای کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، پس از 4 سال تحقیق و توسعه عمیق، به دانش فنی ساخت موتورهای 6 سیلندر خورجینی 4 لیتری دنیا دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به رونمایی از نمونه مهندسی معکوس شده این موتور با استانداردهای بالا، تأکید کرد: این دستاورد نشان‌دهنده اثبات فناوری‌های موتور خورجینی 6 سیلندر حجم بالا است. دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش‌بنیان به دست آمده و امیدواریم شاهد توسعه این جریان علمی قوی در کشور و تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در آینده باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پایان سخنان خود، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای دانست و گفت: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چرا که این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها نیز است.

وی همچنین از حمایت‌های معاونت علمی از این طرح خبر داد و گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند و دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • لغو سفارش ساخت قطارهای مسافری به CRRC چین
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • ۲ هزار واحد مسکن مهر مهستان تا پایان اردیبهشت تحویل می‌شود
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد