Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید عادل عربی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استان همدان چند سالی است که از نظر منابع آبی در وضعیت خوبی به سر نمی برد که نمونه آن تبدیل شدن بخش هایی از دشت کبودرآهنگ و قهاوند به کانون گرد و غبار، به وجود آمدن فروچاله های عمیق و تسریع در روند بیابانی شدن است.

وی اضافه کرد: با وجود استقرار برخی از صنایع پر آب بر در محل هایی که از نظر منابع آبی با بحران مواجه هستند اما مسئولان نسبت به مدیریت منابع آبی با تخصیص پساب به این واحدها موجب سر پا ماندن این واحدها به ویژه در شهرک صنعتی ویان کبودرآهنگ شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: به منظور مدیریت منابع آبی ضمن تجدید نظر در سیاست گذاری ها باید مشوق هایی برای فعالیت های کم آب بر، حمایت از صنایع پاک و دانش بنیان و محدودیت هایی برای استقرار صنایع آب بر در نظر گرفت.

عربی با بیان اینکه طبق سند آمایش باید از صنایع سبز حمایت شود خاطر نشان کرد: سند آمایش استان همدان با توجه به ظرفیت های هر شهرستان به ویژه شاخص کمی آب هر منطقه تدوین شده که هم اینک وضعیت همه شهرستان ها از نظر وضعیت آب های سطحی و منابع زیر زمینی نامناسب است و شهرستان هایی نظیر کبودرآهنگ و فامنین به عنوان مناطق ممنوعه و دارای وضعیت بحرانی آب معرفی شدند.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه برای استقرار یک واحد باید وضعیت آب، هوا و خاک دست کم تا یکصد سال آینده این واحد تولیدی مدنظر قرار گیرد پیشنهاد داد: به جای صنایع آب بر می توان صنایع دانش بنیان و برق و الکترونیک را در شهرستان ها متناسب با ظرفیت دایر کرد.

عربی تاکید کرد: یکی از خلاء های موجود در زمینه صنایع آب بر، نبود شاخصی برای تعیین این قبیل واحدها است که در این باره انتظار می رود وزارت نیرو معیاری را برای تشخیص صنایع آب بر نسبت به سایر واحدها تعیین و اعلام کند.

برچسب‌ها اداره کل حفاظت محیط زیست همدان همدان خشکسالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل حفاظت محیط زیست همدان همدان خشکسالی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان همدان خشکسالی استان همدان صنایع آب منابع آبی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد

سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی گفت: سیر درمان «ارس»، تنها پلنگ باغ‌وحش مشهد، با همکاری دامپزشکان و متخصصان و بر پایه خرد جمعی انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان، جواد نباتی در خصوص سیر درمان «ارس»، اظهار کرد: در اواخر سال ۱۴۰۲، لنگش تداوم‌دار در دست این‌گونه ارزشمند مشاهده شد که علت آن بر اثر تشنج ارس در ادامه بیماری عصبی‌اش رخ داد.

وی افزود: بنابراین، تصمیم بر اخذ رادیوگرافی از دست حیوان تحت بیهوشی گرفته شد.

سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی بیان کرد: طبق رادیوگرافی اخذشده، شکستگی دست چپ ارس مشاهده و توسط رادیولوژیست تأیید شد.

نباتی افزود: با توجه به جوش‌خوردگی نسبی استخوان و وضعیت خاص حیوان با سابقه تشنج، طولانی‌مدت‌بودن عمل جراحی و مراقبت‌های خاص بعد از عمل و نیز ریسک بالای عمل، تلاش می‌کنیم برای جراحی حیوان تصمیمی بگیریم که ناشی از خرد جمعی دامپزشکان تیم درمان باشد.

وی ادامه داد: هر تصمیمی (چه عمل جراحی و چه ادامه حیات با این حال) ریسک‌های خودش را به همراه دارد.

کد خبر 748683

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان