Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانم امیدی رئیس اداره قرآن و عترت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با انتشار فراخوان جشنواره هدهد در مهرماه ۱۴۰۰، بیش از ۵ هزار و ۹۴ نفر برای شرکت در ۵۴ رشته مرحله دانشگاهی ثبت نام کردند.

از این تعداد ۱۷۴ نفر دانشجو، ۴۴ نفر استاد و ۴ هزار و ۸۷۶ نفر کارمند بودند که در مجموع یک هزار و ۸۴۱ نفر مرد و ۳ هزار و ۲۵۳ زن در این جشنواره شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بیست و ششمین جشنواره هدهد قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت در شش بخش برگزار شد که در بخش آوایی ۱۸۴ نفر، دربخش ادبی ۱۰۱ نفر، در بخش پژوهش ۱۳۷ نفر، در بخش فناوری ۹۷ نفر، در بخش معارف۴ هزار و ۸۷۳ نفر و در بخش هنری ۱۵۱ نفر از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد شرکت کردند.

پس از داوری مرحله دانشگاهی این جشنواره، ۴۳ اثربه عنوان برتر معرفی شد و ۲۲ اثر به مرحله کشوری راه یافت.

 در مرحله کشوری هم ۱۱ اثر شامل پنج کارمند، چهار دانشجو و دو استاد از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد حائز مقام‌های اول تا سوم شدند.

بیشتر بخوانید

تمدید مهلت ثبت نام در بیست‌وششمین جشنواره قرآنی هدهد

 ۴ اثر در بخش آوایی، یک اثر در بخش ایده پردازی پژوهشی، ۳ اثر در بخش فناوری و ۳ اثر در بخش هنری در مرحله کشوری خوش درخشیدند.

رتبه‌های اول تا سوم کشوری به مرحله ملی برای رقابت با سایر دانشگاه‌های وزارت علوم، دانشگاه‌های آزاد اسلامی و ... راه یافتندکه پس از اعلام نتایج نهایی، یک اثر در بخش ایده شو استارت آپ قرآنی از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد حائز مقام سوم گردید.

برپایی کرسی تلاوت قرآن کریم، تجلیل از مادر شهید علی لندی، سخنرانی و تجلیل از برگزیدگان ازبرنامه‌های این مراسم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرآن و عترت جشنواره هدهد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اثر در بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه