Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عباس شیراوژن روز سه شنبه در آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری تراز در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: دشمن می‌داند اگر کشوری بتواند بدون نظام سلطه و با استقلال به جاهای خوبی برسد سایر کشورها نیز از تبعیت این نظام خودداری می‌کنند.

 وی ادامه داد: ایران در چهار دهه گذشته تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار گرفته که اگر این تحریم‌ها به مدت یک هفته علیه کشوری دیگر اعمال شوند چه بسا سقوط کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مردم مانند معادن و گنج هستند که باید استعدادهای آنها شناخته شوند، گفت: کشور ما در عرصه‌های مختلف، استعدادهای زیادی دارد و این تراکم استعداد در چهار دهه گذشته تایید کننده شعار جدی "ما می‌توانیم" است.

وی افزود: جوانان ما در دوران دفاع مقدس به رغم کمبود امکانات، اورهال هواپیماها را انجام دادند و این کار زمینه‌ای برای توانمندی‌های بعدی در عرصه هوافضا شد.

شیراوژن ایستادگی ملت ایران در جنگ تحمیلی مقابل ۳۷ کشور جهان را یادآور شد و بیان کرد: در حالیکه این کشورها تجهیزات نظامی، پول و سلاح به صدام می‌دادند، ایران پیروز میدان شد.

وی افزود: ما در جنگ موشکی توانمندی نداشتیم که شهید طهرانی مقدم با ایده‌های ابتدایی در این زمینه شروع کرد و به لبه مرز دانش رسید به طوریکه کشور اکنون به موشک‌های قاره پیما مجهز است.

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شیوع کرونا و محروم کردن ایران از واکسن بیان کرد: ۶ شرکت واکسن سازی داخلی برای تولید واکسن کرونا وارد عمل شدند و چند واکسن با توانمندی کاملا داخلی تولید کردند.

سرود سلام فرمانده نفوذ فرهنگی در منطقه و دنیا ایجاد کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این آیین هدف از برگزاری جشنواره فرهنگی هنری تراز را تربیت هنرمندان در تراز انقلاب اسلامی دانست و گفت: دانشگاه منشا تحولات در جامعه است و رسالت تولید محتوای فرهنگی و تسری آن به جامعه را دارد.

علیرضا خسروپناه رشد هر جامعه در زمینه فرهنگ را وابسته به دانشگاه های آن کشور دانست و افزود: وجود جوانان پرشور، توانا و با استعداد در کشور ظرفیت بسیار بالایی است.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس توسط جوانان مدیریت شد، ادامه داد: حفظ انقلاب اسلامی و تحولات در زمینه‌های مختلف نظیر هسته‌ای و نانو توسط جوانان رخ داده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه، ایران به واسطه جوانان خود سیاستگذاری‌های عمده فرهنگی منطقه را برعهده دارد، گفت: حرکات فرهنگی کشور همواره نمودهایی نظیر شهید لندی داشته است حال آنکه جوانانی با این سن و سال در غرب اقدام به قتل عام همسالان خود می‌کنند.

وی دانشگاه را محور تحول در فرهنگ ملی، ایرانی اسلامی دانست و افزود: جشنواره تراز با هدف تربیت جوانان و تاثیرگذاری بر جامعه برگزار شده است.

خسروپناه اظهارداشت: جوانان ایران اسلامی در دوره کرونا به صورت جهادی وارد عمل شدند؛ چنین اقداماتی در هیچ جای دنیا نظیر نداشت. ‌

وی با بیان اینکه هرچه کارهای فرهنگی عمیق‌تری انجام شود تاثیرگذاری بیشتری دارد، افزود: سرود سلام فرمانده نفوذ فرهنگی در منطقه و کل دنیا ایجاد کرد و امیدواریم حرکات فرهنگی بدین شکل قابلیت نفوذ در منطقه و جهان داشته باشند.

فرماندار ویژه دزفول نیز در این آیین گفت: هرچه در راستای تعالی فرهنگ و هنر ایران اسلامی گام برداریم کم است چراکه این فرهنگ شناسنامه ما است.

علی فرهمندپور با بیان اینکه برگزاری این جشنواره ها در راستای جهاد تبیین مدنظر مقام معظم رهبری است، افزود: معمولا در جشنواره ها به کشف استعدادها پرداخته می‌شود حال آنکه جشنواره تراز به ایجاد استعداد پرداخته است.

به گزارش ایرنا نفرات برتر جشنواره فرهنگی هنری تراز عصر سه شنبه در آیینی با حضور معاون فرهنگی هنری وزیر بهداشت و جمعی از مسوولان محلی در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی دزفول معرفی شدند.

برچسب‌ها جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس مقام معظم رهبری دزفول صدام خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس مقام معظم رهبری دزفول صدام خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۵۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت ایران و دختران ایران است؛ گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مأیوس و ناامید کند.

رسانه دشمن کاری کرده که دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشورها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم / ‏‬مدرسه محلی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتماً این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائماً بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

تلاش دشمن برای تفرقه افکنی به کمک بهانه‌های واهی

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند. و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

کد خبر 6089838 علی قدمی

دیگر خبرها

  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند