Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@02:17:29 GMT

حکم تخلیه ساختمان عدالت 2 در اهواز صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۴۳۳۲

حکم تخلیه ساختمان عدالت 2 در اهواز صادر شد

سیاوش محمودی گفت: در پی دستور رئیس جمهور و فرمایش رهبری از شهردار خواستیم ساختمان‌های فاقد پایان کار که در حال بهره‌برداری هستند از جمله ساختمان عدالت ۲ معرفی شوند تا در صورت داشتن شرایط به بهره‌برداری برسند در غیر این صورت متوقف و در صوت لزوم دستگاه قضایی در این زمینه ورود کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، سیاوش محمودی رئیس شورای شهر اهواز در پنجاه و نهمین جلسه علنی شورای شهر اهواز که امروز (۲۳ خردادماه) برگزار شد، در نطق پیش از دستور خود با اشاره به وضعیت ساختمان ۱۵۴ واحدی تعاونی بیمارستان ابوذر اظهار کرد: تقریبا سه روز بعد از حادثه متروپل نامه‌ای به شهردار و نظام مهندسی ارسال کردیم و در آن چند درخواست مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی دستور رئیس جمهور و فرمایش رهبری از شهردار خواستیم ساختمان‌های فاقد پایان کار که در حال بهره‌برداری هستند از جمله ساختمان عدالت ۲ معرفی شوند تا در صورت داشتن شرایط به بهره‌برداری برسند در غیر این صورت متوقف و در صوت لزوم دستگاه قضایی در این زمینه ورود کند که ظاهرا هماهنگی برای انجام این اقدامات بین معاونت شهرسازی و نظام مهندسی انجام شده است.

وی افزود: مقرر شد مسائل ساختمان در حوزه مسائل ایمنی و آتش‌نشانی نیز معرفی شود. وقوع حادثه پلاسکو به دلیل مسائل سازه‌ای نبود بلکه به دلیل مسائل ایمنی و آتش‌نشانی بود بنابراین ساختمان‌های فاقد ایمنی در حوزه آتش‌نشانی هستند باید پیگیری شوند.   رئیس شورای شهر اهواز گفت: مشکلاتی نیز در خصوص اصلاح پروانه‌ها وجود داشت. در متروپل بعد از صدور پروانه اولیه اصلاحاتی انجام شد؛ در اهواز نیز چنین مواردی وجود دارد که باید این ساختمان‌ها از نظر سازه‌ای و فنی بررسی شوند اما بنا نیست جو روانی و نا ایمنی در شهر ایجاد شود. این ساختمان‌ها از نظر فنی و قانونی پیگیری می‌شوند و در صورت لزوم برخورد قانونی انجام می‌شود.   محمودی در خصوص ساختمان عدالت ۲ اهواز گفت: پروانه این ساختمان در سال ۸۷ صادر شده و بر اساس گزارش شهردار منطقه این ساختمان از نظر طبقات مشکلی ندارد و طبقه مازاد ندارد. در پروانه این ساختمان دو طبقه پارکینگ، یک طبقه تجاری و هفت طبقه مسکونی وجود دارد. این پروژه توسط مشاوران برنامه و بودجه انجام شده و نظام مهندسی پرونده‌ای از آن ندارد.   وی گفت: بر اساس گزارش ناظر ساختمان از سال‌های ۹۱ و ۹۲ عنوان شد که روند اجرای پروژه مشکلاتی دارد و ظاهرا یکی دو بار نظام مهندسی و فرمانداری اهواز دستور توقف ادامه عملیات را داده‌اند که باید بررسی شود مسئولان وقت به وظیفه خود عمل کرده‌اند یا خیر. دستگاه قضایی نیز در این زمینه ورود کرده و دادستان در حال پیگیری موضوع است.   رئیس شورای شهر اهواز بیان کرد: از سال ۹۶ حدود ۷۰ تا ۸۰ خانوار در این مجتمع فاقد پایان کار ساکن شدند که این مساله تخلف است. روز گذشته ستاد مدیریت بحران فرمانداری اهواز برگزار و مقرر شد نظام مهندسی یا مهندسان مشاور، مشکلات سازه ساختمان را بررسی و در مدت یک هفته نتیجه را به دادستان و شهرداری اعلام کنند. بررسی‌ها در این خصوص است که امکان مقاوم‌سازی ساختمان وجود دارد یا خیر؟ و آیا مقاوم‌سازی با حضور خانواده‌ها امکان‌پذیر است یا باید تخلیه شود؟    محمودی گفت: یکی دو روز پیش به دلیل شرایط خطرناک سازه، شهردار منطقه حکم تخلیه را صادر کرده و مالک باید این موضوع را دنبال کند.   وی بیان کرد: نظام مهندسی باید به سرعت بررسی‌ها را انجام دهد تا تکلیف مردم روشن شود. شهرداری هم به وظیفه‌اش عمل کند. دادستان نیز ترک فعل یا تخلف در این خصوص را به جد دنبال کند.   انتهای پیام/    

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شورای شهر اهواز ساختمان عدالت نظام مهندسی بهره برداری ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فاضلی حق پناه عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر قوچان در خصوص مجتمع فرهنگی هنری قوچان اظهار کرد: سال‌های گذشته زمینی با شرایط در اختیار اداره ارشاد قرار گرفت مبنی بر اینکه با رعایت ضوابط فرهنگسرایی ایجاد شود و تا حدی این پروژه پیش رفته است اما در حال حاضر به دلیل عدم تخصیص اعتبارات نیمه‌کاره مانده است.

شهردار قوچان تصریح کرد: شهرداری مطالباتی در خصوص پروانه و زمین دارد و با توجه به اینکه تصرف زمین غیر از موافقت‌نامه صورت گرفته مشکلاتی ایجادشده است که شهرداری اقدامات قانونی را در این زمینه انجام داده است.

وی با اشاره به پیشنهاد فرماندار قوچان مبنی بر تغییر دستگاهی برای این پروژه در جهت تسریع در تکمیل آن، افزود: با توجه به رقم بالای اعلامی برای تکمیل پروژه مجتمع فرهنگی هنری قوچان از توان شهرداری خارج بوده و نیازمند اعتبارات دولتی است.

فاضلی حق پناه ادامه داد: طی آخرین اخبار شفاهی سازمان برنامه‌وبودجه با تغییر دستگاه در این پروژه مخالفت داشته اما هنوز نامه‌ای رسمی در این زمینه دریافت نشده است.

شهردار قوچان میزان مطالبات شهرداری در زمینه زمین، پروانه، تغییر کاربری و … در پروژه مجتمع فرهنگی هنری حدود ۳۵ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: این پروژه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های فرهنگی به شمار می‌آید که شاید امروز برای تکمیل آن به ۱۴۰ میلیارد تومان نیاز باشد.

وی بابیان اینکه قوانین در حوزه تکدی گری و زباله گردی شفاف بوده و این معضل تنها به این شهر اختصاص ندارد گفت: بر اساس قانون در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر باید مجتمع اردوگاهی برای متکدیان ایجاد شود و در شهرهای بالای ۲۵۰ هزار نفر نیز با دستور دادستانی باید این موضوع اجرایی شود اما قوچان شامل هیچ‌کدام از این دو قانون نشده اما آمادگی جمع‌آوری و تحویل آن‌ها به بهزیستی در شهرداری قوچان وجود دارد.

فاضلی حق پناه با اشاره به این مطلب که جمع‌آوری متکدیان تنها وظیفه شهرداری نبوده و دیگر نهادها نیز باید پای‌کار آمده تا به‌صورت کامل معضلاتی همچون زباله گردی و تکدی گری در این شهر حل شود، تصریح کرد: شهرداری مکاتباتی در این زمینه با بهزیستی انجام داده و تاکنون پاسخ روشنی دریافت نکرده است و باید کارگروه مرتبط در فرمانداری محکم‌تر نسبت به این موضوع ورود پیدا کند.

شهردار قوچان با یادآوری اینکه در خصوص کمپ ماده ۱۶ و جمع‌آوری معتادان متجاهر بر اساس متن صریح قانون هیچ وظیفه‌ای متوجه شهرداری نیست و تمام وظایف بر عهده بهزیستی خواهد بود، افزود: با توجه به دستور استاندار مبنی بر کمک مالی توسط شهرداری‌ها به این کمپ و بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر قوچان ماهیانه ۳ میلیون تومان به کمپ قوچان کمک می‌شد که در حال حاضر به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیداکرده است و حتی در پایان سال گذشته نیز ۵۰ میلیون تومان دیگر پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به تقاضا مبنی برافزایش کمک شهرداری به کمپ ماده ۱۶ بیان کرد: شهرداری‌ها به‌عنوان نهاد خودگردان تمامی هزینه‌ها را از اعتبارات داخلی خود پرداخت می‌کنند اما بهزیستی می‌تواند با اعتبارات دولتی هزینه کرد داشته باشد.

فاضلی حق پناه بابیان اینکه در زمینه ایجاد معدن زباله ۵ فراخوان در سطح استانی زده و حتی با ۴ شرکت مطرح حوزه بازیافت مذاکره شده است، گفت: به دلیل عدم توجیه اقتصادی هیچ‌کدام از این شرکت‌ها ورود پیدا نکردند و حتی سازمان همیاری‌ها نیز تمایلی نسبت این موضوع نشان نداده است اما نشستی با سازمان میادین شهرداری مشهد انجام‌شده که امیدواریم منتج به نتایج خوبی شود.

شهردار قوچان با تأکید بر اینکه در قوچان حاشیه‌نشینی به معنای عام آن در کلان‌شهرها وجود نداشته و بافت فرسوده این شهر برخلاف بقیه شهرها در مرکز و گران‌ترین قسمت است، بیان کرد: علت اینکه بازآفرینی شهری در بافت مرکزی شهر قوچان اتفاق می‌افتد در همین موضوع است که باید در حال حاضر مبلغ هنگفتی را برای عقب‌نشینی‌های مرکز شهر هزینه کنیم.

وی با اشاره به اینکه بعضاً راه و شهرسازی و استانداری خواستار الحاق برخی از روستاهای متصل به قوچان به محدوده شهری شده‌اند، افزود: شورای شهر و شهرداری با این کار مخالفت داشته‌اند زیرا افزودن این روستاها موجب ایجاد بار مالی برای شهرداری خواهد شد.

فاضلی حق پناه با اشاره به اینکه طی ۲ سال گذشته ۲ مرحله نهضت آسفالت اجرایی شده است، یادآور شد: طی این مدت ۱۸۷ هزار و ۷۰۱ مترمربع آسفالت در معابر اصلی و فرعی این شهر انجام‌شده است که این موضوع در ۸ سال قبل آن ۱۴۷ هزار و ۷۵۷ مترمربع بوده است.

شهردار قوچان ادامه داد: اشکالاتی در آسفالت مسکن مهر وجود دارد که راه و شهرسازی باید به‌عنوان متولی زیرسازی آن منطقه را انجام دهد تا بتوانیم به تعهدات آسفالت آنجا عمل کنیم.

کد خبر 6091449

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • در 5 دقیقه با عینک زدن خدافظی کنید!
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات