Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@05:53:42 GMT

درمان وزوز گوش ناشی از بیماری کرونا + علائم

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۴۱۰۷۷

درمان وزوز گوش ناشی از بیماری کرونا + علائم

اگر بیماری کووید-۱۹ باعث کاهش شنوایی و وزوز گوش بیماران شده است، استفاده از سمعک می‌تواند تاثیرگذار باشد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، وزوز گوشی ممکن است یک یا هر دو گوش را درگیر کند. این مشکل به دلیل صدای خارجی رخ نمی‌دهد و افراد دیگر آن را نمی‌شنوند. نتایج یک مطالعه انجام شده نشان می‌دهد که از میان هر پنج فرد مبتلا به بیماری کووید -۱۹، یک نفر دچار وزوز گوش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این مشکل برای برخی افراد شرکت‌کننده در مطالعه فقط چند روز طول کشیده است، بیش از نیمی افراد هفته‌ها یا ماه‌ها درگیر وزوز گوش بوده‌اند. نتایج مطالعه دیگر انجام شده حاکی از این است که ۷.۶ درصد افراد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ دچار کاهش شنوایی می‌شوند در حالی که ۱۴.۸ درصد افراد وزوز گوش را تجربه می‌کنند و ۷.۲ درصد افراد دچار سرگیجه ناشی از مشکلات گوش می‌شوند. گاهی اوقات وزوز گوش ممکن است بر کیفیت زندگی، خلق و خو، خواب و تمرکز افراد تأثیر بگذارد؛ در بیشتر موارد وزوز گوش با گذشت زمان بهبود پیدا می‌کند.

آیا استرس ناشی از قرنطینه باعث بروز وزوز گوشی می‌شود؟

بعضی از عفونت‌های ویروسی باعث بروز آسیب مستقیم به ناحیه گوش داخلی می‌شود، به طوری که پاسخ التهابی ایجاد می‌کند یا گوش داخلی را در برابر عفونت باکتریایی یا قارچی آسیب پذیر می‌کند. استرس ناشی از قرنطینه و انزوا در طول همه‌گیری کرونا دلیلی برای وزوز گوش افراد مبتلا در نظر گرفته شده است، نتایج یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۲۰ میلادی نشان می‌دهد که افزایش میزان افسردگی، اضطراب و نگرانی‌های ملی به طور قابل‌توجهی خطر بروز وزوز گوش در دوران همه‌گیری را افزایش داده است.

چگونه می‌توان وزوز گوش ناشی از بیماری کرونا را تسکین داد؟

در صورتی که به دلیل ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ و کرونای طولانی‌مدت دچار وزوز گوش شده‌اید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. اگر بیماری کووید -۱۹ باعث کاهش شنوایی و وزوز گوش بیماران شده است استفاده از سمعک می‌تواند تأثیرگذار باشد. افراد می‌توانند برای بهبود حس شنوایی خود اقداماتی انجام دهند. برای نمونه، می‌توانند صداهای پس زمینه آرام مانند صداهای طبیعی یا رادیو را پخش کنند تا مغز تحریک شود به جای صدای وزوز بر صداهای دیگر تمرکز کند. به منظور کاهش تأثیر استرس بر وزوز مداوم، می‌توانید به صورت منظم تمرینات تنفسی یا مدیتیشن انجام دهید. توصیه شده است زمان خواب و بیداری خود را تنظیم کنید؛ از رژیم غذایی سالم پیروی کنید و به صورت منظم ورزش کنید. نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که استراحت کافی و سبک زندگی سالم باعث بهبود سیستم ایمنی بدن می‌شود.

دیگر علائم کرونای طولانی مدت چیست؟

علاوه بر وزوز گوش، دیگر علائم رایج کرونای طولانی‌مدت شامل خستگی شدید، تنگی نفس، درد قفسه سینه، مشکلات حافظه و تمرکز، اختلالات خواب و تپش قلب می‌شود. معمولاً افراد مبتلا به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ به کرونای طولانی مدت مبتلا می‌شوند؛ البته حتی افراد مبتلا به نوع خفیف یا متوسط بیماری نیز ممکن است علائم کرونای طولانی‌مدت را تجربه کنند.

کد خبر 581855

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا آخرین اخبار کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ واکسن کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ وزوز گوش علت وزوز گوش علائم کرونا علائم کرونای طولانی مدت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کرونای طولانی مدت بیماری کووید افراد مبتلا انجام شده وزوز گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن