Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایالت متحده آمریکا به‌عنوان بخشی دیگر از برنامه هماهنگ آزادسازی از ذخیره‌سازی‌های نفت خام، ۴۵ میلیون بشکه می‌فروشد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشینگتن، وزارت انرژی ایالات متحده روز سه‌شنبه (۲۴ خردادماه) اعلام کرد که به‌عنوان بخشی از برنامه دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا (بزرگترین برنامه آزادسازی ذخیره‌سازی‌های نفت خام) تا ۴۵ میلیون بشکه نفت خام از ذخیره‌سازی‌های راهبردی خود را به بازارهای جهانی عرضه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش وزارت انرژی آمریکا، این دور از آزادسازی نفت خام از ذخیره‌سازی‌های راهبردی طی بازه زمانی ۱۶ اوت تا ۳۰ سپتامبر انجام خواهد شد.

دولت بایدن در اواخر ماه مارس سال ۲۰۲۲ میلادی اعلام کرده بود که برای ۶ ماه روزانه یک میلیون بشکه نفت خام از ذخیره‌سازی راهبردی خود که در شماری از غارهای نمکی توخالی در سواحل لوئیزیانا و تگزاس نگهداری می‌شوند، برداشت می‌کند و می‌فروشد.

آمریکا به همراه چند کشور دیکر برنامه هماهنگ آزادسازی ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت خام را با هدف کمک به مهار افزایش قیمت‌های جهانی نفت را به مرحله اجرا در آورد، اما سرانجام با آغاز درگیری‌های نظامی اوکراین و روسیه و همزمان اعمال تحریم‌های غرب علیه مسکو، قیمت‌های این کالای راهبردی افزایش یافت.

قیمت نفت خام برنت از ۳۱ مارس یعنی اعلام خبر آزادسازی ذخیره‌سازی‌های راهبردی  به بالاتر از ۱۲۰ دلار برای هر بشکه رسیده است، این افزایش در حالی رخ داده است که تعداد اندکی از تولیدکنندگان نفت در جهان دارای ظرفیت مازاد عرضه هستند و در عین حال تقاضای مصرف‌کنندگان با رهایی از بحران شیوع ویروس کرونا برای سوخت در حال افزایش است.

مقام‌های دولت بایدن گفته‌اند که اگر از ذخیره‌سازی‌های راهبردی استفاده نمی‌شد، قیمت نفت حتی از ارقام کنونی بالاتر باشد، اما این برنامه آزادسازی  سطح ذخیره‌سازی را به پایین‌ترین حد از سال ۱۹۸۷ میلادی رسانده  و نگرانی‌ها درباره محدودیت عرضه در بازارهای جهانی را تشدید کرده است، با این وجود آمریکا بیش از مقدار مورد نیاز طبق توافق‌های بین‌المللی ذخیره‌سازی دارد.

منبع: شانا

کلیدواژه: ذخیره سازی نفت ایالات متحده آمریکا نفت خام برنت ذخیره سازی های راهبردی میلیون بشکه نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۴۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی

باتری‌های سدیم یونی آمریکایی پس از گذشت دو سال از معرفی و عبور از تست‌های فراوان، از مرحله آزمایشگاهی خارج و وارد خط تولید شدند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دو سال پیش یک شرکت آمریکایی پیشگام در تولید باتری‌های سدیم یونی، مشغول آماده‌سازی باتری‌های سدیمی با فرمول ویژه برای تولید انبوه شد. این شرکت که کمی از برنامه‌ریزی‌های اولیه خود عقب مانده بود، از آغاز رسمی تولید باتری‌های سدیمی با قابلیت شارژ سریع و عمر طولانی به‌عنوان جایگزینی جذاب در بازی ذخیره انرژی خبر داد.

مزایای سدیم نسبت به لیتیوم در باتری‌ها

فراوانی سدیم در سیاره زمین بین ۵۰۰ تا هزار برابر بیشتر از لیتیوم است و تأمین آن نیازی به شیوه‌های استخراج آسیب‌رسان لیتیوم ندارد. از سوی دیگر باتری‌های سدیم یونی به‌طور کامل از موادی شامل آلومینیوم، آهن و منگنز ساخته شده‌اند که به‌وفور در دسترس هستند. مواد شیمیایی این باتری‌ها را می‌توان از طریق یک زنجیره تأمین داخلی قابل اعتماد مستقر در ایالات متحده و عاری از اختلالات ژئوپلیتیکی تهیه کرد، حال آن‌که این موضوع برای مواد رایج در باتری‌های لیتیوم یونی مانند کبالت و نیکل صدق نمی‌کند.

فناوری یون سدیم در سال‌های اخیر به‌عنوان یک وسیله ذخیره‌سازی انرژی قابل اعتمادتر و بالقوه ارزان‌تر مورد توجه قرار گرفته است و هرچند چگالی انرژی آن از یون لیتیوم عقب‌تر است، مزایایی مانند دوچرخه‌سواری سریع‌تر، طول عمر بیشتر و استفاده نهایی ایمن‌تر و غیرقابل اشتعال، آن را به یک جایگزینی جذاب برای باتری‌های لیتیومی به‌ویژه در استفاده‌های ثابت مانند مرکز داده و ذخیره‌سازی پشتیبان شارژر ماشین‌های برقی تبدیل کرده است.

سازنده آمریکایی یکی از اولین عملیات‌های تولید عمده در سطح جهانی را راه‌اندازی کرده و آغاز تولید رسمی خود را در کارخانه تولیدی خود در هلند میشیگان جشن گرفته است که اولین خط تولید باتری‌های سدیم یونی در مقیاس تجاری در ایالات متحده محسوب می‌شود.

برقی شدن اقتصاد به توسعه و تولید راه‌حل‌های ذخیره‌سازی انرژی جدید و ابتکاری وابسته است و باتری‌های سدیم یونی جایگزین منحصربه‌فردی برای یون لیتیوم با قدرت بالاتر، شارژ مجدد سریع‌تر، چرخه عمر طولانی‌تر و شیمی کاملاً ایمن‌تر و پایدارتر ارائه می‌دهند.

این باتری‌ها بدون استفاده از مواد معدنی متضاد یا مواد با اثرات زیست‌محیطی مشکوک ارائه می‌شود و ۱۰ برابر سریع‌تر از باتری‌های لیتیوم یونی شارژ و دشارژ می‌شوند. این امر باتری‌ها را به رقیب اصلی برای فرازونشیب‌های ذخیره‌سازی برق پشتیبان تبدیل می‌کند. چگالی باتری‌های سدیم یونی بیش از دو برابر چگالی انواع لیتیوم یونی هستند که این ویژگی با پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای خودروهای الکتریکی همراه است.

محل مصرف باتری‌های سدیم یونی

هوش مصنوعی در دنیای امروز بسیار تشنه انرژی شده است، بنابراین شرکت یادشده مقصد اولیه تولیدات خود را مراکز ذخیره‌سازی داده‌های هوش مصنوعی عنوان کرده است که باتری‌های با چرخش سریع یک ابزار مدیریت انرژی ضروری در آن‌ها محسوب می‌شود.

این شرکت قصد دارد اولین تحویل محصول خود را در ماه ژوئن داشته باشد و در آینده تمرکز خود را به سایر بازارهای برق صنعتی گسترش دهد. شارژ سریع خودروهای برقی و مخابرات از دیگر اهداف این شرکت هستند.

کد خبر 750436

دیگر خبرها

  • سند راهبردی شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) رونمایی می‌شود
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • هرآنچه درباره نسل ششم آیپد ایر می‌دانیم
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز