Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، «ملانی» ۳۳ ساله که تحصیلاتش مدیریت اقتصاد سلامت است، با «دنیل» که او نیز تکنولوژی ساختمان و بهره‌وری انرژی در دانشگاه خوانده است و اکنون فروشگاه آنلاین در آلمان راه اندازی کرده‌اند در ارتباط با شروع جهانگردی خود گفت: در سال ۲۰۱۹ سفر با دوچرخه را با «دنیل» شروع کردیم و تا کنون به ۱۹ کشور شامل آلمان، هلند، بلژیک، لوکزانبورگ، فرانسه، مراکش، اتریش، ایتالیا، اسلوونی، کروواسی، بوسنی، مونته رگرو، آلبانی، مقدونیه، بلغارستان، ترکیه، گرجستان، ارمنستان و ایران سفر کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گردشگر آلمانی افزود: ما قبل از شیوع کرونا سفر خود را آغاز کردیم. ابتدا اروپا را گشتیم و آخرین کشوری که سفر کردیم مراکش بود که کووید ۱۹ شروع شد و ما مجبور شدیم که به آلمان برگردیم. بعد از کرونا ما دوباره سفر خود را از مسیر دیگری شروع کردیم و به کشورهای اتریش، ایتالیا، بالکان، ترکیه، گرجستان، ارمنستان سفر کردیم و الان هم در ایران هستیم که نوزدهمین کشوری است که سفر می کنیم.

وی با بیان اینکه برای اولین بار است از ایران دیدن می کنند، گفت: من ایران را خیلی دوست دارم. قبل از اینکه به ایران بیایم یک مقدار مضطرب بودم چون نمی‌دانستم که مردم چطور با من برخورد خواهند کرد؟ آیا خوبه؟ آیا برای من به عنوان یک مسافر سخت خواهد بود؟ ولی بسیار اینجا را دوست داشتم و مردم بسیار مهربان و روشنفکر هستند، و مناظر طبیعی بسیار زیبای دارد. در ایران، شما کوه، دریا، اقیانوس، جزیره و صحرا را دارید همه چیز با هم و این بسیار زیباست.

ملانی با تاکید بر اینکه دوست دارم بازهم به ایران بیایم، گفت: ویزای ما سه‌ماهه است و این مدت زمان کمی برای گشتن در ایران است و اصلا کافی نیست.

وی که با دوچرخه در ایران سفر می کند، توضیح داد: ایران کشور امنی برای گردشگران است و برای ما که با دوچرخه سفر می‌کنیم این امن بودن را کاملا درک کردیم و تا الان هیچ مشکلی برای ما اتفاق نیافتاده است. تنها موضوع ما در این سفر گرمای ایران است و از این رو به مقدار زیادی آب احتیاج داریم و همچنین به یک برنامه مسیری خیلی خوب به خاطر دمای هوا نیاز داریم.

این گردشگر دوچرخه سوار آلمانی در ادامه سخنانش در مورد شهر کرمانشاه نیز گفت: متاسفانه خیلی زمان زیادی برای دیدن همه زیبایی‌های کرمانشاه نداشتیم و برای من اولین حسی که از کرمانشاه گرفتم این بود که بسیار رنگارنگ است مردم با فرهنگ های مختلف در کنار هم دیگر هستند و فرهنگ کُردی بخش مهم و بزرگی از این شهر است و دوست دارم بیشتر از این فرهنگ ببینم.

ملانی افزود: ما برنامه داریم که مسیر بیشتری در کرمانشاه را با دوچرخه بگردیم و به سمت هورامان می‌رویم تا عمیق تر با این فرهنگ آشنا شویم. استان کرمانشاه رنگی‌تر از بقیه ایران است.

وی در مورد سفر خود به ایران نیز گفت: ماه سه ماه ویزا داریم که الان حدود دو ماه و نیم هست که در ایران در حال سفر هستیم و ۲ هفته از ویزای ما باقی مانده است. در این مدت به خاطر اینکه از مرز ارمنستان وارد شدیم، از شهرهای تبریز، تهران، اصفهان، یزد، بندرعباس، جزیره های قشم و هرمز و سپس شیراز، دزفول، درود و کرمانشاه دیدن کرده ایم. البته به خاطر سفر با دوچرخه در این بین شهرها و روستاهای زیادی رو در مسیر دیدیم و همچنین یکی از هایلایت ها سفر با دوچرخه در کویر از اصفهان به یزد بود و قصد داریم ادامه مسیر را به منطقه اورامانات و سنندج ادامه دهیم.

این گردشگر آلمانی در مورد اینکه آیا ایران را به بقیه توریست ها توصیه می‌کنید، : ما قطعا ایران رو برای سفر توصیه می‌کنیم. واقعا غذاهای سنتی ایران و مواجهه با مردم مخصوصا مناطق روستایی رو دوست داریم. مردم محلی در همه ایران بسیار مهربان هستند و مهمان‌نوازی ایرانیان واقعا شگفت انگیز است.

ملانی گفت: همچنین مناظر طبیعی ایران بسیار زیبا هستند. در ایران کوه، دریا و صحرا همه با هم وجود دارند. ایران واقعا کشور زیبا و آرامی است و تنوع مذهبی و فرهنگی زیادی دارد. هرجا که می رویم مردم هنوز با ریشه های فرهنگی خودشان ارتباط دارند و هر روز در ایران یک چیز جدید رو تجربه می‌کنید. شاید با دوچرخه سفر قدری سخت باشد به خاطر اینکه ایران کشور بزرگی است و ما فقط یک زمان محدود برای کشف ایران داریم. همچنین دمای هوا در تابستان ممکن است کمی سخت باشد اما در نهایت ایران کشور شگفت‌انگیزی است.

کد خبر 683416 منبع: ایرنا برچسب‌ها سفر - گردشگری آلمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر گردشگری آلمان ایران کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!

زی‌سان: یوهان اشترویس، دریانورد بخت برگشته هلندی در عصر حکومت شاه سلیمان صفوی (اسفند ۱۰۲۶ – ۸ مرداد ۱۰۷۳ خورشیدی/ فوریه ۱۶۴۸ – ۲۹ ژوئیه ۱۶۹۴ میلادی) به عنوان برده وارد ایران می‌شود. او روایتی خواندنی را درباره تعصب مردان ایرانی نسبت به زنان‌شان در ۴۰۰ سال قبل نقل می‌کند که در نوع خود بسیار قابل توجه است. 

به گزارش «زی‌سان»، یوهان اشترویس در ۱۶۲۸ م / ۱۰۳۸-۱۰۳۷ ق یا ۱۶۲۹ م / ۱۰۳۹-۱۰۳۸ ق در روستایی به نام رومر در نزدیکی آمستردام هلند متولد شد. او روایتی جالب از تفاوت رفتار ایرانیان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل با بردگان را نقل می‌کند. 

او پس از چند مرحله گشت و گذار در شرق آسیا، مدیترانه، اروپا و شمال آفریقا، از بد روزگار در جریان سکونت در روسیه تزاری، با شورش قزاق‌ها مواجه شد. او و همراهانش برای فرار از دست شورشیان از آستراخان فرار و رهسپار ایران شدند که در میانه راه از سوی تاتار‌ها به اسارت در آمدند. 

تاتار‌ها اشترویس را به بازرگان ایرانی به نام حاجی محمد صالح فروختند. این بازرگان نیز در سال ۱۶۷۰ این دریانورد هلندی را به عنوان برده به تاجر ثروتمند دیگری به نام حاجی بایران علی از اهالی دربند می‌فروشد. اشترویس در جریان اقامت در ایران اطلاعات ارزشمندی را از ایران آن دوران (عصر شاه سلیمان صفوی) ارائه می‌دهد. 

گزارش‌هایش در مورد خودکشی، قتل، اعدام، روسپی‌گری، دزید، راهزنی و رباخواری و... تصویری گویا از مسائل ایران آن دوران به خصوص در شهر‌های شماخی و دربند است. البته اشتروس توصیفی جالب و خواندنی را از شمال تا جنوب ایران -از اردبیل تا گمبرون (بندرعباس) - ارائه می‌دهد. 

نکته قابل توجه روایت‌های این هلندی بخت برگشته این است که او به عنوان برده در ایران حضور داشته و هیچ‌گونه فرصتی برای ارتباط با اصحاب قدرت نداشته است. روایت او تصویری واقعی از بطن جامعه ایران حدود ۴۰۰ سال قبل است. 

در ادامه روایت اشترویس  درباره تعصب مردان ایرانی نسبت به زنان‌شان در ۴۰۰ سال قبل را می‌خوانید:

«مردم اینجا ذاتاً مستعد خشم و عصبانیت و بیش از اندازه حسودند. اگر برده‌ای به زنی لبخند بزند یا دوستانه به او نگاه کند، از نظر آنها کاری غیر عادی انجام داده است. در این مورد هیچ دلیلی برای شکایت از اربابم نداشتم ولی همسایه ما به میزان زیادی به این رفتار مشوش و آشفته معتاد بود. 

چون برای استفاده از هوای خنک تخت خوابم در پشت بام خانه قرار داشت به خوبی حیاط و باغ همسایه را می‌دیدم چند زن در باغ و حیاط قدم میزدند و بدون حجاب با یکدیگر بازی می‌کردند آن مرد چندین بار مرا دید. من نیز او را، دیدم ولی نمیدانست چگونه مانع من شود؛ بنابراین به اربابم گفت برده‌ات به سوی زنانم سنگ پرتاب کرده است.

با در نظر گرفتن سنگ، شرایط من و سایر برده‌ها این سخن نادرست بود. اربابم به او گفت باور نمی‌کنم که چنین ادعایی درست باشد. وی گفت برده ات را ببر وگرنه او را پایین می‌کشم؛ اربابم به من هشدار داد که مواظب باش و پایین را نگاه نکن، زیرا نمی‌دانم چه اتفاقی رخ می‌دهد. چون بسیار کنجکاو بودم تا بدانم که او برای پایین کشیدن من از چه ابزاری استفاده می‌کند، به پشت بام برگشتم و چند قبضه تفنگ لوله بلند را دیدم که بیرون از پنجره آماده شلیک بودند بی درنگ برگشتم و خیلی زود صدای شلیک تفنگ‌ها را شنیدم ولی برخلاف انتظار هیچ آسیبی ندیدم.»

tags # تاریخ ایران ، صفویان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)