Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن – ایرنا – نتایج تکان دهنده تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از افراد شاغل در این کشور طی شش ماه گذشته مجبور شده‌اند تا برای گذران زندگی و پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور زندگی از بانک‌ها و موسسات مالی، خانواده‌ و یا دوستان خود وام (قرض) بگیرند.

به گزارش امروز (پنجشنبه) ایران اکونومیست، بر اساس نظرسنجی صورت گرفته از حدود ۲ هزار و ۳۰۰ فرد شاغل در انگلیس که نتایج آن در رسانه‌های این کشور بازتاب داشت، از هر سه نفر فقط یکی گفته که توانسته مایحتاج خود را تامین کند؛ این در حالیست که تقریباً دو سوم گفته‌اند که افزایش هزینه‌های انرژی، آنها را مجبور کرده که برای تهیه اقلام غذایی اولیه یا سایر لوازم ضروری کمتر خرج کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای اتحادیه کارگری «جی‌ام‌بی» که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، گفته‌اند که نمی‌توانند بخاری روشن و شکم خانواده‌هایشان را سیر کنند. برخی گفته‌اند که فقط یک روز در میان غذا می‌خورند.

«گری اسمیت» دبیرکل اتحادیه "جی‌ام‌بی" درباره آمار منتشر شده گفته که «ما با طوفان بی‌نظیر کاهش دستمزدها و بالا رفتن قیمت‌ها مواجه هستیم؛ این یک فاجعه برای کارگران است؛ مردم رنج می‌برند و دولت (جانسون) هیچ کاری نمی‌کند».

در همین حال یک گروه صنعتی هشدار داده که تورم مواد غذایی در تابستان افزایش می یابد و انتظار می رود قیمت های بالا تا اواسط سال آینده باقی بماند.

موسسه پخش مواد غذایی انگلیس پیش‌بینی کرده که تورم مواد غذایی در ماه‌های آینده به ۱۵ درصد برسد که در راس آن محصولات گوشت، غلات، لبنیات، میوه و سبزیجات هستند.

بر اساس مطالعه صورت گرفته میانگین هزینه ماهانه برای خرید مواد غذایی برای یک خانواده چهار نفره در ژانویه سال آینده به ۴۳۹ پوند خواهد رسید. این درحالیست که این رقم در ژانویه امسال ۳۹۶ پوند بود.

به گفته این سازمان انگلیسی، نتیجه افزایش قیمت‌ها منجر به «استرس غذایی» در میان خانواده‌های کم‌ درآمد خواهد شد که دچار بحران گسترده‌تر هزینه زندگی هستند.

جهش بی‌سابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینه‌های زندگی در انگلیس، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است. این واقعیت که دورنمایی از بهبود اوضاع دیده نمی‌شود و مقامات رسمی هم درباره تشدید اوضاع هشدار می‌دهند، مردم این کشور را شوکه کرده است.

قیمت‌ها در انگلیس به دلیل تبعات برگزیت، بحران کرونا و شرایط ناشی از جنگ در اوکراین، طی ماه‌های اخیر تا ۶۰ درصد افزایش یافته است. بانک مرکزی انگلیس دو هفته پیش، با افزایش نرخ بهره بین بانکی به بالاترین سطح در ۱۳ سال گذشته، در بیانیه ای خطر رکود اقتصادی را پیش بینی کرد.

شاخص نرخ تورم در انگلیس بر اساس تازه‌ترین گزارش اداره آمار ملی این کشور به ۹ درصد در ماه گذشته میلادی (آوریل) رسیده است. این رقم علاوه براینکه بالاترین میزان در ۴۰ سال گذشته بشمار می‌رود، در واقع یک جهش دو درصدی را در عرض یک ماه نشان می‌دهد.

پیش از جنگ اوکراین پیش‌بینی می‌شد که نرخ تورم در انگلیس با وجود فشارهای ناشی از برگزیت و بحران همه‌گیری کرونا در محدوده ۲ درصد سیر کند، اما اقتصاددانان پیش‌بینی می‌کنند که نرخ تورم به دلیل افزایش بهای انرژی، تا پایان سال‌جاری میلادی به بالای ۱۰ درصد می رسد.

دولت انگلیس از سوی احزاب مخالف سیاسی و افکار عمومی تحت فشار زیادی قرار دارد تا از طریق تخصیص بودجه اضطراری، حداقل دستمزدها و کمک‌ هزینه‌های معیشتی برای دهک‌های پایین را افزایش دهد، اما تاکنون پیشرفت قانع‌کننده‌ای که مطابق با شرایط معیشتی مردم باشد، رخ نداده است.  

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انگلیس ، لندن ، تجارت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انگلیس لندن تجارت مواد غذایی پیش بینی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۹۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا

روزنامه انگلیسی «گاردین» گزارش داد که قرار است پناهجویان در سرتاسر انگلیس برای تدارک برای اخراج خود به رواندا از فردا دوشنبه در چارچوب عملیات غافلگیرانه وزارت کشور بازداشت شوند.

براساس گزارش القدس العربی، به گفته گاردین، این روند که به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت، شامل بازداشت برخی از پناهندگانی است که در جلسات معمول در دفاتر خدمات مهاجرت شرکت می‌کنند و آنها را در سراسر کشور نگهداری می‌کنند و سپس آنها را به مراکز بازداشت منتقل می‌کنند و سپس در پرواز‌های رواندا قرار می‌گیرند.

به گزارش بلومبرگ نیز راه اندازی این عملیات درست چند روز قبل از انتخابات شورای محلی در انگلیس انجام می‌شود و ادعا‌های ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس مبنی بر اینکه اقدامات سختی را علیه مهاجرت غیرقانونی انجام می‌دهد، تقویت می‌کند.

سخنگوی وزارت کشور انگلیس در بیانیه‌ای گفت که دولت وارد مرحله نهایی فعال سازی اخراج پناهجویان به رواندا می‌شود.

وزارت کشور انگلیس گفت: در برخی مواقع این امر ناگزیر شامل بازداشت افراد برای آماده شدن برای اولین پروازی است که قرار است طی ۱۰ تا ۱۲ هفته به مقصد رواندا انجام شود.

این وزارت خانه در ادامه افزود: اظهار نظر بیشتر در مورد فعالیت عملیاتی نامناسب است.

بر اساس توافقی که سال گذشته میان انگلیس و رواندا منعقد شد، دولت بریتانیا قصد دارد ده‌ها هزار پناهجو را که به گونه غیرقانونی و توسط قایق به این کشور آمدند را به شرق آفریقا بفرستد.

طبق سیاست حکومت انگلیس هر کسی که به صورت غیرقانونی وارد این کشور ‌شود، به جز افراد زیر سن قانونی بدون همراه، به رواندا فرستاده خواهند شد. این افراد می‌توانند در رواندا باقی بمانند اما نمی‌توانند وارد انگلیس شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • موافقت باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه؛ منچسترسیتی و منچستریونایتد مخالف!
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!