Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، اسماعیل حسن‌زاده در ابتدای نشست هم‌اندیشی با مجمع خیرین سلامت کشور که با حضور جمعی از خیران این مجمع برگزار شد افزود: یکی از دلایلی که خیران، قوه قضائیه را برای همراهی انتخاب کردند این است که بزرگترین جامعه هدفی که می‌خواهند به آنها خدمت کنند در مسیر فعالیت‌های قوه قضائیه قرار دارد که اگر اقدامات خداپسندانه و پیشگیرانه به موقع انجام می‌شد شاید مسیر زندگی خیلی از بزهکاران تغییر می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اهمیت مشارکت‌های مردمی در سند تحول قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل قرار گرفتن قوه قضائیه در کنار سمن‌های مردم‌نهاد و خیران این است که مأموریت‌های این قوه با مشارکت‌ها و نهادهای مردمی و در اصطلاح مردمی شدن در قانون اساسی و قوانین عادی کشور آمده است.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌های اجتماعی اظهار داشت: قوه قضائیه می‌تواند مستحق و محروم را به نحو مطلوب به خیران معرفی کند تا لایه‌های ضعیف جامعه و حتی افرادی که به علت فقر اقتصادی مرتکب جرم می‌شوند توسط خیران نجات یابند.

حسن‌زاده ادامه داد: اگر نیکوکاران در جایی بخواهند قدم خیری بردارند ولی درگیر مشکلات قضائی می‌شوند، قوه قضائیه در آن بخش‌ها حمایت می‌کند تا مشکلات مانع از انجام امور خیرخواهانه آن‌ها نشود و برخی موانع خیرین در دسترسی به جامعه هدف و ورود به اماکن را رفع خواهد کرد.

وی گفت: معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در راستای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری و کاهش وقوع جرم در جامعه از راهکارها و نظرات اعضا مجامع خیران استقبال و استفاده می‌کند.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌های اجتماعی در واکنش به طرح موضوع وجود برخی تجهیزات پزشکی کمیاب و لازم برای درمان بیماران در انبارهای سازمان اموال تملیکی توسط یکی از حاضران، اعلام کرد: حتماً پیگیری‌های لازم به‌عمل می‌آید تا قطعات و دستگاه‌های پزشکی اگر در این انبارها بلااستفاده مانده در اختیار خیران قرار گیرد تا با کمک آن‌ها تعداد بیشتری از بیمارستان‌ها تجهیز شوند.

حسن‌زاده به اهمیت اطلاع‌رسانی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و وقوع جرم تاکید کرد و گفت: در هفته قوه قضائیه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ خواهد داد. در همین راستا سامانه‌هایی خریداری شده تا با لینک دادگستری‌های ۳۱ استان ۲۰۰ تا ۳۰۰ پیامک پیشگیرانه در یک لحظه برای مردم سراسر کشور ارسال شود.

وی از همه خیریه‌ها و نیکوکاران خواست تا در سامانه‌های «مشارکت قوه قضائیه و سامانه مشارکت‌های مردمی (سجام)» ثبت‌نام کرده و پس از دریافت کد ثنا و احراز هویت گزارش‌های خود را به منظور رفع مشکلات جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی ارسال کنند زیرا تحقق دستور رئیس قوه قضائیه برای رفع مشکلات خیران نیازمند مکانیزم است؛ با کددار شدن خیریه‌ها، گزارش‌های قضائی آنان در کمترین زمان ممکن رصد و مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌های اجتماعی قوه قضائیه تاکید کرد: بخش بزرگی از جامعه نیازمند خدمات خیران در قوه قضائیه هستند که اگر خدمات خیران به این بخش و قبل از ارتکاب جرم ارائه شود بسیاری از افراد مجرم نخواهند شد.

کد خبر 5514339 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: قوه قضاییه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خیرین شهرداری تهران شورای شهر تهران مترو کودکان کار شورای شهر هلال احمر جمهوری اسلامی ایران حج تمتع سازمان حج و زیارت علیرضا زاکانی سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی سرقت صندوق امانات بانک ملی متروی تهران سرقت مشارکت های مردمی قوه قضائیه مشارکت ها وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۳۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

گفتنی است، تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت به تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

کد خبر 6093439

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان