Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب دانش منش با تأکید بر اینکه تحصیل در رشته‌های مهارتی و شغل محور ویژگی‌های متمایز کننده مراکز علمی کاربردی است، گفت: اضافه شدن رشته‌های جدید با موافقت کمیته استانی و شورای گسترش آموزش عالی علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی، برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته انجام شده است.

او گفت: براین اساس در پذیرش مهر سال تحصیلی جدید در مجموع ۴۰۶ کدرشته محل در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته توسط ۲۱ مرکز آموزش علمی کاربردی استان فارس ارائه خواهد شد که سهم مقطع کاردانی با ۲۱۸ کد رشته محل ۵۳ درصد و سهم مقطع کارشناسی با ۱۸۸ کد رشته محل ۴۶ درصد از این پذیرش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس گفت: در این پذیرش، با احصاء ظرفیت‌های استان و نیاز بازار کار رشته‌های متنوعی اضافه شده است.

او گفت: در مقطع کاردانی حرفه‌ای و فنی، رشته‌های حقوق خدمات مالی، مهندسی فناوری مراکز داده و مجازی سازی، حقوق کارگزاری خدمات عمومی، تجهیزات شبکه، تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ، تولید محتوای دیجیتالی، تولید واقعیت مجازی، کسب و کار‌های دیجیتالی، تربیت بدنی در گرایش‌های مربیگری پرورش اندام، دومیدانی، سنگ نوردی و صعود‌های ورزشی، فوتبال، بسکتبال و والیبال، کاردانی مدیریت بهره وری واحد‌های صنفی، فنی باغبانی فنی دامپروری، صنایع چوب، توسعه دهنده وب و پیرایش مردانه برای سال جدید اضافه شده است.

دانش‌منش گفت: در مقطع کارشناسی حرفه‌ای رشته‌های بازیگری، طراحی و توسعه برند، مدیریت امور اداری و منابع انسانی، مربیگری بسکتبال، مربیگری فوتبال، مربیگری والیبال، حقوق شرکت‌های تجاری، حقوق معماری و شهرسازی، مدیریت بورس، مربی هنر کودک، مهندس فناوری برق صنعتی، مهندسی فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتالی، مهندسی فناوری شبکه‌های هوشمند برق، مهندسی فناوری صنایع بسته بندی – محصولات کشاورزی، مهندسی فناوری صنایع غذایی – تضمین کیفیت و مهندسی فناوری کسب و کار دیجیتالی جزو رشته‌های جدید است.

او گفت: دانشگاه علمی کاربردی برای داوطلبانی که هدفشان از تحصیل کسب توامان دانش و مهارت برای ورود قدرتمند به بازار کسب و کار است انتخاب اول خواهد بود؛ لذا علاقه‌مندان در مقطع کارشناسی از ۲۹ خرداد و در مقطع کاردانی از ۱۴ تیرماه امسال با مراجعه به پایگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org امکان ثبت نام را خواهند داشت و برای مشاوره آنلاین و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی fa.uast.ac.ir یا به مراکز آموزش علمی کاربردی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی و کاربردی اضافه شدن رشته دانشگاهی استان فارس مهندسی فناوری علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس با امضای آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و حمید قاطع مدیرعامل شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با هدف راه‌اندازی مرکز تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی با محور سکوی «ست» منعقد شده است.

همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی - آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در ۱۴ ماده و به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • اطلاعیه جدید سازمان سنجش درباره آزمون مقطع دکتری ۱۴۰۳
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان