Web Analytics Made Easy - Statcounter

"حسام مقدم‌علی" امروز (جمعه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: هدف از این فراخوان، امکان هم افزایی قابلیت‌های مالی و سرمایه ای کشور است و با توسعه بخش معدن و زیر ساخت امکان برداشت هشت تا ۱۰ میلیون تن استخراج در سال قابل حصول خواهد بود.
وی گفت: این آگهی فراخوان در روز ۲۳ خرداد ماه در روزنامه‌های دنیای اقتصاد و تهران تایمز و به طور همزمان در سایت ها و روزنامه های گینه منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
معاون طرح های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو خاطرنشان‌کرد: این مرحله از فراخوان شامل ارزیابی کیفی برای انجام سرمایه گذاری است که شرکت‌های علاقه مند با ارسال درخواست، اسناد را دریافت کرده و تا ۲۱ تیر ماه فرصت دارند تا اسناد تکمیل شده را ارسال کنند. این در حالی است که  امکان مشارکت در پروژه آلومینای پارسیان که ایمیدرو نیز در آن سهامدار است و همچنین مشارکت SBDT در تامین هزینه‌های زیرساخت نیز قابل بررسی است.
مقدم‌علی ادامه‌داد: همچنین شرکت بوکسیت گینه راسا پروژه‌های اکتشاف سه معدن مورد نظر در این مشارکت در قالب فراخوان اخیر را شامل معادن "لگه ترا"، "کنکو" و به‌تازگی "تکلوگورال" را با شرکت‌های برتر اکتشافی بین‌المللی مستقر در گینه تکمیل کرده است تا سرمایه‌گذاران با اطمینان خاطر بیشتری بررسی‌های خود را برای پیوستن به این همکاری دنبال کنند. 
وی گفت: نتیجه مطالعات اخیر بیانگر افزایش قابل توجه ذخیره و کیفیت پایدار مواد معدنی قابل دسترس بوده، به گونه ای که در اسناد نهایی امکان تداوم حضور سرمایه گذار تا زمان دستیابی به ذخیره قابل استخراج و توجیه‌پذیر نیز لحاظ شده است.

ایران دوازدهمین تولیدکننده آلومینیوم جهان
معاون طرح های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو با اشاره به رتبه دوازدهم ایران در تولید آلومینیوم در جهان و ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تنی کشورمان، تصریح کرد: پروژه بوکسیت گینه یکی از طرح‌های تضمین کننده زنجیره تامین صنعت آلومینیوم ایران است. 
وی اظهارداشت: ماده اولیه اصلی آلومینیوم، پودر آلومینا با نسبت مصرف ۲ به یک است که دارای بازاری بسیار متلاطم و حساس به عرضه است. بنابراین ایجاد اطمینان از دسترسی به پودر آلومینا از طریق احداث پالایشگاه‌های آلومینا بسیار ضروری است. در حال حاضر سالیانه حدود یک میلیون تن آلومینا توسط اسملترهای آلومینیوم داخلی وارد کشور می‌شود.
این مسوول یادآور شد: در همین راستا، باید تامین ماده معدنی بوکسیت که با نسبت حدود سه به یک به‌ازای هر تن آلومینا مصرف می شود نیز تضمین شود. معادن بوکسیت گینه در قالب مشارکتی با دولت این کشور متعلق به دولت جمهوری اسلامی ایران است که شرکت مشترک بوکسیت های دابولا و توگه SBDT حاصل این مشارکت است.
 مقدم‌علی افزود: پروانه بهره‌برداری یا امتیازنامه معدنی در اختیار این شرکت، حداقل ۱۵ معدن در نواحی دابولا و توگه را شامل شده و در فاصله ۴۰۰ کیلومتری از ساحل قرار دارد. گینه در حال حاضر نخستین صادرکننده بوکسیت جهان بوده و شرکت‌های خارجی فعال در این کشور سالیانه بیش از ۸۶ میلیون تن تولید و صادرات  محصول دارند که پیش بینی می شود در کوتاه مدت به بیش از  ۱۰۰ میلیون تن نیز افزایش یابد. 
 وی خاطرنشان کرد: بزرگ ترین شرکت‌های فعال در گینه به‌طور عمده برای تامین بازار هدف چین یا انحصارا برای پالایشگاه های خود در کشورهایی خارج از گینه صادرات را انجام می دهند که از جمله آنها می توان شرکت هایی همچون  SMB، ریوتینتو، روسال روسیه و چالکو را نام برد.

ایمیدرو سکاندار هدایت بوکسیت گینه

مقدم علی اظهار کرد: ذخایر بوکسیت شرکت SBDT برای توسعه صنعت آلومینیوم کشور و تضمین زنجیره تولید این فلز استراتژیک اهمیت اساسی دارد،  بنابراین ایمیدرو از سال ۲۰۰۵ میلادی سکان هدایت آن را به عنوان نماینده دولت در دست گرفته است. 
وی گفت: برای آغاز فعالیت اجرایی بهره‌برداری در این معادن باتوجه  به اهمیت آنها و نیز افزایش ظرفیت تولید صنعت آلومینیوم که احداث واحدهای آلومینا و در نتیجه نیاز به بوکسیت را با اضطرار بیشتری مطرح می کند، با موافقت دولت گینه به عنوان شریک ۴۹ درصدی، به روزآوری مطالعات قبلی حمل ریلی بوکسیت و به موازات برگزاری فراخوان، جذب سرمایه گذار برای توسعه تعدادی از معادن اکتشاف شده  با ذخایر مشخص، توافق شده است.

به گفته مقدم علی، در این راستا مذاکراتی با سرمایه‌گذاران احتمالی انجام شده و از سوی شرکت‌های معدنی معتبر داخلی و خارجی برای مشارکت در توسعه این پروژه، ابراز علاقه‌مندی شده است. در حال حاضر مطالعات اکتشافی جدیدی نیز با استقرار شرکت های مشاور داخلی و خارجی در گستره پنج‌هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربعی پروانه بهره برداری معدن در دست اقدام است که نوید ظرفیت های معدنی دیگر نیز دارد.
معاون طرح های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو عنوان‌کرد: در خصوص به روزآوری مطالعات ریلی قبلی، مشاورپروژه، مستقر شده و اقداماتی از جمله  جمع آوری داده های منطقه ای، محیطی و محلی، تعرفه ها و موقعیت سنجی و مسیریابی ریل و نیز تجهیز و توسعه  بندر انجام شده که نتایج آن در حال تلفیق و طراحی اولیه است.

برچسب‌ها پارسیان گینه ایمیدرو آلومینیوم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارسیان گینه ایمیدرو پارسیان گینه ایمیدرو آلومینیوم بوکسیت گینه میلیون تن مقدم علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین محبیان صبح چهارشنبه در آیین تجلیل از کارگران اظهار کرد: کارگران نقش مهمی در اقتصاد کشور دارند و طبق فرمایش مقام معظم رهبری کارگران از ارکان مهم اقتصاد کشور هستند.

وی افزود: رهبر انقلاب تاکید داشتند جهش تولید زمانی محقق می شود که کارگر ما حال خوبی را داشته باشد و کمترین میزان مشکل و دغدغه را داشته باشد و در هین راستا اقتصاد کشور هم رونق می یابد و شاهد جهش تولید خواهیم بود.

فرماندار بیجار عنوان کرد: ما در هر مسند و جایگاهی هستیم باید در راستای ارتقای کیفی کار تلاش کنیم تا جهش تولید ایجاد شود و شاهد پیشرفت کشور باشیم.

وی ادامه داد: طبق تاکیدات رهبر انقلاب همه ما نه تنها کارگران و هرکسی که حقوقی می گیرد باید برای اثر بخشی و نتیجه بهتر باید تلاش داشته باشیم.

محبیان اعلام کرد: حدوداً ۴۰ میلیون نفر درکشور ما از حوزه کارگری ارتزاق دارند و اینجاست که اهمیت فرمایش رهبر مشخص می شود که باید به قشر کارگر بیش از پیش توجه کرد.

لزوم جذب سرمایه گذار در بیجار

فرماندار بیجار بر لزوم سرمایه گذاری در بیجار اشاره کرد و بیان داشت: در استان هایی که برخورداری بیشتری دارند سرمایه گذارن مشارکت فعالی در اقتصاد آن شهر دارند.

وی اضافه کرد: بسیاری از سرمایه گذاران کردستانی در خارج استان هزینه و سرمایه گذاری کرده اند و ما انتظار داریم که سرمایه گذار به شهرستان و استان بیایند تا شاهد پیشرفت این استان و شهرستان باشیم.

محبیان تصریح کرد: بیجار دارای ظرفیت های بی‌شماری است که می تواند با سرایه گذاری مناسب شاهد رونق تولید در این شهرستان باشیم.

وی خاطر نشانن کرد: در تمامی حوزه ها در شهرستان باید از خام فروشی جلوگیری کرد و فراوری تولید در شهرستان انجام شود تا از این طریق نرخ بیکاری بتواند کاهش یابد و مهاجرت معکوس رقم بخورد.

فرماندار بیجار یادآور شد: هرجا یک واحد نمونه ای وجود دارد و رکوردی رقم می خورد با همت کارگران است و در کشور ما دو رکن سرمایه گذار و کارگر باید در کنار هم باشند تا بتوانیم شاهد پیشرفت کشور باشیم.

کد خبر 6094054

دیگر خبرها

  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم