Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با حضور حسینی پور، پیشوایی و محبی؛ تفاهم‌نامه‌ای چهارجانبه میان سازمان ملی بهره‌وری ایران، استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مازندران و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، به‌منظور برنامه‌ریزی راهبردی و اجرایی جهت دستیابی به شاخص‌های توسعه بهره‌وری در کشور و استان به امضاء رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان ساری،با حضور سیدمحمود حسینی پور، مقام عالی دولت در مازندران، میرسامان ‌پیشوائی، رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران، امید محبی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران و برخی مدیران این سازمان، تفاهم‌نامه‌ای چهارجانبه میان سازمان ملی بهره‌وری ایران، استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مازندران و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، به‌منظور برنامه‌ریزی راهبردی و اجرایی جهت دستیابی به شاخص‌های توسعه بهره‌وری در کشور و استان به امضاء رسید.

این اولین تفاهم‌نامه منعقد شده بین یک استان و سازمان ملی بهره‌وری ایران است.

این تفاهم‌نامه با هدف تحقق آرمان‌ها و اهداف چشم‌انداز 1404 جمهوری اسلامی ایران و دستیابی به سیاست‌های ارتقای سهم بهره‌وری در رشد اقتصادی کشور و توسعه بهره‌وری و شاخص‌های آن در دستگاه‌های اجرایی، عمومی و اقتصادی، میان سازمان ملی بهره‌وری ایران به‌عنوان رکن اصلی سیاستگذاری و برنامه‌ریزی ارتقای بهره‌وری کشور، استانداری مازندران به‌عنوان بالاترین رکن حاکمیتی، همسوکننده و هماهنگ‌کننده دستگاه‌های اجرایی استان، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مازندران به‌عنوان ناظر و ارزیاب برنامه و بودجه و راهبر امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در استان و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به‌عنوان یکی از منابع علمی و پژوهشی مؤثر در رشد و توسعه اقتصادی کشور، منعقد شد.

میرسامان ‌پیشوائی، رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران در این جلسه، با اعلام اینکه برای استان‌ مازندران سهم رشد اقتصادی 7.2 درصدی از محل بهره‌وری تعیین شده است، گفت: سازمان بهره‌وری ایران در نظر دارد با برگزاری دوره‌های آموزشی در خصوص اجرای طرح‌ها و آیین‌نامه‌های مرتبط با توسعه بهره‌وری، به تحقق رشد اقتصادی معین شده در استان مازندران، کمک کند.

سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران نیز با اعلام آمادگی برای پایلوت قرارگرفتن این استان، جهت بهره‌مندی از آموزش‌های تخصصی در زمینه بهره‌وری، خاطرنشان کرد: همان جدیتی که در بحث سرمایه‌گذاری در استان مازندران وجود دارد، با راهنمایی‌ها و آموزش‌های سازمان ملی بهره‌وری ایران در این حوزه هم اگر به‌کار گرفته شود، می‌توان به اهداف استان نزدیک‌تر شده و مشکلات بیشتری از استان را مرتفع کرد.

وی با بیان اینکه اکنون تشکیلات اداری، بهره‌وری کمی دارند و بهره‌وری در ساختار اداری موضوع غریبی است، تأکید کرد: بر آنیم تا میان تلاش و زمان زیادی که صرف امور می‌شود با نتایج حاصله، مطلوبیت لازم حاصل شود. آمارهای اعلامی از میزان بهره‌وری‌، جدا از ماهیت راستی‌آزمایی‌شان، وضعیت خوبی را نشان نمی‌دهد.

به گفته استاندار مازندران، این استان از مقاصد گردشگری است و حدود 12 درصد از تولید غذایی کشور را پوشش می‌دهد، بنابراین می‌تواند سهم ویژه‌ای در تحقق رشد اقتصادی از محل بهره‌وری داشته باشد.

حسینی‌پور ابراز امیدواری کرد که با تقویت استان مازندران در بحث بهره‌وری، نمونه‌ موفق برای نظام اداری کشور باشد.

همچنین امید محبی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و جانشین کمیته بهره‌‌وری استان مازندران، ضمن تأکید به اهتمام استانداری جهت بهره‌مندی از ظرفیت علمی استان در پیشبرد اهداف این تفاهم‌نامه، گفت: آمادگی داریم با تشکیل کارگروه اجرایی مشترک با حضور نمایندگان طرفین تفاهم‌نامه، اقدام‌های اجرایی لازم در این خصوص را پیگیری کرده و گزارش فصلی از تحقق بندهای تفاهم‌نامه را ارائه کنیم.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: این استان از مقاصد گردشگری است و حدود 12 درصد کشور سازمان ملی بهره وری ایران استان مازندران توسعه بهره وری برنامه ریزی رشد اقتصادی بهره وری تفاهم نامه حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۹۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران
  • شایع ترین علت پیوند کبد در ایران/ زنگ خطر کبد چرب
  • شایع ترین علت نیاز به پیوند کبد در ایران