Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا محمدابراهیمی در این جلسه که عصر دوشنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۱ برگزار شد، ابتدا دیدگاه‌ها و مسائل مورد نظر فعالان بازار کازرون را شنید و در ادامه به تبیین نحوه محاسبه مالیات اصناف و راهکارهای استفاده از بندهای قانونی برای کمک به آنها پرداخت.

فرماندار کازرون: رعایت انصاف از ویژگی‌های کسبه این شهر است
فرماندار ویژه کازرون در سخنانی این جلسه، قانع بودن به سود اندک و رعایت انصاف را از ویژگی‌های کسبه کازرون برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد علی بخرد با بیان اینکه در این جلسه برای طرح مباحث و مشکلات مالیاتی، خط قرمزی نداریم، ازنمایندگان اصناف خواست که بطور شفاف پرسش‌های خود را مطرح کنند.

مدیرکل مالیاتی استان فارس: تنها ۳۵ درصد تراکنش‌های بانکی،‌مبنای محاسبه مالیات بوده است
مدیرکل امور مالیاتی استان فارس در این نشست پس از شنیدن مطالبات و مسائل فعالان صنفی کازرون، با اشاره به اجرایی شدن شیوه جدید محاسبه و تشخیص بدهی مالیاتی مودیان مختلف، به فعالان صنفی اطمینان داد که تنها ۳۵ درصد تراکنش‌های بانکی، مبنای محاسبه مالیات اصناف بوده است.
محمد ابراهیمی همچنین گفت:‌ با این حساب، حداکثر کاری که امکان پذیر بوده است برای فعالان اقتصادی شده است تا تنها ۳۵ درصد تراکنش‌های بانکی آنها مبنای محاسبه مالیات قرار گیرد و ۶۵ درصد تراکنش‌های آنها مبنای محاسبه نبوده است.  

مالیات‌ها بیش از سه برابر سال‌های قبل نخواهد بود
مدیرکل امور مالیاتی استان فارس خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورت گرفته، مقرر شده که مالیات ها در سال ۱۴۰۰ نسبت به سالیان قبل بیش از سه برابر نشود و این اقدام دیگری در راستای کمک به فعالان اقتصادی است.
محمدابراهیمی با اشاره به اجرایی شدن شیوه جدید محاسبه و تشخیص بدهی مالیاتی مودیان مختلف، این اقدام را آغاز حرکت به سمت شفافیت مالیاتی و منجر به بهبود شرایط اقتصادی جامعه دانست.
وی با اشاره به لزوم تسلیم اظهارنامه مالیاتی از سوی اشخاص حقیقی مشمول قانون مالیات مستقیم، خاطرنشان کرد: افراد به دو شیوه تسلیم اظهارنامه یا استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ و مقطوع کردن مالیات، امکان محاسبه و پرداخت مالیات خود را دارند.

تبصره‌ای که به یاری صاحبان مشاغل می آید
این مقام مسئول با اشاره به در نظر گرفتن تعدیلاتی برای کسانیکه نسبت به گذشته، با افزایش چشمگیر مالیات مواجه شده‌اند، توضیح داد: استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ قانون برای صاحبان حرف و مشاغلی که میزان فروش سالیانه تا ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، باشد، مقرون به صرفه خواهد بود.
مدیرکل امور مالیاتی استان فارس با بیان اینکه سال گذشته بالغ بر ۱۵۰ هزار مودی مالیاتی در استان اظهارنامه تسلیم نموده اند، گفت: امسال تاکنون شاهد تسلیم ۵۰ هزار مورد اظهارنامه بوده‌ایم که ۴۰ هزار مودی در این بین از تبصره ماده ۱۰۰ استفاده کرده‌اند.
وی به صاحبان حرف و مشاغلی مشمول مالیات مستقیم که میزان فروش سالانه آنان از ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بالاتر است، اعلام کرد که این گروه الزاما باید اظهارنامه مالیاتی تنظیم کرده و بعد از محاسبه سیستماتیک، نسبت به پرداخت مالیات خود اقدام کنند.

امکان اعتراض به مالیات محاسبه شده وجود دارد
محمدابراهیمی خاطرنشان کرد که براساس قانون، امکان اعتراض و رسیدگی به اعتراض در خصوص میزان مالیات محاسبه شده وجود دارد و افراد می‌توانند با ارائه مدارک و اسناد مرتبط، در این زمینه اقدام و حقوق خود را اثبات کنند.
او با بیان اینکه محاسبه مالیات به شکل سیستمی و در قالب یک سامانه انجام شده و دیگر به حالت دستی نیست، گفت: سامانه دیتا را می‌شناسد، لذا مودیان مالیاتی در تنظیم اظهارنامه دقت کرده و حتما نوع فعالیت خود را به درستی ثبت کنند.

شهرستان کازرون در ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز واقع است. برخی مسئولان این شهرستان روز دوشنبه و نیز روز جاری (سه‌شنبه) در پی تعطیل بازار این شهر متاثر از نگرانی فعالان صنفی از نرخ مالیات، در جمع آنها حضور یافتند و تاکید کردند که حداکثر تلاش خود برای حل مشکلات آنها به کار خواهند گرفت.  

برچسب‌ها سازمان امور مالیاتی کشور مالیات اظهارنامه مالیاتی شیراز کازرون فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور مالیات اظهارنامه مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور مالیات اظهارنامه مالیاتی شیراز کازرون فارس مالیاتی استان فارس درصد تراکنش محاسبه مالیات امور مالیاتی مبنای محاسبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟

حسین محمد صالحی دارانی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ویژگی‌های لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در صحن علنی مجلس، گفت: در حال حاضر بیشترین مشکلات کشور معطوف به مسائل اقتصادی که در سال‌های اخیر پررنگ‌تر شده است.

وی با اشاره مشکلاتی از قبیل بیکاری و رشد نقدینگی در کشور افزود: از این رو مقام معظم رهبری نیز توجه ویژه‌ای نسبت به این مساله داشتند و در چند سال اخیر شعارهای سال را متناسب با وضعیت اقتصادی موجود تعیین کرده‌اند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید مقام معظم رهبری به مسئولین نظام بوده تا توجه بیشتری به اجرای مسائل اقتصادی داشته باشند، گفت: به واقع مسئولین باید به صورت عملیاتی وارد کار شده و از مباحثی همچون رونق تولید حمایت کنند.

صالحی دارانی با اشاره به لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم تاکید کرد: این لایحه با توجه به نقطه نظرات خاصی که در آن دیده شده می‌تواند گام بلندی در اقتصاد کشور بردارد. در این لایحه به خوبی مواردی در زمینه اعطای مشوق جهت سرمایه‌گذارهای خرد و همچنین اعطای معافیت ۱۰۰ درصدی جهت سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار، پیش‌بینی شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در این لایحه مالیات عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد رسیده است که می‌تواند امر مؤثری باشد؛ چرا که ما در این بخش حداقل با ۱۰ درصد کاهش مالیاتی مواجه بوده‌ایم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در لایحه فوق پیش‌بینی‌هایی در رابطه با جلوگیری از فرارهای مالیاتی مد نظر قرار گرفته است، تاکید کرد: اگر ما بتوانیم جلوی فرارهای مالیاتی را به درستی سد کنیم و مقداری به تادیه مالیاتی در کشور نظم و انضباط دهیم حتماً مشکلات در این بخش برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه کاهش مالیات تولید، ما را به سمت عدالت مالیاتی سوق دهد، تاکید کرد: حتماً در این شرایط مردم دلگرمی بیشتری پیدا خواهند کرد و تولید کنندگان رغبت بیشتری برای سرمایه‌گذاری پیدا خواهند کرد.

صالحی دارانی تاکید کرد: لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با کاهش مالیات تولید و اعطای مشوق‌های هدفمند زمینه تحقق مشارکت بیشتر مردم در بخش مولد اقتصاد را فراهم خواهد کرد و در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم ضرورت دارد تا مجلس به برخی از مسائل به طور جدی‌تر ورود کرده و در بررسی و نهایی‌سازی و همچنین تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم تسریع کند.

وی با بیان اینکه لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم پیش از هرگونه تصویب باید به درستی اجرا شود تاکید کرد: قطعاً نظارت بر اجرای لایحه مالیات‌های مستقیم امری مهم بوده و باید در این بخش هم مسائل به درستی مدنظر قرار گیرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حتماً پس از تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم نمایندگان با این مسئله همراهی خواهند کرد چرا که اجرای این مسئله بسیار امری مهم است و باید نظارت بر اجرای این قانون و لایحه مد نظر قرار گرفت.

وی با اشاره به اعطای معافیت ۱۰۰ درصدی جهت سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار در لایحه فوق اظهار کرد: همچنین اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید، اعطای معافیت مالیاتی برای شرکت‌های فعال در مناطق آزاد جهت جذب سرمایه‌گذاری از جمله مباحث این لایحه قلمداد می‌شود البته باید به این نکته اشاره کنم که ما این موارد را پیش‌تر هم داشتیم.

وی با اشاره به اعطای معافیت مالیاتی در مناطق آزاد و همچنین در مناطق کمتر برخوردار اظهار کرد: به واقع این قبیل معافیت‌های مالیاتی پیش‌تر هم وجود داشته اما خیلی جدی گرفته نمی‌شد بنابراین ضرورت دارد با در نظر گرفتن لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است این گونه مسائل جدی گرفته شود تا بتوانیم برخی از مسائل در این بخش‌ها را عملیاتی تر کنیم.

وی تاکید کرد: ارائه اعطای معافیت مالیاتی جهت سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار باعث خواهد شد تا شرکت‌های دانش بنیان به سمت این مناطق سوق پیدا کرده و فعالیت خود در این مناطق را مد نظر قرار دهند. بنابراین این لایحه می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی مؤثر باشد. به واقع بسیاری از نارضایتی‌های مردم از این بابت که تادیه مالیاتی عادلانه و درست شکل نمی‌گیرد بنابراین اگر ما این مسئله را به عدالت نزدیک کنیم قطعاً مردم رضایت بیشتری در این بخش خواهند داشت.

کد خبر 6096931 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟