Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@21:59:17 GMT

طرح توسعه ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه شازند اجرایی می‌شود ‌

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۲۴۴۰

طرح توسعه ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه شازند اجرایی می‌شود ‌

گروه استان‌ها ـ معاون برق و انرژی وزارت نیرو با بیان اینکه نیروگاه شازند از ظرفیت خوبی برای ایجاد واحدهای سیکل ترکیبی برخوردار است گفت: طرح توسعه ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه شازند با احداث واحدهای سیکل ترکیبی اجرایی خواهد شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  شازند، نشستی تخصصی با حضور معاون برق و انرژی وزارت نیرو، مدیرعامل تولید نیروی برق حرارتی کشور، استاندار مرکزی، نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان شازند، مدیرعامل نیروگاه شازند، مدیر عامل تولید نیروی برق منطقه مرکزی، و جمعی از معاونان و مدیران، در نیروگاه حرارتی شازند تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«همایون حایری»، معاون برق و انرژی وزارت نیرو در این نشست با اشاره به اهمیت نیروگاه شازند در تولید برق گفت:این نیروگاه در منطقه حساسی از کریدور برق شمال- جنوب و خط تبادلی انرژی الکتریکی قرار دارد و با داشتن نیروهای متخصص و جوان و دارا بودن زیرساخت‌های لازم اعم از ساختمان اداری، انبار، مخازن سوخت و غیره از ظرفیت خوبی برای ایجاد واحدهای سیکل ترکیبی برخوردار است، بنابراین طرح توسعه 500 مگاواتی نیروگاه شازند با احداث واحدهای سیکل ترکیبی اجرایی خواهد شد.

وی افزود: احداث نیروگاه‌های سیکل ترکیبی راه حل بسیار کارآمد، انعطاف‌پذیر، قابل اعتماد، مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست برای تولید برق مورد نیاز کشور است که راندمان تولید انرژی الکتریکی بیش از 60 درصد را به همراه دارد.

 نیروگاه شازند از مهم‌ترین نیروگاه‌های کشور در حفظ و پایداری شبکه برق است 

«عبدالرسول پیشاهنگ»، مدیر عامل تولید نیروی برق حرارتی کشور هم در این نشست با اشاره به جایگاه نیروگاه برق شازند گفت: این نیروگاه  یکی از مهم‌ترین نیروگاه‌های کشور در حفظ و پایداری شبکه برق است.

وی افزود: هدف از احداث واحدهای سیکل ترکیبی در نیروگاه شازند به منظور تامین بیشتر نیاز مشترکان و رفع کمبود تولید انرژی الکتریکی است.

خواستار ممنوعیت کامل و همیشگی استفاده از مازوت در نیروگاه شازند هستیمواکنش نیروگاه شازند به گزارش تسنیم؛ "گاز" باشد "مازوت" نمی‌سوزانیماستاندار مرکزی: اجرای فیلتراسیون نیروگاه شازند به تصویب رسید

 بزرگترین پروژه نیروگاه خورشیدی امسال در استان مرکزی بهره‌برداری می‌شود 

«فرزاد مخلص‌الائمه»، استاندار مرکزی هم در این نشست با اشاره به ظرفیت موجود در استان برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی گفت: استان مرکزی با توجه به اینکه چهارمین استان صنعتی کشور است، ظرفیت لازم برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی را نیز دارد و بزرگترین پروژه نیروگاه خورشیدی به یاری خداوند در شهریورماه امسال در استان مرکزی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی افزود: تولید انرژی الکتریکی و احداث نیروگاه‌ها با راندمان بالا و انرژی‌های تجدیدپذیر از اهداف راهبردی کشور است.

 امیدواریم طرح توسعه نیروگاه شازند دستاوردهایی را برای مردم این منطقه به همراه داشته باشد 

«محمود احمدی بیغش»، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با اشاره به طرح توسعه نیروگاه شازند گفت: از طرح توسعه نیروگاه شازند استقبال می‌کنیم و امیدواریم که این طرح دستاوردهایی را برای مردم این منطقه به همراه داشته باشد.

«شهرام ایرانپاک»، مدیرعامل نیروگاه شازند هم در این نشست، گزارشی از وضعیت تعمیرات انجام شده و آمادگی لازم برای حداکثر تولید انرژی الکتریکی در پیک بار تابستان، را ارائه کرد.

 ساخت سامانه خنک‌کن کمکی برای نخستین بار در کشور 

به گزارش تسنیم، در پایان این نشست، افراد حاضر از بخش‌های مختلف نیروگاه به‌ویژه پروژه جدید سامانه خنک‌کن کمکی واحد چهار نیروگاه شازند که با همت و تلاش متخصصان داخلی برای نخستین بار در کشور ساخته شده است، بازدید کردند.

این سامانه با هدف بهبود عملکرد برج‌های هلر نیروگاهی طراحی و ساخته شده و با بهره‌برداری از این سامانه، تولید نیروگاه به میزان تقریبی 30 مگاوات افزایش یافته است، این سامانه همچنین نقش موثری در افزایش پایداری شبکه سراسری و صرفه‌جویی در مصرف آب دارد.

انتهای پیام/712

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نشست با اشاره تولید انرژی الکتریکی واحدهای سیکل ترکیبی سیکل ترکیبی احداث نیروگاه هم در این نشست نیروگاه شازند طرح توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • معمای بنزین در ایران
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم