Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش العالم به نقل از رویترز، سه منبع آگاه به رویترز گفتند نفتکشی که توسط یک کارخانه کشتی سازی ایرانی برای ونزوئلا ساخته شده است، ماه آینده از ایران با محموله ای از سوخت برای ونزوئلا حرکت کند.

ساخت این کشتی تازه‌ترین نشانه همکاری رو به رشد انرژی بین دو کشور تحت تحریم های ایالات متحده است. ایران و ونزوئلا به طور فزاینده ای نفت خام را با رقیق کننده ها و سوخت مورد نیاز این کشور آمریکای جنوبی - به دلیل وضعیت نامناسب شبکه پالایشی ونزوئلا - مبادله می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قراردادها برای نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، که توسط دولت ایالات متحده به عنوان رهبر این کشور به رسمیت شناخته نمی شود، با کمک به او برای احیای اقتصاد ونزوئلا پس از سال ها رکود و تورم، فرصت‌های جدیدی ایجاد کرده است.

نفتکش افرامکس یوراکو دومین کشتی ساخته شده توسط کارخانه کشتی سازی صدرا ایران برای ونزوئلا است و دو فروند دیگر نیز در حال آماده سازی هستند. مادورو که چند روز پیش در قالب بخشی از یک سفر در خاورمیانه و آسیا از تهران بازدید کرد، در مراسم راه اندازی یوراکو حضور داشت.

به گفته یکی از منابع، پس از تکمیل آزمایش‌های قابلیت دریایی یوراکو - با ارزش 60 میلیون یورو، بازوی دریایی شرکت نفت دولتی ونزوئلا PDVSA قصد دارد خدمه‌ای را به بوشهر بفرستد تا فرماندهی کشتی را بر عهده بگیرد.

یک منبع دیگر گفت که مدیران PDVSA همچنین در حال آماده سازی قرارداد اجاره برای محموله ای از اجزای سوخت ایران هستند که تا حدود 35 روز دیگر ارسال می شود.

PDVSA و صدرا به درخواست ها برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

داده‌های نظارتی Refinitiv Eikon نشان می‌دهد نفتکشی که به‌طور موقت پرچم ایران را برافراشته است، در این هفته در نزدیکی بوشهر در خلیج فارس مشاهده شده است.

صدرا در سال 2014 نفتکش دیگری برای ونزوئلا ساخته بود.

منبع: الف

کلیدواژه: برای ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۵۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

تین نیوز

کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال دریایی می تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا،  محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی گراد نیازمند تسریع تلاش ها برای کربن زدایی بخش کشتی رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال به شمار می رود که نه تنها از توسعه سوخت ها و کشتی های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می کند.

مطالعه ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ می تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ را تجزیه وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت ها و نیازهای انرژی برای کشتی هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه وتحلیل ها مقدار سوخت های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل سازی استفاده از سوخت های جایگزین کربن صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی هایی برآورده کرده اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از کشتی ها در نظر گرفته شده است.

کربن زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه عطف در کربن زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه ای هم زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب وهوایی شناخته شد.

فعالیت های انجام شده از طریق کریدورهای کشتی رانی سبز می تواند موجب کاهش کربن زدایی گسترده تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • کشف ۳۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در خاتم
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • صعود تایلند به فینال جام ملت‌ها؛ افغانستان در آستانه تاریخ‌سازی
  • زندانیان ونزوئلا در تلاش برای فرار از زندان از ایستگاه پلیس سر در آوردند (فیلم)
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد