Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کریمی ضمن بررسی آخرین وضعیت پیشرفت پروژه کارخانه زباله‌سوز ساری بر تسریع روند اتمام آن تاکید کرد و گفت: حمل زباله‌های شهر ساری به دیگر مناطق علاوه بر این که مشکلات زیست محیطی را ایجاد کرده باعث تحمیل هزینه‌های هنگفت نیز شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمدکریمی عصر امروز در بازدید از کارخانه زباله‌سوز ساری اظهار کرد: در خصوص روند تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری به عنوان مهم‌ترین طرح در مدیریت پسماند و مقابله با چالش‌های زیست محیطی در مرکز استان باید سرعت و شتاب بیشتری بگیرد تا در زمان‌بندی پیش‌بینی شده قابل استفاده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دادستان مرکز مازندران افزود: با توجه به تاکیدات رئیس‌کل دادگستری استان مازندران، این دادستانی به عنوان مدعی العموم و در راستای پیگیری حقوق عامه نسبت به این موضوع پیگیر بوده تا با همکاری همه نهادهای مرتبط هرچه زودتر مراحل کار این زباله‌سوز به پایان برسد؛ چون حمل زباله‌های شهر ساری به دیگر مناطق علاوه بر این که مشکلات زیست محیطی را ایجاد کرده باعث تحمیل هزینه‌های هنگفت نیز شده است.

کریمی تصریح کرد: در گفت‌وگوهایی که با مردم داشتیم به شدت از این مساله گله‌مند هستند؛ با افتتاح  این پرژه در کنار مدیریت پسماند، تولید سالانه چند هزار مگاوات برق از دیگر دستاوردهای افتتاح نیروگاه زباله‌سوز ساری خواهد بود و با اجرای این طرح، نگرانی‌های به حق فعالان محیط زیست و اقشار مردم در تاخیر چند ساله تکمیل این طرح به پایان خواهد رسید.

محمد کریمی دادستان مرکز استان به همراه مهدی مرادی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استان مازندران، سید افشین راسخ و شهرام ایرجی اعضای شورای اسلامی شهر و جواد طالبی شهردار ساری از سکوی موقت زباله و پروژه نیروگاه زباله سوز در دست ساخت ساری بازدید کرد.

نیروگاه ۴۵۰ تنی زباله‌سوز ساری که کار ساخت آن طی دو ماه اخیر سرعت چشمگیری به خود گرفته در حال حاضر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در بخش ابنیه دارد و ۹۰ درصد تجهیزات آن هم خریداری و برای نصب در محل حاضر است؛ طبق زمان‌بندی پیش بینی شده ساخت ابنیه تا پایان شهریور ماه به اتمام می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زباله سوز ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا

یوسف نوری استاندار مازندران امروز جمعه در بازدید از نیروگاه نکا با بیان اینکه این نیروگاه یکی از بزرگترین نیروگاه‌های کشوراست گفت: نیروگاه نکا اکنون با برخی چالش‌ها از جمله پسروی دریای خزر، کاهش ورودی آب به سیستم خنک کننده و فرسودگی تجهیزات روبرو است.

او با بیان اینکه همه این چالش‌ها سبب شده است نیروگاه با ظرفیت کامل کار نکند، افزود: متخصصان این نیروگاه با استفاده از توان داخلی بخش‌های زیادی از تجهیزات این نیروگاه را بازسازی کرده اند

نوری با بیان اینکه لایروبی حوضچه آب این نیروگاه اکنون در حال انجام است، خواستار سرعت بخشی در این کار شد و ادامه داد: نیروگاه نکا دارای نیرو‌های فنی فعال، با دانش و تجربه است و باید از روش‌های مالی جدیدی استفاده کرد که پایدار باشد و مردم در آن مشارکت داده شوند.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نیروگاه نکا نیز با بیان اینکه چالش بزرگ این نیروگاه کاهش سطح آب دریا است، گفت: با وزیر نیرو و مجموعه خاتم الانبیا در رابطه با سرعت بخشی به اجرای لایروبی حوضچه آرامش نیروگاه رایزنی شده است

نورالله ادبی فیروزجایی افزود: اگر صنعت برق با تمام ظرفیت‌پای کار باشد نمی‌تواند تامین کننده شدت مصرف انرژی در کشور و استان مازندران باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟