Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مشاور رئیس‌کل دیوان محاسبات کشور گفت: دیوان محاسبات در خیلی از شرکت‌های دولتی بنابه دلایلی اجازه ورود ندارد که باید بستر قانونی این وارد شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، نخستین جلسه مجمع یاوران مردمی دیوان محاسبات استان زنجان با حضورعلی سلطانی‌وش مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور ، مدیرکل دیوان محاسبات استان زنجان و نخبگان و فعالان استانی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه علی سلطانی‌وش مشاور رئیس‌کل دیوان محاسبات کشور اظهار داشت: اگر بخواهیم به سمت وضعیت مطلوب برویم راهی جز حرکت عمومی در کشور نخواهد بود و مردم باید پای کار بیایند و پیشران این حرکت‌ها نیز حلقه‌های میانی اعم از تشکل‌های دانشجوی بسیجی و غیره است.

وی افزود: دوران مدیریت جدید دیوان محاسبات، همزمان با دوران صدور بیانیه گام دوم انقلاب است و می‌توان گفت دوران طلایی است.

مشاور رئیس‌کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب محور تحول را، مردم‌پایه‌کردن حکمرانی بیان کرده‌اند، گفت: بر این اساس عامل توسعه و پیشرفت این است و باید در شرایط امروز حکمرانی قوی در کنار جامعه قوی شکل گیرد و اگر توازن این دو به هم بریزد، پیشرفت حاصل نمی‌شود.

 وی تصریح‌کرد: یکی از ستون‌های دیوان محاسبات در انجام  برنامه‌های خود، مردم‌پایه کردن دیوان محاسبات است که مبنای آن گزارش‌های مردمی از دستگاه‌های اجرایی است.

سلطانی‌وش افزود: اگر مجموعه‌های خودجوش و مطالبه گر به یک پیوست قانونی متصل نشوند، شاهد آن خواهیم بود که متاسفانه مطالبه‌گری‌ها نه تنها حامی و بازوی نظام نخواهد شد که چه بسا تبدیل به چالشی در مسیر حکمرانی خواهد شد و مطالبه‌گری به جایی نخواهد رسید و سبب ناامیدی مردم از مطالبه‌گری نیز خواهد شد.

ماموریت"قالیباف" به دیوان محاسبات برای ارائه گزارش از ثبت اطلاعات حقوق کارکنان در پاکناقالیباف خواستار شد؛ اهتمام جدی‌تر دیوان محاسبات در حسابرسی شرکت‌های دولتیرئیس کل دیوان محاسبات کشور هیئت ویژه‌ای را مامور رسیدگی به حادثه قطار مشهد-یزد کرد

وی با اشاره به استفاده صحیح از بیت‌المال تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی تشکیل یاوران مردمی دیوان محاسبات، این است که دغدغه‌ها نسبت به پیشگیری از فساد و حفظ بیت المال به سمت مسیر صحیح هدایت شود.

مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور بیان کرد: ترک فعل‌های مسئولان از دیگر دغدغه های اصلی مدیریت جدید دیوان محاسبات است و حسابرسی عملکرد و رسیدگی به حساب‌های شرکت های دولتی موضوعی است که نیازمند اهتمام جدی دولت در بودجه‌ریزی بر مبنای عملکرد‌ها است.

وی به فناورانه کردن دیوان محاسبات  اشاره کرد و گفت: به معنی استفاده از روش‌های نوین در فرآیند حسابرسی و نظارت است، متاسفانه عملکرد برخی از فعالان و نخبگان به نوعی است که ادراک مردم از حکومت و فساد بیشتر از خود فساد است که این خلاف واقع است.

سلطانی‌وش به دیدار رهبری معظم با نمایندگان مجلس و تمجید از دوره جدید دیوان محاسبات اشاره کرد و گفت: طبق فرمایشات رهبری راه جدیدی برای دیوان تسهیل شده است که آن هم ورود به حسابرسی شرکت‌های دولتی است چرا که دیوان محاسبات در خیلی از شرکت‌های دولتی از جمله ایران خودرو، سایپا بنا به دلایلی اجازه ورود ندارد.

وی به نقدینگی اشاره کرد و گفت: در کشورهای توسعه یافته نقدینگی نقطه قوت و عامل پیشرفت و توسعه است اما در کشور ما به دلیل عدم استفاده صحیح بلای جان کشور شده است.

مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور به عملکرد دیوان اشاره کرد و گفت: شناخت عملکرد دیوان محاسبات قبلی در فضای عمومی نامشخص بود و مردم هیچ شناختی از عملکرد آن نداشتند اما در دوره جدید عملکرد دیوان گفت‌وگو با رسانه‌‌ها و بازتاب اخبار صحیح است.

 در ادامه محمد مهدی رضوانی‌فر مدیرکل دیوان محاسبات استان زنجان نیز گفت: اگر مردم در کنار دستگاه‌های نظارتی نباشد به مراتب اثرگذاری نظارت‌ها کمتر خواهد بود.

وی افزود: در دیوان محاسبات کشور سیاست‌ها تبیین و تصویب شده است و حلقه مفقوده نظام نظارت در 40 ساله جمهوری اسلامی عدم توجه بر ظرفیت‌های مردمی بوده است و از این ظرفیت‌ها به درستی استفاده نشده است.

رضوانی‌فر بیان کرد: متاسفانه از ظرفیت‌های گسترده‌ای اقشار مختلف مردم از جمله بسیجان ورزشکاران ، دانشگاهیان، نخبگان استفاده نشده است. می‌توان از ظرفیت‌های مردمی در راستای اهداف دیوان استفاده کرد و همین طور ظرفیت‌های دیوان را در خدمت مردم به کار گیریم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دیوان محاسبات دیوان محاسبات اشاره کرد و گفت شرکت های دولتی سلطانی وش ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت به هیچ وجه به موضوع ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی‌های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح‌ها و لوایح بگذارند. آن‌ها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون‌ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت‌تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می‌توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره‌های قبل دولت‌ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کار‌های اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند