Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا حسین قدیر چهارشنبه شب در جمع مدیران دستگاه‌های اجرایی این استان اظهارداشت: دلایل واهی این بانک‌ها و موسسات به دلیل قرض‌الحسنه بودن تسهیلات ازدواج با کارمزد چهار درصد است، در صورتی که هدف اصلی این بانک‌ها و موسسات سودِآوری بیشتر از محل پرداخت سایر تسهیلات با نرخ سود بالاتر است.

وی بیان کرد: همکاری نکردن این بانک‌ها و موسسات در پرداخت تسهیلات ازدواج، باعث فشار و مراجعه بیشتر به سایر بانک‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: افزایش و تجمیع تقاضاهای تسهیلات ازدواج در چند بانک خاص، مشکلاتی از قبیل تاخیر در پرداخت این نوع تسهیلات به زوجین را به وجود می‌آورد.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های گلستان گفت: سال گذشته ۴۳ هزار و ۳۱۰ فقره پرونده تسهیلات ازدواج به بانک‌های استان ارسال شد که در مجموع ۲۴ هزار و ۲۹۸ فقره پرداختی در استان داشتیم.

قدیر افزود: این تعداد تسهیلات از سوی ۱۴ بانک و موسسه بانکی پرداخت شده است.

وی ادامه داد: ثبت‌نام برای دریافت این تسهیلات در سال جاری با باز شدن سایت، از اردیبهشت ماه آغاز شده که تاکنون ۱۱ هزار و ۸۱۵ فقره به بانک‌ها معرفی شدند و سه‌هزار و ۴۴۷ فقره هم در این مدت پرداختی داشتیم.

وی تصریح کرد: بانک‌های ملت و صادرات از جمله بانک‌هایی هستند که موارد حذفی آنها زیاد و این وضعیت نگران کننده است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های گلستان گفت: عمده دلیل حذف متقاضیان، مراجعه نکردن در زمان و نوبت اعلام شده است که ما در جلسات متعدد به این بانک‌ها تذکرات جدی دادیم، اما توجه‌ای به تذکرات نکرده و همچنان کار خود را انجام می‌دهند.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی گرگان گلستان وام ازدواج بانک مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی گرگان گلستان تسهیلات بانکی گرگان گلستان وام ازدواج بانک مرکزی تسهیلات ازدواج بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه

مهدی صادقپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در استان قزوین اظهار کرد: یک هزار و ۴۳۳ گروه جهادی در استان قزوین به مردم استان در حوزه‌های مختلف درمانی، عمرانی، فرهنگی و آموزشی خدمات ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه تلاش بسیج سازندگی ارائه خدمت در حوزه‌های مختلف و بر اساس سند اعتلای بسیج است، اضافه کرد: ارائه خدمات در حوزه اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی از دیگر خدماتی است که توسط سازمان بسیج سازندگی ارائه می‌شود.

مسؤول بسیج سازندگی استان قزوین عنوان کرد: گروه‌های جهادی نیازمند حمایت و همراهی دولت هستند و بدون شک با حمایت از آنها می‌توان شاهد جهش خدمت رسانی و محرومیت زدایی در استان بود.

تعهد بسیج سازندگی در حوزه اشتغالزایی در سال گذشته ۱۵۰۰ نفر بود اما با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم برای ۱۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد کنیم.

وی از اجرای طرح‌های محرومیت زدایی به ویژه آبرسانی به روستاها در استان قزوین توسط این سازمان اشاره کرد و گفت: ۵ مجتمع آبرسانی برای ۹۶ روستا با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال در استان قزوین ساخته شد.

صادقپور بیان کرد: سه مجتمع آبرسانی چوقور، قاقازان و الموت در استان نیز آماده بهره برداری است و در صورت حمایت می‌توانیم به زودی شاهد افتتاح آن باشیم.

وی با اشاره به فعالیت بسیج در حوزه کمک به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ۲ کامیون کمک‌های نقدی و غیر نقدی به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جمع آوری و ارسال شد.

این مسؤول با بیان اینکه ۳۹۹ صندوق قرض الحسنه در استان قزوین با حمایت این سازمان فعالیت می‌کند، تاکید کرد: بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات در استان قزوین با رقمی بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

وی محرومیت زدایی را یکی از اولویت‌های سازمان بسیج سازندگی دانست، عنوان کرد: ۶۹۱ منزل برای محرومین کمیته امداد و بهزیستی تعمیر و بازسازی شده است.

صادقپور از احداث ۶ پل در استان قزوین خبر داد و اظهار کرد: هفت راه روستایی در استان قزوین نیز با کمک جهادگران بسیج سازندگی آسفالت شد.

وی تاکید کرد: بهسازی ۲۶ قنات و ۲۰ کیلومتر لوله انتقالل آب در کنار ساخت ۱۱ استخر کشاورزی از دیگر اقداماتی بوده که توسط بسیج سازندگی در سال گذشته عملیاتی شده است.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در پایان یادآور شد: در سال گذشته ۵۰۳ هزار بذر و اصله نهال برای مبارزه با ایجاد بیابان در بویین زهرا و آبیک کاشته شد.

کد خبر 6094954

دیگر خبرها

  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن