Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهباز حسن پور گفت: به مدیران استان مهلت می دهیم تا ۱۰ روز آینده ۱۰ بانک عامل و مجموعه ای که اعتبارات را جذب کرده است معرفی کنند تا مورد تشویق قرار بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از" راه آرمان " ظهر امروز نشست مدیران کل اقتصاد و دارایی منطقه هشت با حضور مدیر کل دفتر مطالعات آینده پژوهی و وزارت امور اقتصاد و دارایی در هتل آسمان کرمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیر کل اقتصاد و دارایی استان کرمان؛ پرداخت ۳۳۱ میلیارد تسهیلات تبصره ۱۸ در سطح استان


صادق سلطانی نژاد مدیر کل اقتصاد و دارایی استان کرمان  در این نشست، گفت: مشکلات تبصره ۱۸ که برای دستگاه ها وجود دارد اما رقم  ۱۲۰۰ میلیارد تومان که در خصوص طرح های اجرایی دستگاه ها بوده است معرفی شده است و مبلغ پرداخت ۳۳۱ میلیارد است و نسبت به میانگین کشوری رتبه خوبی داریم.


وی ادامه داد: تعداد ۷۶ میلیارد هم عقد قرار داد شده اما پرداخت نشده و تعدادی هم از سوی جهاد کشاورزی ارائه شده است که هنوز در ابتدای مرحله عقد قرار داد هستند.
سلطانی نژاد اذعان کرد: به سازمان جهاد شمال ۲۶ درصد و اداره کار دستگاه های زیر مجموعه ۲۲ درصد، پارک ۳۶ درصد کمیته امداد ۴ درصد در مجموع کشور ۲۶ درصد استان کرمان پرداختی داشته است .
وی تاکید کرد: بانک عامل صنعت و معدن  ۷۶ درصد و بانک توسعه۲۶ درصد  پرداختی داشته است که از نشان از عملکرد خوب این دوبانک دارد.

سلطانی نژاد در پایان خاطر نشان کرد: مشکلات احصاء و به وزارت خانه ارائه شده است که منتظر اصلاح آن ها از سوی وزارت در سطح کشور هستیم.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس؛ تا خرداد ماه سال جاری ۲۶ درصد از  اعتبارات جذب شده است


محمد رضا پور ابراهیمی نیز در خصوص تبصره ۱۸ گفت: سال گذشته تبصره ۱۸ مطرح شد و ابتدای کار  این تبصره وضعیت نامناسبی داشت که در کمیسیون اقتصادی مصوب شد تا کارگروه ویژه ای برای بررسی تشکیل شود.

وی ادامه داد: جلسات مستمری برگزار شد و خوشبختانه کار  در اجرای مصوبه تبصره ۱۸ در کشور شتاب گرفته است ودر حال حاضر روند خوبی دارد و در خرداد ماه ۲۶ درصد از میزان اعتباراتی که باید جذب می شده به پرداختی ها صورت گرفته است.
 


رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه منتظر پیشنهادات دستگاه های اجرایی در خصوص تبصره ۱۸هستیم، گفت: یکی از مواردی که می توان پیشنهاد کرد؛ تاریخ جذب را افزایش دهیم یا اصلاح بخشنامه های دولتی است زیرا در بازارگاه باید اعتبارات در چرخه قرار گیرد و هم  اعتبارات و خرید های داخلی هر طرح ثبت شود بنابر این می تواند اندکی فرصت هم داده برای جذب اعتبارات وقت داده شود.
وی افزود: مصوبات ملی را به ما ارائه دهید تا بتوانیم در مجلس ارائه کنیم و رفع قوانین را در تصویب ماده قانونی اقدام کنیم اگر که نیاز به تغییرات ذیل قانون بودجه بود هم از طرف دولت اقدام خواهیم کرد.

 

معاون کمبسیون اقتصادی مجلس؛ مقاومت هایی در دولت برای اجرای تبصره ۱۸ وجود داشت

شهباز حسن پور معاون کمیسیون اقتصادی مجلس در ا امه افزود:  با توجه به تغییر دولت متاسفانه مقاومت هایی در ابتدای امر در بدنه دولت از سوی وزارت کار  وجود داشت .

وی ادامه داد با ورود قاطعانه دولت بسیاری از مشکلات حل شد و راه جهادی و میدانی آغاز شد: گفت: اگر دستگاهی تخلف کرد برخورد خواهیم کرد و وزارت اقتصاد مجلس را همراهی کرد اما وزارت کار اجازه رفع برخی مشکلات را نمی داد اما مقاومت ها  را شکستیم که با حمایت خود دولت صورت گرفت.

حسن پور با بیان اینکه از وضعیت تبصره ۱۸ راضی نیستیم، تاکید کرد:  بر اساس بازدید های میدانی به صورت موردی از سوی رهبری تاکید شده بود برخی مشکلات تبصره ۱۸ رفع شده است و البته تکلیف ما بود تا مشکلات را از نزدیک بررسی و احصاء کنیم.
 


وی به برگزاری  ۳۵ جلسه استانی در تبصره ۱۸ اشاره کرد و افزود:  در کرمان تضامین بهزیستی قابل حل بوده اما پایین ترین پرداخت ها به این دو مجموعه بهزیستی و کمیته امداد بود که  می توانست حل شود اما حل نشد که باید به سرعت این مورد حل شود.

حسن پور تاکید کرد: به استان مهلت می دهیم تا ۱۰ روز آینده ۱۰ بانک عامل و مجموعه ای که اعتبارات را جذب کرده است معرفی کنند تا  مورد تشویق  قرار گرفته و ۱۰ مجموعه هم که متخلف هستند نیز برای ارجاع به قوه قضایی معرفی شوند تا برای تخلف آنها پرونده پیگیری تشکیل شود.

وی  با بیان اینکه خرسندیم که صنعت و معدن بالاترین رتبه پرداختی تبصره ۱۸ را داشت۶ است، در پایان خاطر نشان کرد: چطور یک بانک ۶۰ درصد پرداختی تبصره ۱۸ دارد و یک بانک ۱۰ درصد و یا صفر است بنابر این باید با آنها برخورد جدی شود تا بفهمند که کار اقتصادی کشور شوخی بردار نیست و با تعارف و خوش رویی با متخلفان برخورد نخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی اقتصاد و دارایی اقتصادی مجلس استان کرمان دستگاه ها تبصره ۱۸ ۲۶ درصد حسن پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در هنگام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، یکی از پرتکرارترین شعار ابراهیم رئیسی و یاران او که امروز در دولت سیزدهم حضور دارند، حل مشکلات بورس بود. چنانچه امیرحسین قاضی‌زاده، کاندیدای پوششی رئیسی گفته بود: « مشکل بورس را سه روزه می‌شود حل کرد و این موضوع دستور حکومتی و دستور رئیس‌جمهور را می‌خواهد.»

ابراهیم رئیسی هم در ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، با حضور در تالار بورس اوراق بهادار سعادت‌آباد تهران، تاکید کرده بود که؛ «همه تلاش ما این است که مشکلات مردم حل شود و امید و اعتماد به جامعه برگردد و این هم با حرف نمی‌شود؛ باید سازوکارها را دنبال کنیم.»

با این با گذشت بیش از دو سال و چندماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم، نه تنها مشکلات بورس حل نشد که وضعیت اقتصادی روز به روز بدتر شده و بالا رفتن قیمت دلار و سکه مردم را نگران کرده است. در همین راستا، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902227

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد
  • انتقادفرماندار شهرستان بستان آباد ازعدم پرداخت وام‌های تکلیفی بر عهده نهاد‌ها
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان