Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، «متین» متهمی است که در پنجاه و ششمین طرح رعد پلیس پیشگیری، نظر اکثر خبرنگاران و عکاس‌ها را به خود جلب کرد. چراکه خال‌کوبی های فانتزی و جالبی داشت. از آن طرح‌های که اراذل و اوباش کمتر به سراغ آن می‌روند.

افسر پرونده اش می‌گوید: «این بچه برای اینکه نشان دهد از چیزی نمی‌ترسد، حتی پشت پلک هاش هم خال‌کوبی کرده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به او می‌گویم چرا لقب مهدی چسب را به تو داده‌اند؟ می‌گوید: «به خاطر اینکه هرچیزی را ببینم و بخواهم، مثل چسب می‌چسبم بهش و تا از صاحبش جدایش نکنم، بی‌خیال آن نمی‌شوم.»

متین یک لحظه هم نمی‌تواند ثابت بماند. خودش می‌گوید بیش‌فعال است. پوست‌های دور ناخنش را کنده و انگشتانش خون افتاده است. ۳ مورد سابقه زندان دارد. به او می‌گویم خانواده‌ات خبر دارند که پلیس دستگیرت کرده است؟ بلند می‌خندد و می‌گوید: «بابام رئیس بانک است. وضع مالی خوبی داریم ولی نه بابام و نه مامانم هیچ وقت ما را تحویل نمی‌گرفتند. برای اینکه به آنها ثابت کنم منم برای خودم کسی هستم، وارد این کار شدم. بار اولی که به کانون اصلاح و تربیت رفتم، پدرم به دیدنم آمد و گفت دیگر هیچ کارت به من مربوط نمی‌شود. تو آدم‌بشو نیستی.» باز با صدای بلندتر می‌خندد و می‌گوید: «البته درست می‌گفت. من واقعاً آدم بشو نیستم. یعنی از اول من آدم معمولی نبودم، بیش‌فعالم.»

متین ۲۳ ساله است. می‌گوید: «زن جماعت خط قرمزم است، طلا هم که دستش باشد کاری به کارش ندارم، زن ضعیف است، از انصاف خارجه که آدم جیب و موبایل زن را بزنید»

متهمی که پشت سرش ایستاده، می‌گوید: «این شکمش سیر است. گرسنه که باشی زن که سهل است، به بچه هم رحم نمی‌کنی.» او اولین بار است که دست به موبایل‌قاپی زده و از شانس بدش همان تجربه اول در دام پلیس افتاده است. او از دیگر دوستانش شنیده است موبایل‌قاپی نسبت به سایر سرقت‌ها سود بیشتری دارد.

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت درباره اجرای این مرحله از اجرای طرح رعد گفت: «در این مرحله از طرح رعد ۷۳۳ سارق، مالخر، گوشی‌قاپ و اراذل و اوباش دستگیر شدند و ۲۶۹ فقره حکم قضائی به اجرا گذاشته شد. همچنین ۳ هزار و ۲۴۵ فقره از اموال مردم به ارزش ۲۲ میلیارد و ۱۹۳ میلیون تومان کشف شد که از جمله آنها می‌توان به ۱۶۲ دستگاه موتور و خودرو اشاره کرد.

سردار رحیمی افزود: همچنین ۲۲ نفر از زندانیان فراری در این مرحله از طرح رعد دستگیری شدند و ۴ قبضه سلاح جنگی و ۱۱۷ قبضه سلاح سرد و ۲۷۰ تفنگ جنگی کشف شد.

طرح رعد پلیس پیشگیری پایتخت که از زمان فرماندهی سردار رحیمی در تهران بزرگ به اجرا گذاشته شده است، طرحی است که کلانتری‌ها طی ۴۸ ساعت یا زمان مشخصی عملیات‌هایی را برای کشف ویژه سرقت و اموال سرقتی به اجرا می‌گذارند. هدف از اجرای طرح رعد یا طرح‌های اینچنینی زمین‌گیر کردن سارقان، اراذل و اوباش، مالخران و دیگر متهمان است.

کد خبر 683573 منبع: مهر برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی سارق - سرقت تهران پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی سارق سرقت تهران پایتخت طرح رعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۲۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش

هرچند وقت یک‌بار خبری جعلی یقه هنرمندان را می‌گیرد و در این میان استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از ۱۴ دی ۱۴۰۱ که ترانه علیدوستی با قرار وثیقه آزاد شد، دیگر کمتر مثل سابق با جنجال سر زبان‌ها بود، تا اینکه این اواخر نادره حکیم الهی، مادر ترانه علیدوستی بدون اینکه نامی از بیماری دخترش ببرد، گفت که ترانه به بیماری سختی مبتلا شده، که اکنون حالش خوب است. او بدون اینکه نامی از بیماری ببرد، گفت: منشا بیماری دخترش مشخص نیست.

چند روز بعد تصاویری از ترانه علیدوستی و ملاقات پدرش و بازیگران با او در فضای مجازی منتشر شد، که مشخص شد این تصاویر متعلق به بستری شدن الناز شاکردوست است، که چند سال پیش سر صحنه فیلمبرداری دچار حادثه شده بود.

بر اساس ماده ۱۶، قانون جرائم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد، یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، متهم به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۷، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سید رضا نقی‌نژاد اورنگ، کارشناس و منتقد سینما در واکنش به خبرسازی‌های جعلی که چند وقت یکبار یقه هنرمندان را می‌گیرد، گفت: متاسفانه بعضی از شبه هنرمندان و شبه بازیگران برای اینکه توی چشم باشند، برای خودشان شایعه درست می‌کنند، یا به افرادی پول می‌دهند تا برایشان اینکار را کند. وقتی خبر منفی درباره آن‌ها منتشر شد، ناگهان سر زبان‌ها می‌افتند. چون آن‌ها نمی‌توانند با هنرشان دیده شوند، دست به دامن اخبار جعلی می‌شوند.

اورنگ ادامه داد: بعضی از فعالان فضای مجازی به دنبال خوراک می‌گردنند. آن‌ها وقتی می‌بینند خوراکی ندارند، از صدا، تصویر و فیلم افراد سوء استفاده می‌کنند. افراد باید به حریم یکدیگر احترام بگذارند. اگر بنا به کنترل فضای مجازی است، باید نظارت‌ها شدید باشد تا دیگر شاهد این سوء استفاده‌ها نباشیم. وقتی ناگهان در فضای مجازی اعلام می‌شود که فلان شخص فوت کرده یا در بیمارستان بستری است و بلافاصله تکذیب می‌شود، با جان مردم بازی می‌کند. الان فضای مجازی به گونه‌ای شده که آدم‌ها فکر می‌کنند هر کاری می‌توانند انجام دهند و دیده نمی‌شوند.

به گفته این کارشناس سینما، وقتی یک خبرنگار مطلبی را می‌نویسد، همه نهاد‌ها به سراغش می‌روند و شکایت می‌کنند. چرا برای بی‌سامانی فضای مجازی کاری نمی‌شود؟ حتماً باید سوء استفاده رخ دهد؟ ما باید به دنبال پیشگیری باشیم. از طرفی، استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

دیگر خبرها

  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • دستگیری قاتلان جوان ۲۷ ساله بیرجندی
  • دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی | ماجرای تلخ عروسی هایی که عزا می شوند
  • ‌بازداشت ۵۷ محکوم متواری در گیلان
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • ببینید | دستگیری سارقین زورگیر در عملیات پلیس
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • ربودن مرد جوان برای ۵۰ میلیارد تومان تتر توسط ۳ نفر
  • حمله به امین منوچهری و زورگیری: بارها در اتوبان چمران این اتفاق رخ داده؛ پیگیری نمی‌کنم چون فایده ندارد! + عکس
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر