Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@08:43:21 GMT

۱۰۱ طرح طی هفته جهاد کشاورزی در کرمان افتتاح می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۰۶۹۹

۱۰۱ طرح طی هفته جهاد کشاورزی در کرمان افتتاح می‌شود

به گزارش ایرنا، علی خیراندیش روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نامگذاری ۲۱ تا ۲۷ خرداد به نام هفته جهاد کشاورزی افزود: یکی از ماموریت های مهم و اصلی جهادکشاورزی حفظ امنیت غذایی در تولیدات دامی و گیاهی است که در این راستا طرح های زیادی افتتاح می شود و ۷۲ طرح از طرح های قابل افتتاح در هفته جهاد کشاورزی استان کرمان شامل طرح های آب و خاک، ۱۴ طرح دامپروری، ۹ پروژه صنایع تبدیلی و تکمیلی و ۶ پروژه تولیدات گیاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طرح های آب و خاک با اعتباری بیش از ۷۰۷ میلیارد ریال که بیش از ۴۳۹ میلیارد ریال آن از اعتبارات دولتی است شامل ۴۶ طرح اجرای سیستم های نوین آبیاری، ۲ باب استخر ذخیره، ۱۴ طرح انتقال آب، مرمت ۹ رشته قنات و تکمیل یک سد خاکی است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمان ادامه داد: ۲ هزار و ۶۲ هکتار از اراضی و باغ های این استان با اعتباری بیش از ۵۵۳ میلیارد ریال به سیستم نوین آبیاری مجهز شده که حدود ۳۲۱ میلیارد ریال آن از اعتبارات دولتی و این طرح در ۴۶ باغ و مزرعه استان اجرا شده است.

وی گفت: ۲ باب استخر ذخیره آب کشاورزی با ۶۰۰ میلیون ریال اعتبار دولتی، ۱۴ طرح کانال انتقال آب به طول بیش از ۱۱ کیلومتر با اعتبار دولتی بیش از ۳۸ میلیارد ریال و ۲۷ طرح اصلاح و لایروبی قنوات کرمان به طول بیش از سه کیلومتر و اعتبار دولتی حدود ۱۵ میلیارد ریال و تکمیل سدخاکی با اعتبار ۹۵ میلیارد ریال از جمله طرح های قابل افتتاح آب و خاک طی هفته جهاد کشاورزی در این استان است.

وی تصریح کرد: ۱۴ پروژه دامپروری با هزینه کرد بیش از ۲۳۶ میلیارد ریال و با ایجاد ۵۸ شغل، شامل ۲ طرح مربوط به پرورش گاو شیری با افزایش ظرفیت ۱۲۰ راس، چهار طرح پرواربندی گوسفند با ظرفیت هزار و ۶۰۰ راس، چهار طرح پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۶۰ هزار قطعه، ۲ واحد پرورش ماهی ۱۲هزار قطعه ای و یک واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۵۵۰ قطعه نیز در استان کرمان به بهره برداری می رسد. 

وی ابراز داشت: ۹ طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی شامل پنج واحد صنعتی سردخانه و بسته بندی با ظرفیت نگهداری سالانه پنج هزار و ۶۸۰ تن خرما و دیگر محصولات کشاورزی، یک کارخانه خوراک آبزیان ۲۰۰ تنی، یک واحد تولید و بسته بندی گیاهان دارویی هفت تنی و یک طرح فرآوری پسته ۳۵۰ تنی با بیش از هزار و ۲۲۲ میلیارد ریال اعتبار که ۴۴ میلیارد ریال آن از تسهیلات بانکی است طی هفته جهاد کشاورزی در کرمان افتتاح و با افتتاح این طرح ها ۱۵۴ شغل ایجاد می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: ۶ گلخانه شامل چهار گلخانه سبزی و صیفی در سطح بیش از ۱۴ هزار مترمربع و ۲ گلخانه هیدروپونیک در سطح ۶ هزار مترمربع با هزینه کرد ۲۲۰ میلیارد ریال در این استان اجرا و سبب اشتغالزایی ۲۶ نفر می شود.

وی با اشاره به خشکسالی های پیاپی و کم بودن نزولات جوی طی سال جاری در کرمان تصریح کرد: با وجود کمبود بارش ها از اول سال جاری تاکنون ۱۳۰ هزار تن گندم در این استان برداشت شده که رقم قابل قبولی است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به وجود ۳۰۰ هزار هکتار باغ در شمال این استان اظهار داشت: سالانه ۶۰۰ هزار تن محصولات باغی در این منطقه تولید می شود.

وی همچنین با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی موجود در کرمان ۶۵ تا ۷۰ درصد گوشت سفید مورد نیاز این استان را تامین می‌ کنند ادامه داد: با وجود محدودیت‌ و مشکلات موجود در بخش تولید گوشت سفید تغییر چندانی در بخش نهاده هایی که در اختیار مرغداران قرار می گرفته ایجاد نشده است.

وی گفت: جهادکشاورزی در بخش واردات و توزیع نهاده های دامی به کشور با مشکلات مواجه است که در این بخش نیز سعی شده مشکلات به نحوی مدیریت شود و نهاده ‌های دامی در اختیار دامداران قرار گیرد تا تولید آنها کاهش پیدا نکند.

هفته جهاد کشاورزی با شعار "کشاورزی دانش بنیان، تولید ملی و امنیت غذایی"،  از روز شنبه بیست و یکم خرداد آغاز می شود و در روز جمعه بیست و هفتم خردادماه همزمان با "روز جهاد کشاورزی" پایان می‌یابد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کرمان افتتاح طرح

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کرمان افتتاح طرح وزارت جهاد کشاورزی کرمان افتتاح طرح هفته جهاد کشاورزی میلیارد ریال استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ علوفه شروع شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود