Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@08:45:03 GMT

7 فناوری جهانی که سلامت دیجیتال را کاربردی‌تر می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۳۳۴۷

7 فناوری جهانی که سلامت دیجیتال را کاربردی‌تر می‌کنند

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سلامت دیجیتال به عنوان یکی از ابزارها برای دسترسی آسان تر به خدمات بهداشتی و درمانی در دنیا مطرح شد و مورد استفاده قرار گرفت.

این مفهوم جهانی با 7 فناوری «ابزارک های هوشمند و اینترنت اشیاء»، «تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده‌کاوی»، «فناوری های امنیت سایبری»، «واقعیت گسترش یافته (واقعیت افزوده، واقعیت مجازی، واقعیت مختلط و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..)»، «ارتباط از راه دور (صوتی و تصویری) و انتقال داده»، «فناوری های ذخیره سازی و اشتراک اطلاعات» و «اپلیکیشن موبایل و پلتفرم های نرم افزاری» توسعه یافته است.

فناوری‌هایی که قرار است چالش هایی چون عدم دسترسی عادلانه شهروندان به خدمات سلامت با کیفیت و قیمت مناسب، ناکارآمدی نظام آموزش سلامت و انتقال مفاهیم آموزشی برپایه روش های سنتی، عدم وجود داده ها و اطلاعات یکپارچه، روزآمد، معتبر و دقیق در حوزه سلامت، در سطح ملی، ضعف در مدیریت دانش نظام سلامت در سطح مراکز ارائه دهنده خدمات و غیره را پاسخ دهد و نقشی موثر در ارتقای سطح سواد سلامت شهروندان و جامعه داشته باشد.

مفهوم سلامت دیجیتال به عنوان یک موضوع تقریبا نوین و نوظهور در دیگر کشورها با همکاری استارتاپ ها رشد کرده است. مجموعه‌هایی که مخاطبان خود را در میان ارائه کنندگان خدمات درمانی و بهداشتی، بیماران و محیط های آموزشی یافته و خدمات و آموزش های خود را در فضای مجازی و واقعی به آنها ارائه می کنند. این اقدامات در نهایت به توسعه مفهوم سلامتی در جهان کمک کرده است.

در ایران هم سلامت دیجیتال چند سالی است که به عنوان راهکاری برای دسترسی عادلانه مردم به خدمات بهداشتی و درمانی مطرح است. اما هنوز زیرساخت های لازم و کافی برای اجرای آن فراهم نشده است. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که یکی از ماموریت ها و جهت گیری های خود را کمک به توسعه زیست بوم شرکت های نوپا، شرکت های دانش بنیان و خلاق قرار داده است در تلاش است تا با شناسایی افراد و مجموعه های فعال در حوزه سلامت دیجیتال، این مفهوم را در کشور توسعه دهد.

در حال حاضر هم بر اساس گزارش های موجود، بیشترین محصولات حوزه سلامت دیجیتال ایران در حوزه فناوری‌های وب‌سرویس، پلتفرم دیجیتال، اپلیکیشن موبایل و نرم‌افزار هستند. تاکنون در این حوزه حدود 225 محصول شناسایی شده‌اند که در حال سرویس دهی به مشترکان خود هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری سلامت سلامت دیجیتال دیجیتال سلامت دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۳۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویداد‌های جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاورد‌های جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳ درباره حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین حضور هیات‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجیهزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خالقیان اشاره کرد: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجیهزات الکترونیک پزشکی، تجیهزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده‌ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افرود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازار‌های صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجیهزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع شود.

وی در پایان افزود: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطاء شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۳) ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی