Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور جهانی ـ با آثاری از کارگردانان ایرانی چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کوتاه انیمیشن «کرکوک» در کشور عراق برگزار شد.

چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کوتاه انیمیشن «کرکوک» Kirkuk به دبیری «سردار زنگنه» Sardar Zangana، به همت انجمن بین‌المللی فیلم‌ انیمیشن «کرکوک» و همچنین با نمایش 5 اثر از انیمیشن‌سازان ایرانی و 10 اثر از کارگردانان کشورهای دانمارک، مصر، الجزایر، ترکیه، اقلیم کردستان و عراق؛ در سینما «تایم سنتر» در شهر کرکوک در کشور عراق برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن بین‌المللی فیلم‌ انیمیشن «کرکوک» در فراخوان خود اعلام کرده بود که آثاری می‌توانند در این رویداد سینمایی حضور داشته باشند که در فاصله سال‌های 2020، 2021 و 2022 تولید شده باشند. این دوره از جشنواره به صورت رقابتی برگزار نشد ولی به کارگردان همه فیلم‌های حاضر در جشنواره، گواهینامه معتبر اهدا شد.

اسامی فیلم‌هایی که در چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کوتاه انیمیشن «کرکوک» به نمایش در آمدند عبارتند از: فیلم کوتاه «باغ پادشاه» (باخی پاشا) King's Garden به کارگردانی «ایرج محمدی رزینی» از کشور ایران، فیلم کوتاه «رؤیاها در اعماق» (خه‌ونه‌کان له قوولاییدا) به کارگردانی «رضا محمدی» از کشور ایران، فیلم کوتاه «چرخش» (خولانه‌وه) به کارگردانی «هژیر اسعدی» از کشور ایران، فیلم کوتاه «انفال جنگل» (ئه‌نفالی دارستان) به کارگردانی «محمد توفیق محمدی» از کشور ایران، فیلم کوتاه «کارگردان» DIRECTOR به کارگردانی مشترک «آزاد جعفرپور» و «مراد حق‌پرست» از کشور ایران.

فیلم کوتاه «احتراق 13.13»Ignition 13.13 به کارگردانی «اندرو صبحی شفیق امین» از کشور مصر، فیلم کوتاه «پل» Bridge به کارگردانی «بوکف محمد طاهر چاوکی» از کشور الجزایر، فیلم کوتاه «او اینطوری روایت کرد» (هكذا روتها» به کارگردانی «مروه عبدالمنعم» از کشور مصر، فیلم کوتاه «کودی آرزوها» Cudi of the Wishes به کارگردانی «جودی مرادان» از کشور ترکیه، فيلم کوتاه «شروع دوباره» Starting Over به کارگردانی «ئه‌وین به‌رازی» از کشور دانمارک، فیلم کوتاه «رقص برف» (سه‌مای به‌فر) «رقصة الثلج» به کارگردانی «پشتیوان عبدالله» از اقلیم کردستان، فیلم کوتاه «رایگان» Free به کارگردانی «سامی کاکه» از اقلیم کردستان، فیلم کوتاه «15 دقیقه» 15 Minute به کارگردانی «محمد سلیم» از کشور عراق، فیلم کوتاه «پای چپ» (القدم اليسرى) به کارگردانی «فلاح البغدادی» از کشور عراق و فیلم کوتاه «شلیک» shoot به کارگردانی «زید شکر» از کشور عراق.

 

تماشاخانه ببینید| مخزن آمونیاک منفجر شده، چرا درباره پیامدهای بعدی آن حرف نمی‌زنید؟ ۱۴۰ مصدوم در لحظه، در بلندمدت چه تعداد؟ ببینید| ۸ کشته در آتش سوزی کافه‌ای در اندیشه تهران / ترکیدن بادکنک حاوی گاز هلیوم علت اولیه آتش سوزی فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بین المللی فیلم کشور ایران فیلم کوتاه کشور عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند