Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد عضو شورای اسلامی شهر یزد اظهار کرد: نداشتن آگاهی شهروندان و رعایت نکردن نکات حقوقی خرید زمین زمینه جولان سودجویان را فراهم آورده است.

«محمد مهدی نیکونژاد» در این باره گفت: در حال حاضر خرید زمین یکی از اولویتهای مردم برای خانه دار شدن و یا سرمایه گذاری است اما نبود آگاهی ایشان نسبت به قوانین شهرداری یا سایر ارگانهای مرتبط سبب گردیده که گاها" مورد سوء استفاده افراد فرصت طلب و سودجو قرار گرفته و زمان مراجعه به ارگانهای ذیزبط مجبور به پرداخت هزینه های گزاف از جمله ماده ۱۰۱ (سرانه)، قطع درخت یا کاربری متغایر زمین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ماده ۱۰۱ شهرداری شامل تمامی هزینه های تفکیک، خدمات آسفالت و فضای سبز شهری می باشد که مالک اصلی زمین مؤظف به پرداخت آن بوده اما بعد از فروش زمین به خریدار و به علت عدم آگاهی خریدار نسبت به سرانه ها، این بدهی روی ملک می ماند و خریدار موظف به پرداخت آن می شود.

عضو شورای شهر یزد افزود: همچین ممکن است نوع کاربری آن ملک هم غیر مسکونی،  فضای سبز و یا در طرح شهرداری باشد که خریداران نسبت به این مسائل آشنایی ندارند و بعد از خرید زمین و در زمان ساخت و ساز متوجه این موضوع خواهند شد.

 نیکونژاد در ادامه با بیان اینکه تنها راه جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی سودجویان، ایجاد آگاهی در شهروندان است، گفت: علاوه بر ارائه آموزشهای شهروندی که از سوی نهادهایی چون شهرداری صورت گیرد، شهروندان خود نیز باید درخصوص مشخص شدن مبلغ پرداختی سرانه هر ملک و یا سایر هزینه های مرتبط با مراجعه به شهرداری از میزان پرداختی حق سرانه آن و بدهی های ملک اطلاع حاصل نمایند و بعد از کسر این مبالغ درقیمت کلی ملک، نسبت به خریداری آن اقدام نمایند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شورای شهر یزد، این مسئول گفت: همچنین شهروندان می توانند برای استعلام کاربری زمین با مراجعه به سامانه شهروند سپاری شهرداری به نشانی ESUP.YAZD.IR و مشخص کردن موقعیت ملک روی نقشه از کاربری ان اطلاع یابند .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی عضو شوراي شهر يزد زمین خواری خرید زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم

دادستان عمومی و انقلاب قم از شناسایی، انهدام و صدور کیفرخواست برای متهمین باند حرفه‌ای و سازمان یافته جعل، کلاهبرداری و انتقال اسناد ملکی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن غریب اظهار داشت: این باند با شناسایی املاک با ویژگی‌های خاص و جعل قولنامه‌های غیررسمی انتقال آن‌ها و طرح دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی با شگردهای متقلبانه، اقدام به ابطال سند رسمی مالکین واقعی و صدور سند رسمی به نام متهمین می‌کرد.

دادستان عمومی و انقلاب قم با بیان این‌که با شکایات مردمی و انجام تحقیقات فنی این باند کلاهبردار حرفه‌ای شناسایی شد، افزود : با صدور دستورات قضایی شعبه 2 دادستانی استان، هفت نفر از متهمان سابقه‌دار این باند شناسایی و رسیدگی تخصصی به اتهامات آنان آغاز شد.

وی در خصوص شگرد این باند، تصریح کرد: آنها با شناسایی و کسب اطلاعات و مدارک قطعات و زمین‌های مختلف با اسناد رسمی و عادی دارای ویژگی‌های خاص، مبادرت به تنظیم قولنامه‌های عادی جعلی بین مالکان و همدستانشان یا افرادی که در گذشته فوت شده‌اند می‌نمود و با طرح دادخواست‌های حقوقی با شگردهای متقلبانه و مجرمانه اقدام به اخذ سندهای رسمی برای این املاک کرده و در نهایت اقدام به فروش و انتقال رسمی آن در بازار به افرادی که هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتند می‌کردند.

غریب استفاده از سند مجعول انتقال مال غیر کلاهبرداری و جعل سندهای عادی را از اتهامات مندرج در کیفرخواست متهمان این باند برشمرد و گفت: تاکنون بیش از 20 شکایت از این متهمان در دادسرای قم ثبت شده‌است، این افراد با اقدامات مجرمانه خود موفق به اخذ 18 مورد صدور اجراییه و ابطال اسناد رسمی مالکان اصلی و اخذ سند رسمی به نام خود شده‌اند.

دادستان عمومی و انقلاب قم با اشاره به این‌که زمین‌های دارای مالکین فوت شده، املاکی که سالیان زیاد بلاتکلیف از سوی مالکان و وارثان آن‌ها مانده است و زمین‌هایی که مالکان اصلی آن‌ها در خارج از کشور ساکن هستند بیشتر در خطر نقل و انتقالات غیرقانونی هستند، عنوان کرد : برخی مالکان مالباخته در این پرونده به دلیل عدم ثبت‌نام در سامانه ثنا از روند دادرسی حقوقی علیه املاک شان بی‌اطلاع مانده بودند.

وی با بیان این‌که خریداران این املاک که با سند رسمی اقدام به خرید و ساخت این زمین‌ها کرده اکنون دچار مشکلات عدیده به لحاظ مالی و حقوقی شده‌اند، هشدار داد: ضروری است شهروندان برای تمامی اعضای خانواده خود بالاخص افراد مسن خانواده در سامانه ثنا ثبت‌نام نمایند تا از سوءاستفاده های احتمالی از مشخصات و اطلاعاتشان به سرعت مطلع شوند.

دادستان قم اظهار داشت: همچنین نسبت به املاک و اموال بلاتکلیف خود حساسیت و پیگیری لازم را داشته باشند و نظارت و سرکشی مستمر نسبت به این املاک را به عمل آورند؛ وارثان مالکان متوفی حتی‌الامکان نسبت به تعیین تکلیف اموال وراثتی اقدامات لازم را به انجام رسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور کیفرخواست برای باند جعل اسناد سازمان یافته املاک در قم
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • تقاضای پلیس از مردم: از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها