Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:08:50 GMT

ضرورت افزایش برنامه های محتوایی سازمان تبلیغات

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۵۶۵۲

ضرورت افزایش برنامه های محتوایی سازمان تبلیغات

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی نکونام در خطبه‌های نماز جمعه اظهار کرد: اعمال افرادی که عملشان توحیدی نیست همچون خاکستر در باد از بین می‌رود و تباه می‌شود.

وی با بیان اینکه در محضر پروردگار و نگاه توحیدی باید زندگی کنیم، عنوان کرد: انقلاب اسلامی در مکتب انبیا شکل گرفته که نمونه بارز حق می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه باید برنامه‌ها را باید بر اساس حق تدوین کرد، گفت: امروز جبهه کفر، استکبار و نفاق همچون آمریکا و اسرائیل در صف باطل قرار دارند.

حجت الاسلام نکونام با تاکید بر اینکه انسان برای رسیدن به رستگاری باید با باطل‌ها در ستیز باشد، تصریح کرد: انسان زمانی به رستگاری می‌رسد که با حق درآمیخته شود و آن در زندگی اش جاری گردد.

وی با بیان اینکه انسان گاهی در برابر نعمت‌های خدا ناشکری می‌کند، افزود: دین، قرآن و انقلاب اسلامی از جمله نعمت‌های بزرگ جامعه است که خداوند به ما ارزانی کرده است.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به سالروز شهادت شهید چمران، مطرح کرد: جوانان باید شهید چمران را بشناسند این شخصیت بزرگ دارای موقعیت‌های بزرگی برای پیشرفت داشت اما به همه آن‌ها پشت پا زد و بقا خود را در جهاد جست و جو کرد.

شهید چمران بهترین الگو برای بسیج اساتید

حجت الاسلام نکونام شهید چمران را ایثارگر تمام عیار و مؤمن ناب دانست و اعلام کرد: این شهید بزرگ یک عالم، نخبه و متخصص بود.

وی با بیان اینکه انتخاب از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: شهید چمران خوب انتخاب کرد، خوب زیست و عاقبت بخیر گردید.

امام جمعه شهرکرد عنوان کرد: الگوی بسیج اساتید ما در تمامی زمینه‌ها باید شهید چمران باشد.

سازمان تبلیغات با هدف تبلیغ اسلام ناب تأسیس شد

حجت الاسلام نکونام به سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اشاره کرد و ادامه داد: این سازمان به منظور تبلیغ اسلام ناب و نقش آفرینی در حوزه فرهنگ شکل گرفت.

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات باید رونق بخش فرهنگ ناب قرآنی و اسلامی در جامعه باشد، مطرح کرد: برنامه‌های محتوایی باید بیشتر شود تا اهداف عملی گردد.

امام جمعه شهرکرد تصریح کرد: کنگره شهدای عشایری کشور چند روز آینده به مدت سه روز به میزبانی چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

کنگره شهدا باید فرهنگ شهدایی و ارزش‌های دینی جامعه را تقویت کند

حجت الاسلام نکونام با بیان اینکه این کنگره امر تشریفاتی نیست، ادامه داد: رهبر انقلاب در خصوص برگزاری کنگره‌های شهدا فرمودند که در این کنگره‌ها باید به جنگ نرم دشمن توجه کرد.

وی با اشاره به اینکه دشمن در جنگ نرم به دنبال آن است که فرهنگ شهدایی را از جامعه بگیرد، افزود: گرفتن ایمان مردم و کم رنگ کردن ارزش‌های دینی در جامعه است که برگزاری کنگره‌ها باید با این مهم مقابله کند و ایمان، ارزش‌های دینی و فرهنگ شهدایی را در جامعه تقویت کند.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه عشایر با نگاه مومنانه و ایمانی از انقلاب دفاع کردند و وارد عرصه شدند، گفت: تهدیدهای فرهنگی متوجه جامعه است که در این کنگره‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام نکونام به مسئله عفاف و حجاب اشاره کرد و ادامه داد: دشمن بر روی این مسئله متمرکز شده است.

گردشگری در چهارمحال و بختیاری باید پیوست فرهنگی داشته باشد

وی با بیان اینکه وضعیت کوچه و خیابان‌ها مبتذل است، گفت: برخی نمی‌دانند چگونه بر آسیاب دشمن آب می‌ریزند و چگونه با قرآن و اهداف نورانی اسلام و شهدا می‌جنگند.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر ضرورت رشد گردشگری چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این مهم باید با پیوست فرهنگی باشد.

حجت الاسلام نکونام با اشاره به تهدیدهای دشمنان در حوزه‌های مختلف، تصریح کرد: ما در برابر این تهدیدها ایستاده ایم.

کد خبر 5516555

منبع: مهر

کلیدواژه: شهید چمران کنگره شهدا سازمان تبلیغات اسلامی امام جمعه شهرکرد محمد علی نکونام بوشهر کرمانشاه خراسان رضوی آمار کرونا اردبیل کشاورزی اصفهان بیرجند مشهد ویروس کرونا ایلام سفر استانی قوه قضاییه امام جمعه شهرکرد حجت الاسلام نکونام سازمان تبلیغات شهید چمران کنگره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رییس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل