Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،  رییس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه در برجام موضوع پرونده پی ام دی بسته شده است، گفت: بازکردن دوباره این موضوع هیچ کمکی به مذاکرات هسته ای نمی کند.

 محمد اسلامی عصر پنجشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگاران در نطنز افزود: فلسفه وجودی برجام به این دلیل بود که در ۲۰ سال گذشته غربی‌ها اتهامات واهی را علیه ایران تولید کرده و مطرح می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در دو دهه گذشته گفت‌وگوهای بسیار زیادی صورت گرفته و بازدیدهای مفصلی نیز انجام شد که نهایتا به توافقنامه برجام رسید، خاطر نشان کرد: قرار شد در برجام این اتهامات در قالب پی ام دی با توجه به بازرسی‌ها صورت گرفته بسته شود.

اسلامی با بیان اینکه در ازای بسته شدن این پرونده قرار شد آن‌ها نیز تحریم‌ها را لغو کنند، خاطر نشان کرد: ما هم پذیرفتیم فعالیت هسته‌ای خومان را محدودتر کنیم و با این محدودیت ها از حقوق مسلم خودمان کوتاه آمدیم و نظارت‌هایی را هم پذیرفتیم و دلیل این پذیرش این بود که اتهامات قبلی برای همیشه برداشته و ثانیا تحت رفتارهای اعتمادساز و نظارت شدید اقدامات خود را انجام دهیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه طرف‌های مقابل به این تعهدات پای‌بند نبودند و تعهدات خودشان را انجام نداده اند، ادامه داد: الان که مذاکرات برای بازگشت به برجام صورت گرفته همان اتهامات قبلی را با مدارک ادعایی رژیم صهیونیستی تکرار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه وقتی در سند برجام توافق دوجانبه ای بین ایران و ۱+۵ وجود دارد که باید هر دو طرف به آن پایبند باشند، تصریح کرد: امروز خواهان بازگشت به برجام هستند، ولی همان دلایل شروع مذاکرات در برجام را مطرح می کنند، ماهم فیلم دوربین هایی که برای برجام نصب شده بود را در اختیار آنها قرار ندادیم.

رییس سازمان انرژی اتمی افزود: مردم گمان نکنند که این به معنای این است که ما ارتباطمان را با آژانس قطع کردیم، بلکه ما تحت مقررات آژانس فعالیت می‌کنیم اما دوربین‌ و وسایل اضافه ای که برای برجام نصب شده بود را جمع کردیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: اگر حسن نیت دارند و بخواهند به تعهدات برجام برگردند ما هم عین همان عبارات که در برجام نه یک کلام کمتر و نه یک کلام زیادتری که گفتیم را می‌پذیریم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: عملیات روانی، فشارها و جنجال‌های رسانه‌ای و سیاسی علیه ایران به هیچ وجه درگذشته نتیجه نداشته و الان هم تاثیری ندارد، چرا که پرونده پی ام دی قبلا بسته شده و باز کردن مجدد آن و رو کردن برگه های مختلف هیچ کمکی به آن‌ها نخواهد کرد.

وی گفت: ما در حدود کمتر از  ۳درصد ظرفیت هسته‌ای دنیا را داریم ولی بیش از ۲۵ درصد بازرسی‌ها از ایران انجام شده ولی همین کشورهایی که جنجال علیه ایران راه انداختند،اصلا تن به بازرسی‌ها نداده‌اند.

اسلامی ادامه داد: این همان سیاست فشار حداکثری است که شکست خورده و الان در واپسین نفس‌های خودشان هستند که پرونده ایران را به شورای حکام بردند و ما هم کاملا حقوقی به آن‌ها پاسخ دادیم.



انتهای پیام/

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان انرژی اتمی پی ام دی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۴۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می برند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می سازد.

داریوش امانی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش بینی می شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله اغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی