Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان ملایر اظهار داشت: آمار اشتغال این شهرستان باید به صورت واقعی ارائه شود.

وی افزود: در هر پست و مقامی که هستیم، دولت و نظام برای ما هزینه کرده است و بر این اساس برای ایجاد اشتغال مسئولیت داریم.

فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: همه مدیران از گذشته تا به امروز زحمات زیادی برای ایجاد اشتغال کشیده‌اند، اما در اکثر ماموریت‌ها، ایجاد اشتغال به انحراف کشیده شده که این روند به اعتماد مردم آسیب زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی عمده‌ترین درخواست‌ها و گلایه‌مندی مردم در میزهای خدمت، ملاقات‌های مردمی، حضور در روستاها، مساجد و بازدیدها، اشتغال است.

اسماعیلی ادامه داد: روی کاغذ آمار اشتغال این شهرستان خوب است و تسهیلات خوبی اعطا شده، اما مردم اثر آن را نمی‌بینند.

وی خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد: هر دستگاهی در حوزه کاری خود اتاق فکری با موضوع اشتغال تشکیل دهد و آسیب‌های این حوزه شناسایی و راهکارهای اجرایی و توانمندی‌های هر دستگاه مشخص شود.

معاون استاندار همدان طراحی چند طرح توجیهی با دعوت از سرمایه‌گذاران بزرگ به منظور ایجاد اشتغال پایدار را وظیفه مهم مدیران دانست و گفت: مدیران برای ایجاد اشتغال باید ابتکار عمل و ایده‌های نو و خلاقانه ارائه دهند.

اسماعیلی یادآور شد: نیاز اشتغال ما در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و بخش‌هایی همچون مبلمان منبت و خیاطی، ایجاد یک هلدینگ بزرگ مارکتینگ، تجاری‌سازی، برندینگ، بسته‌بندی، فروش و صادرات است که زمینه هایی مهیا برای ایجاد اشتغال به شمار می‌رود.

وی همچنین ارائه طرح توجیهی در حوزه اشتغال را بخشی از سیاست‌گذاری مدیران دانست و افزود: در این زمینه مدیران خودشان هدایت‌کننده باشند و در صورت لزوم از مشاوران و بخش خصوصی کمک بگیرند.

فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: با پشت میزنشینی مشکل اشتغال این شهرستان حل نمی‌شود و مدیران باید با هم‌افزایی با دیگر دستگاه‌های اجرایی نسبت به ایجاد اشتغال اهتمام داشته باشند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی با وجود ظرفیت‌های بالا در زمینه تولید و اشتغال، چشم‌انداز روشنی در حوزه اشتغال نداریم و باید با توجه به قرار گرفتن در منطقه بحران کمبود آب، به سمت اجرای آبیاری نوین و توسعه کشت‌های گلخانه‌ای برویم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای این شهرستان در حوزه اشتغال، گفت: باید به سمت واقعی‌سازی اشتغال برویم، حتی می‌توانیم بیشتر از تعهدمان اشتغال ایجاد کنیم و مردم اثر آن را ببینند.

برچسب‌ها جهش تولید ملایر اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید ملایر اشتغال زایی جهش تولید ملایر اشتغال زایی برای ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی گفت: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰ هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است. - اخبار اجتماعی -

مسعود پناهی؛ مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: در همین ارتباط مؤسسه توانمندسازی و اقتصاد علوی زیرمجموعه بنیاد علوی به عنوان بازوی اجرایی در حوزه توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال پایدار برای این افراد فعالیت‌ها و برنامه‌هایی را انجام می‌دهد.

وی افزود: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از 100 هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است که در این راستا با توجه به نام‌گذاری امسال، برنامه‌ریزی برای استفاده از مشارکت مردم در ایجاد 100 هزار فرصت شغلی پیش‌بینی شده است.

پناهی با اشاره به فراخوان برای استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم در ایجاد اشتغال گفت: در این زمینه با توجه به درگاه‌های مجازی و رسانه‌های مرتبط فراخوان جهت جذب تصمیم‌گیران و فعالان حوزه اقتصادی انجام شده و تاکنون 1500 نفر در این ارتباط ثبت‌نام کرده‌اند.

راه‌اندازی "مرکز توسعه کارآفرینی و اشتغال" در سازمان بهزیستی

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی ادامه داد: امسال بزرگترین رویداد آموزشی در حوزه تسهیلگران و مجریان اشتغال و توانمندسازی اقتصادی توسط مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی بنیاد علوی در استان تهران شکل خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: از تاریخ 22 تا 27 اردیبهشت ماه این رویداد در مجتمع آموزش و فرهنگی امام خمینی(ره) در محل لواسان برگزار خواهد شد.

پناهی بیان کرد: مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی علوی در حوزه اشتغال با 3 راهبرد (حمایت از کسب و کارهای خرد، کارگاهی و بنگا‌های کوچک) در بیش از 350 شهرستان و منطقه فعالیت دارد.

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی با اشاره به ایجاد 100 هزار فرصت شغلی در سال1403 گفت: ان‌شاءالله با رویکرد مشارکت و هم افزایی متقاضیان کسب و کار این هدف مهم محقق خواهد شد. 29 هزار میلیارد تومان جهت توسعه برنامه‌های اشتغال در بنیاد علوی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم؟
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • عکس| واکنش فرشاد احمدزاده به انتقاد پیشکسوت استقلالی