Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@00:23:29 GMT

بهداشت جهانی نام آبله میمون را تغییر می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۴۵۲۴۴

بهداشت جهانی نام آبله میمون را تغییر می‌دهد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تدروس آدهانوم قبریسوس، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در یک نشست خبری در ژنو گفت: «سازمان جهانی بهداشت با شرکا و کارشناسان از سراسر جهان برای تغییر نام ویروس آبله میمون و بیماری ناشی از آن کار می‌کند.»

این سازمان خاطرنشان کرد، اسامی جدید را در اسرع وقت اعلام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام پس از آن صورت گرفت که گروهی متشکل از ۳۰ دانشمند در مقاله‌ای نوشتند که نیاز فوری برای تغییر نام ویروس وجود دارد.

آنان استدلال کردند که ارجاع ویروس به‌عنوان آفریقایی نه تنها دقیق نیست بلکه تبعیض‌آمیز است.

تدروس گفت: بیش از ۱۶۰۰ مورد تایید شده از ۳۹ کشور گزارش شده است؛ هفت کشور که سال‌ها آبله میمون در آنها شناسایی شده است و ۳۲ کشور تازه مبتلا شده‌اند.

وی افزود: هدف سازمان بهداشت جهانی حمایت از کشورها برای مهار انتقال و جلوگیری از شیوع با ابزارهای آزمایش شده ازجمله نظارت، ردیابی تماس و ایزوله کردن بیماران مبتلاست.

وی گفت: سازمان بهداشت جهانی همچنین دستورالعمل موقتی را در مورد استفاده از واکسن‌های آبله برای آبله میمون منتشر کرد و گفت که سازمان بهداشت جهانی واکسیناسیون انبوه علیه آبله میمون را توصیه نمی‌کند.

رئیس سازمان بهداشت جهانی گفت: از آنجایی که شیوع آبله میمون غیرعادی و نگران کننده است، هفته آینده یک جلسه اضطراری تشکیل می‌دهد تا ارزیابی کند که آیا این شیوع یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین‌المللی است یا خیر.

منبع: تابناک

کلیدواژه: متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی بهداشت جهانی آبله میمون عفونت ویروسی تغییر نام متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی سازمان بهداشت جهانی آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۵۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • ببینید | تصاویری دیدنی از قلدربازی میمون برای ۲ مار کبری
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است