Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@08:22:35 GMT

بهترین سالن‌های کنسرت جهان

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۷۳۲۵

بهترین سالن‌های کنسرت جهان

امروزه سفر و برگزاری موسیقی زنده یکی از بهترین منابع درآمد برای موسیقی‌دانان به شمار می‌رود اما شناسایی بهترین سالن‌های کنسرت پیش از آغاز سفر می‌تواند به افزایش قابل توجه درآمد آن‌ها کمک زیادی کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بدون شک، سالن‌های کنسرت خوب بسیاری در سراسر جهان وجود دارد که می‌تواند میزبان دوستداران موسیقی و موسیقی‌دانان باشد اما شناسایی جذاب‌ترین آن‌ها در میان مردم می‌تواند به رونق اقتصادی موسیقی‌دانان کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع، هر چه ارزش یک سالن کنسرت در میان بازدیدکنندگان بیشتر باشد، بهای بیشتری برای تماشای موسیقی در آن دریافت می‌شود که این امر می‌تواند درآمد بیشتری را برای برگزارکنندگان رویدادها به ارمغان بیاورد. در ادامه به معرفی بهترین سالن‌های موسیقی جهان پرداخته می‌شود که با طراحی و ارزش ویژه خود، بسیاری از سرمایه‌داران دوستدار موسیقی را به سمت خود جذب می‌کند.

رویال آلبرت هال، بریتانیا

لندن پایتخت انگلستان، میزبان یکی از بهترین سالن‌های کنسرت جهان است که در سال ۱۸۷۱ به روی مردم باز شد. این سالن بزرگ و باشکوه، ظرفیت پذیرش پنج هزار و ۲۷۲ نفر را دارد و همه ساله میزبان حدود ۴۰۰ رویداد موسیقی در سبک‌های راک، پاپ، کلاسیک، اپرا، نمایش فیلم و برگزاری مسابقات ورزشی است. از پرآوازه‌ترین نوازنده‌های موسیقی که به طور پیوسته به اجرا در این سالن می‌پردازند می‌توان به اریک کلپتون (نوازنده گیتار اهل انگلستان) و جیمز لست (موسیقی‌دان آلمانی) اشاره کرد که بر محبوبیت این سالن در میان دوستداران هنر و موسیقی افزوده‌اند. «پرومز» مشهورترین رویدادی است از سال ۱۹۴۱، همه ساله در فصل تابستان در این سالن برگزار می‌شود و دوستداران موسیقی را از سراسر جهان به سمت خود فرا می‌خواند.

محل اجرای موسیقی در سالن کنسرت رویال آلبرت به شکل یک نیم‌دایره است که این ویژگی امکان حضور گروه‌های بزرگ موسیقی برای اجرای هنر خود را فراهم می‌آورد. این سالن یک فضای اجرای فرعی را نیز در خود جا داده که از یک رستوران برخوردار است و بازدیدکنندگان را پس از تماشای رویدادها به صرف غذا دعوت می‌کند.

آمفی‌تئاتر رد راکس، ایالات متحده آمریکا

آمفی‌تئاتر رد راکس، یک سالن موسیقی در فضای باز به حساب می‌آید که در یکی از سازه‌های سنگی غرب ایالات متحده آمریکا، نزدیک به موریسون و در کلرادو ساخته شده است. این آمفی‌تئاتر یکی از منحصربه‌فردترین سالن‌های کنسرت سراسر جهان محسوب می‌شود که بخشی از پارک‌های کوه دنور را به خود اختصاص داده است. ارتفاع شش هزار و ۴۵۰ فوتی آن از سطح دریا، جایی برای تأمل موسیقی‌دانان مشهور جهان برای انتخاب آن جهت برگزاری اجراهای به یادماندنی خود به جا نمی‌گذارد.

به هنگام غروب خورشید و کم شدن نور محیط اطراف، آمفی‌تئاتر رد راکس به یکی از اعجاب‌انگیزترین چشم‌اندازهای طبیعی سراسر دنیا تبدیل می‌شود که می‌تواند به طور همزمان، ۱۰ هزار نفر را به بازدید از رویدادهای خود جذب کند.

تالار اپرای سیدنی در استرالیا

تالار اپرای سیدنی، بهترین سالن کنسرت استرالیا محسوب می‌شود که در لیست ۱۰ سالن موسیقی برتر جهان نیز جا گرفته است. این تالار شگفت‌انگیز همه ساله میزبان بیش از ۲۰۰۰ رویداد فرهنگی و موسیقی است که حدود هشت میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را به به تماشای خود جذب می‌کند. تالار اپرای سیدنی در سال ۱۹۷۳ احداث شد و از همان زمان، موسیقی‌دانان زیادی نظیر برایان ویلسون اهل آمریکا و بون ایور موسیقی‌دان فولک آمریکایی را به اجرای موسیقی به خود فرا خوانده است.

تالار اپرای سیدنی مکان‌های مختلفی را در خود جا داده است که هر یک میزان گردشگرانی با سلیقه‌های متفاوت است. این مکان‌ها سالن کنسرت اصلی با دو هزار و ۶۷۹ ظرفیت، یک سالن تئاتر با هزار ۵۰۷ جایگاه، یک سالن نمایش درام با ۵۴۴ صندلی برای بازدیدکنندگان، یک خانه بازی کودک با ۳۹۸ ظرفیت، استودیویی با ۴۰۰ فضا و تالاری کوچک برای اجراهای کوچک را در بر گرفته است.

سالن کنسرت Grosser Musikvereinssaal در اتریش

سالن کنسرت Grosser Musikvereinssaal، واقع در وین پایتخت اتریش در میان سایر تالارهای موسیقی کشور همانند یک اسطوره عمل می‌کند که به ویژه در میان دوستداران موسیقی کلاسیک از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. درهای این سالن بزرگ و باشکوه از سال ۱۸۷۰ به روی عموم مردم باز بوده است و اغلب موسیقی کلاسیک در آن اجرا شده است.

جالب است بدانید که سالن کنسرت Grosser Musikvereinssaal از نظر معماری نیز در سراسر جهان شهرت دارد و همواره میزبان سیل عظیمی از دوستداران معماری است که به طور همزمان از تماشای سازه و رویدادهای در حال اجرا لذت می‌برند. سالن کنسرت وین ظرفیت پذیرش همزمان ۲۰۰۰ بازدیدکننده را دارد و از آن‌جا که نمای فضای درونی آن به رنگ طلا است، در میان بسیاری از مردم جهان به جعبه طلایی نیز شهرت دارد.

کد خبر 581579

منبع: ایمنا

کلیدواژه: موسیقی موسیقی سنتی کنسرت موسیقی موسیقی پاپ موسیقیدان سالن کنسرت اجرای کنسرت کنسرت استرالیا اتريش وین اتریش کلرادو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تالار اپرای سیدنی بهترین سالن سالن های کنسرت موسیقی دانان سالن کنسرت سراسر جهان آمفی تئاتر یک سالن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۷۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رامین حسین‌پور نویسنده و کارگردان و کانسپچوال آرتیست و آهنگساز ویدئو آرت «صورتگر» برنده جایزه بهترین آهنگساز از فستیوال جهانی «LA Sun Film Festival» لس‌آنجلس آمریکا در ماه آوریل سال ۲۰۲۴ شد.

ویدیوآرت «صورتگر» به نویسندگی، کارگردانی و آهنگسازی رامین حسین‌پور همچنین برنده بهترین انیمشین متحرک از فستیوال روسیه، بهترین مستند کوتاه و فیلم تلفیقی-تجربی از فستیوال نوجرسی آمریکا، بهترین فیلمنامه مستند از فستیوال تاتنهام، نشان افتخار بهترین کارگردانی لندن و بهترین ویدیوی تلفیقی جشنواره هنری برلین شد.

ویدیوآرت «صورتگر» در فهرست IMDb جزو ۵۰ اثر برگزیده این سایت معتبر سینمایی در ژانر بهترین مستند کوتاه در سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ قرار گرفته است و رسانه‌های بین‌المللی، رامین حسین‌پور را به‌ عنوان هنرمندی دارای چندین استعداد معرفی کرده‌اند.

«صورتگر» سال ۱۴۰۰ با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده و آهنگسازی، تنظیم، خوانندگی و نوازندگی گیتار الکتریک آن نیز بر عهده رامین حسین‌پور بوده است.

رامین حسین‌پور دانش‌آموخته معماری، موسیقی و سینماست که در حوزه معماری به‌عنوان طراح، مدرس، نویسنده و در حوزه موسیقی به عنوان شاعر، آهنگساز، تنظیم‌کننده و نوازنده شناخته می‌شود. وی همچنین در حوزه سینما نیز به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده و همچنین کانسپتچوال آرتیست شناخته شده و تقدیر شده در مجله معتبر و بین المللی « Euro Arthouse Cinema Day» آلمان است.

حسین‌پور سال ۹۴ با تلفیق هنر معماری، موسیقی و سینما ۲ اثر با نام‌های «غنیمت» و «اشتیاق» تولید کرد که در فستیوال‌های بین‌المللی به عنوان فینالیست حضور پیدا کرده‌اند.

دیگر عوامل ویدیوآرت «صورتگر» عبارتند از مدیر برنامه هنری: محمد نظری، تدوین: احسان واثقی، تیریدی آرتیست: حجت شعبانی، مدیر فیلمبرداری: علی احسانی، مجری دکوراسیون: مهدی حکمت، هلی‌شات: امید احمدزاده و رسول کیان‌پور، عکاس هنری: محمد حسامیان، بازیگران: فاضل مصلی‌نژاد و داود اسدالهی، اعضای تیم موسیقی: نیما نواپور، محمد نیک، مهرداد بلوچیان، فرشادعنایتی، انتشار بین المللی: بهروز طباطبائی، فرید رضائیان، مهندس مرجان فعال، انتشار داخلی: حمید نوریفام، مدیر روابط‌عمومی: نغمه دانش‌آشتیانی.

کد خبر 6094179 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • برای میکاپ عروس، به کدام آرایشگاه زنانه تهران مراجعه کنیم؟
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند