Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@02:23:13 GMT

هزینه تماس زائران حج با ایران چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۱۴۱۲

هزینه تماس زائران حج با ایران چقدر است؟

اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۱ آغاز شده است و امسال حدود ۴۰ هزار ایرانی برای انجام مناسک حج تمتع عازم سرزمین وحی می‌شوند. یکی از موضوعاتی که زائران خانه خدا هر ساله با آن مواجه هستند، وضعیت برقراری ارتباط با دوستان و خانواده از عربستان است که در ادامه به هزینه‌های تماس زائران با ایران و برعکس می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در عربستان زائران می‌توانند سیم کارت زین (Zain) یا الجوال (STC) خریداری کنند که هزینه آن از ۲۷۰ تا ۳۶۰ هزار تومان است و بنا بر نوع اپراتورها،  هزینه‌ها هم با یکدیگر متفاوت خواهد بود.
بر همین اساس، در صورتی که زائران حج تمتع کشورمان از شبکه اپراتور‌های الجوال (STC) عربستان استفاده کنند، کمترین قیمت هر دقیقه مکالمه با ایران ۲۸ هزار و ۸۰۰ هزار تومان و کمترین قیمت مکالمه با عربستان ۳۴۵ تومان است. برای دریافت مکالمه هم هزینه‌ای گرفته نمی‌شود. با این وجود، کمترین قیمت ارسال پیامک به ایران ۲ هزار و ۲۵۰ تومان و کمترین قیمت هر مگابایت بدون بسته ۱۸ هزار تومان خواهد بود. اگر هم زائران بسته اینترنت خریداری کنند، کمترین قیمت در بسته یک یا ۲ گیگابایتی ۱۷۷ تومان برای هر مگابایت تعیین شده است.
همچنین هزینه‌ها در اپراتور زین (Zain) عربستان برای مکالمه با ایران ۲۸ هزار و ۸۰۰ تومان و مکالمه با عربستان ۴ هزار و ۹۵۰ تومان است. این اپراتور نیز برای دریافت مکالمه هزینه‌ای تعیین نکرده است. کمترین قیمت ارسال پیامک به ایران ۴ هزار و ۹۵۰ تومان و کمترین قیمت هر مگابایت بدون بسته ۴ هزار و ۹۵۰ تومان و این هزینه با بسته یک یا ۲ مگابایتی ۳۵۲ تومان در نظر گرفته شده است.

یکی از نکاتی که زائران باید توجه داشته باشند، این است که پس از برقراری تماس با اپراتور‌های سعودی، تماس فقط با قطع آن به پایان می‌رسد؛ بنابراین حتما پس از پایان مکالمه دکمه قرمز را باید بزنند. در غیر این صورت تا زمانی که تلفن آن‌ها شارژ دارد، تماس ادامه دارد.

در صورتی که زائران خانه خدا از اپراتور همراه اول استفاده و رومینگ آن را فعال کنند، هزینه‌ها متفاوت است؛ به طوری که هزینه تماس از عربستان به ایران و برعکس برای هر دقیقه ۶ هزار تومان است. علاوه بر این، دریافت مکالمه برای زائرانی که در عربستان هستند، ۶ هزار تومان هزینه دارد. هزینه پیامک به ایران نیز یک هزار و ۵۰۰ تومانت و کمترین قیمت هر مگابایت بدون بسته ۶۰۰ و با بسته یک یا ۲ گیگابایتی ۱۱۷ تومان است.

مشترکان تلفن همراهی که قصد سفر به عربستان دارند، برای برقراری تماس با ایران باید کد ایران یعنی (۰۰۹۸) را شماره‌گیری کنند؛ به طوری که برای برقراری تماس با تلفن ثابت باید پس از کد ایران، کد شهر را نیز وارد کرده و در ادامه آن شماره اصلی را وارد و تماس را برقرار کند. همچنین برای تماس با تلفن همراه پس از کد ایران، شماره تلفن همراه را وارد و تماس بگیرد. هزینه رومینگ با شماره‌گیری ۰۰۹۸ محاسبه می‌شود و هزینه تماس‌های بدون پاسخ، شماره‌گیری اشتباه و شنیدن پیغام‌های صوتی رایج شبکه مانند «مشترک مورد نظر مشغول مکالمه است» یا «مشترک مورد نظر در دسترس نیست» به صورت رومینگ محاسبه و اخذ می‌شود.

در کنار هزینه‌های تماس و اینترنت، هتل‌های زائران در مکرمه مکرمه و مدینه منوره وای‌فای رایگان دارد و زائران نیازی به خرید بسته اینترنت ندارند. برهمین اساس، می‌توانند با برنامه‌های مختلف با هر نقطه از جهان تماس صوتی یا تصویری برقرار کنند.

منبع : فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حج و زیارت زائران کمترین قیمت کمترین قیمت هزار تومان هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است

نماینده ویژه ایران در امور افغانستان گفت «افغانستان مستقل، ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای را در بستر ایجاد یک سلسله توافقات جمعی با همسایگان دارد».

یه گزارش ایسنا، «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان پس از یک هفته حضور در این کشور، روایت خود را درباره گفت‌وگوها با مقام‌های مختلف افغانستان و همچنین مقام‌های بین‌المللی بیان کرد.

کاظمی قمی روز پنجشنبه و در رشته‌توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هفته جاری کابل پُرمشغله، پُربار و سراسر مسئله بود. گفت‌وگوهای بسیار با مقامات عالی حکومت سرپرست افغانستان، ریاست دفتر یوناما، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، جمعی از دیپلمات‌های مقیم و صاحب‌نظران و سیاستمدارانی داشتم که به یک موضوع توجه نشان می‌دادند: ابتکار کمیته تماس منطقه‌ای».

او همچنین بیان کرد که «ابتکار کمیته تماس منطقه‌ای خود زمینه تولد نخستین کنفرانس همکاری‌های منطقه‌ای افغانستان را رقم زد تا آشکار سازد که افغانستان مستقل، ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای را در بستر ایجاد یک سلسله توافقات جمعی با همسایگان دارد».

سفیر ایران تاکید کرد «توافقاتِ براساس احترام به حاکمیت کشورها، تضمین و اجرای معاهدات دوجانبه و بین‌المللی، رعایت حسن همجواری و ترسیم منافع مشترک اثربخش خواهد بود».

دیدار هیأت ایرانی با ملابرادر

در همین راستا، کاظمی قمی نوشت: «قطار پیشرفت روندی که آغاز شده، متوقف نمی‌ماند، اراده عالی در مسیر نیل به مطلوب و گشایش دروازه‌های افغانستان به جهان برای ایفای یک نقش مسئولانه و مثبت خدشه‌ناپذیر است و سیاست‌گذاری‌ها در موضوعاتی چنین مهم را نباید متاثر از بیانات و اعلامات خبری تفسیر کرد».

امروز همچنین کاظمی قمی با «ملا عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرست افغانستان دیدار و دوطرف درباره تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، تجارتی و ترانزیتی و همکاری‌های دوجانبه در زمینه های گوناگون رایزنی کردند.

در این جلسه که وزرای انرژی و آب، کشاورزی، اطلاعات و فرهنگ و همچنین سفیر افغانستان در تهران حضور داشتند، عبدالغنیف روابط میان افغانستان و ایران را بهتر و مثبت توصیف و تاکید کرد هر ۲ کشور باید برای توسعه روابط همکاری نمایند. 

طبق گزارش ارگ، عبدالغنی گفت: امسال به فضل الهی سطح بارندگی بیشتر بوده که در نتیجه آن پس از چندین سال خشکسالی، آب هلمند به ولایت نیمروز و به سیستان ایران رسیده که این کمک خواهد کرد که مشکلات بیشتر مردم هر ۲ کشور را حل کند». 

ملابرادر

این مقام طالبان همچنین خواستار ایجاد تسهیلات بیشتر در ترانزیت تولیدات و محصولات افغانستان به کشورهای اروپایی از طریق ایران شد و این امر را گامی اساسی برای افزایش سطح ترانزیت و تجارت بین ۲ کشور یاد کرد. 

معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرست افغانستان گفت در پی سفر اخیر او به ایران، کمیته‌های فنی هر دوطرف با هم همکاری می‌کنند و در زمینه‌های مختلف نتایج خوبی به دست آورده‌اند.

او همچنین خواستار هماهنگی بیشتر میان تهران و کابل در زمینه مهاجران شد.

دیدار هیأت ایرانی با ملابرادر

طبق این گزارش، سفیر ایران در کابل نیز از رسیدن آب هیرمند به سیستان و بلوچستان ابراز خرسندی کرد افزود ایران آماده همکاری با افغانستان برای حل مشکلات بانکی تجاران، تلاش مشترک برای حفاظت از محیط زیست و به‌روزرسانی بخش کشاورزی است.

کاظمی قمی همچنین بر همکاری در افزایش سطح تجرت و ترانزیت افغانستان از طریق ایران تاکید کرد.

نماینده ایران در امور افغانستان امروز همچنین با رئیس یانک مرکزی این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل
  • (عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • (تصاویر) تصاویری دیده‌نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ارز حج ۱۴۰۳ تأمین شد