Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون اول رئیس جمهور بر احیای صنعت نساجی، کیف و کفش و برنامه ریزی برای تولید پوشاک متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی تاکیدکرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، جلسه بررسی راهکارهای توسعه زنجیره صنعت پوشاک، چرم، کیف و کفش عصر امروز(سه شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدمخبر در این جلسه با اشاره به سابقه دیرینه ایران در صنعت نساجی و تولید کیف و کفش گفت: این صنعت در گذشته صاحب بازار بین المللی بود که متأسفانه سهم زیادی از این ظرفیت و توانمندی دچار آسیب شده و بخشی از بازارها از دست رفته است.
معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت تلاش مجدانه برای احیا و شکوفایی صنعت پوشاک، چرم، کیف و کفش در کشور تأکید کرد و از رؤسا، نمایندگان و مدیران اتحادیه ها و انجمن های صنایع مرتبط خواست برنامه توسعه ای خود را با رویکرد صادرات و تأمین نیازهای داخل تدوین و به دولت ارائه دهند.
آقای مخبر همچنین با تأکید بر اینکه در برنامه توسعه صنایع نساجی، کیف و کفش باید قیمت و کیفیت نیز مورد توجه قرار گیرد، افزود: باید بتوانیم با ایجاد رقابت سالم زمینه توسعه و شکوفایی این صنایع را در کشور فراهم کنیم.
معاون اول رئیس جمهور از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست نوسازی ماشین آلات این صنعت را در دستور کار خود قرار دهد و موانع پیش روی سرمایه گذاری را برطرف کند.
آقای مخبر در ادامه با اشاره به برخی گلایه های خانواده ها و شهروندان کشور مبنی بر کمبود پوشاک و لباس هایی متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی از اتحادیه ها، انجمن ها و تولیدکنندگان خواست در طراحی، دوخت و تولید محصولات، این موضوع را مدنظر قرار دهند.
معاون اول رئیس جمهور با یادآوری اینکه ایران با پانزده کشور همسایگی دارد و بازاری در حدود 400 میلیون نفر در کشورهای اطراف ایران وجود دارد، خاطرنشان کرد: ظرفیت ها و امکانات موجود در کشور به گونه ای است که اگر تولیدکنندگان، اتحادیه ها و انجمن ها با هم هماهنگ شوند، قادر خواهند بود علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، بخش زیادی از بازار کشورهای همسایه را نیز در اختیار گیرند.
آقای مخبر از نمایندگان و مدیران انجمن ها و اتحادیه ها خواست جلسات و کارگروه هایی را تشکیل دهند و ضمن همفکری و تبادل نظر، مهمترین مطالبات، دغدغه ها و نیازهای خود را اعلام کنند تا دولت بتواند برنامه ریزی مناسب و لازم را برای رونق و شکوفایی این صنایع انجام دهد.
در این جلسه که وزیر صنعت، معدن و تجارت و سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز حضور داشتند، مدیران، رؤسا و نمایندگان اتحادیه ها و انجمن های پوشاک، کیف، چرم و کفش هر کدام در سخنانی گزارشی از وضع کار خود ارائه کردند و به تشریح مهم ترین موانع، دغدغه ها و مطالبات پرداختند.
مسائل گمرکی، نوسان در قیمت مواد اولیه و ارز، کمبود سرمایه در گردش، قاچاق، سیاست گذاری های غلط، به روز نبودن ماشین آلات، موانع مالیاتی و عدم آموزش مناسب نیروی انسانی در دانشگاه ها و موانع پیش روی صدور پروانه کسب از مهمترین مسائل و دغدغه های نمایندگان صنایع نساجی، کیف، چرم و کفش بود که در این جلسه مطرح شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صنعت نساجی معاون اول رئیس جمهور اتحادیه ها کیف و کفش انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل

نشست اتحادیه ورزشی نویسان آسیا، در سومین روز هشتادوششمین کنگره ورزشی نویسان جهان (ایپس) در سانتاسوسانا اسپانیا برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این نشست که به ریاست هی دون، رویس اتحادیه ورزشی نویسان آسیا برگزار شد، نمایندگان 24 کشور آسیایی جدیدترین برنامه های ارائه شده را مورد بررسی قرار داده و گزارش های رسمی رئیس، دبیرکل و خزانه دار را تصویب کردند.

بر این اساس، برگزاری کنگره سال 2024 اتحادیه ورزشی نویسان آسیا در کاتماندو نپال و همچنین کنگره سال 2025 در هنگ کنگ مورد تصویب اعضا قرار گرفت. همکاری بین ایپس آسیا و فدراسیون جدید التاسیس ورزش های محلی قطر و توافق همکاری ایپس آسیا و آژانس بین المللی عکس ATP نیز از دیگر توافقات صورت گرفته در این نشست بود.

در جریان این نشست، میثم زمان آبادی نایب رئیس اتحادیه ورزشی نویسان آسیا و رئیس ایرانی کمیته آموزش با تشریح جزییات نشست های آنلاین برگزار شده بین اعضای کمیته آموزش، از ارسال دعوتنامه رسمی خطاب به انجمن های ملی برای معرفی کاندیداهای دارای صلاحیت برای ورود به فرآیند رقابت جهت دریافت بورسیه تحصیلی خبر داد و ضمن تشریح ماموریت های کمیته آموزش جهت فراهم آوردن فرصت های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، جزییاتی از مذاکرات صورت گرفته با 3 دانشگاه برتر جهت تخصیص بورسیه های مدنظر را ارائه کرد.

در جریان این نشست همچنین، دکتر عبدالحمید احمدی، رئیس انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ایران و عضو هیئت رئیسه ایپس طی سخنانی، خواهان واکنش ایپس آسیا نسبت به شرایط غیرانسانی حاکم در اراضی اشغالی و غزه شد و جنایات فاجعه آمیز ماه‌های اخیر را که منجر به هزاران کشته و مصدوم و ویرانی اماکن و توقف جریان ورزش همگانی و قهرمانی و به تبع آن روزنامه نگاری ورزشی در فلسطین شده را محکوم کرد. وی همچنین خواستار حمایت و مساعدت جدی هیئت رئیسه ایپس آسیا از حضور همکاران فلسطینی در برنامه های آینده ایپس آسیا شد.

در ادامه روسای انجمن ورزشی نویسان عمان، عربستان سعودی و قطر نیز طی سخنانی، انتشار بیانیه اتحادیه ورزشی نویسان آسیا در محکومیت جنایات اخیر اسرائیل که علاوه بر کشته شدن بیش از 34هزار شهروند بیگناه فلسطینی، منجر به کشته شدن بیش از یکصد روزنامه نگار و همچنین 3 روزنامه نگار ورزشی عضو ایپس نیز شده را خواستار شدند.

در این نشست پیام رئیس انجمن ورزشی نویسان فلسطین، از محل اقامت وی و خانواده اش واقع در یک چادر موقت در مرز رفح قرائت شد. هی دون رئیس انجمن ورزشی نویسان آسیا و امجد مالک، دبیرکل نیز طی سخنانی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان روزنامه نگاران فلسطینی درگذشته، بر انتشار بیانیه ایپس آسیا در محکومیت جنایات اخیر تاکید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • رد شکایت سپاهان و نساجی از صنعت نفت آبادان
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد