Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به حادثه متروپل به وضعیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها پرداخت و گفت: تخلفات ساختمان‌ها به این کمیسیون ارجاع می‌شود و بیش از نیمی از پرونده‌ها جریمه مالی شده و بسته می‌شوند، متروپل از اینجا آب می‌خورد.

به گزارش ایسنا،  محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در خطبه نماز جمعه این هفته تهران با تأکید بر ضرورت جهاد تبیین گفت: بستر اصلی جهاد تبیین، فرهنگ عمومی تبین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زودباوری، ساده‌انگاری، ظاهربینی، شتاب‌زدگی و تعجیل در قضاوت از یک طرف و از طرف دیگر خودعالم‌پنداری زمینه‌های خطرناکی است که مخاطرات امنیتی - اخلاقی جامعه را زیاد کرده و فرد را گرفتار آسیب می‌کند. گاهی درباره یک قطعه فیلم، یک قطعه عکس یا فراوانی یک خبر قضاوت می‌کنیم. گاهی باعث می‌شود افراد ساده‌انگار و ظاهربین به پل ارتباطی برای شیاطین و دشمنان بدل شوند.

خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران ادامه داد: اینجاست که فرمان خداوند آمده است و به جامعه مؤمنان می‌گوید مراقب باشید که با دست خودتان، خودتان را گرفتار نکنید. اگر این اتفاق بیفتد به خودمان می‌آییم و متوجه می‌شویم که بازار فرقه سازی، بدعت و بی‌حیایی‌ها زیاد شده است.

راهکار، مواجهه عاقلانه، متفکرانه، هوشمندانه، آگاهانه، و متعهدانه با اخبار و گزارش‌ها و تحلیل‌هاست. مخصوصا اگر خبر مهم باشد و منبع خبر ناامن باشد، روند مذکور بسیار مهم است.

 حاج علی اکبری با بیان اینکه احتیاط این است که حتی اگر خبری را از منبع موثقی می‌شنویم، درنگ کنیم، گفت: ممکن است یک خبر به آبروی یک نفر ضربه بزند. قرآن سردمداران کفر را فاسق معرفی کرده است و ممکن است که یک خبر از شبکه‌های معاند باشد. جریان نفاق هم جزء فاسقین هستند. ناکارآمدان تباه‌گر منافع عمومی جزء این دسته هستند. بنابراین اگر خبری از سمت شبکه‌های معاند آمد، باید درنگ کنیم.

وی در بیان دستورالعملی برای مواجهه با اخبار اظهار کرد: در وهله اول، هیچ قضاوتی نکنید. به هیچ وجه آن خبر را بازنشر نکنید. در آخر تحقیق کنید و سند بخواهید. اگر خودتان تخصص دارید، نظر دهید و اگر کذب بود، تکذیب کنید. اگر تخصص ندارید، با متخصص مشورت کنید.

اگر موضوع بسیار اساسی و از موضوعات مربوط به امت اسلام است، باید موضوع را به ولی امر ارجاع دهید. در این صورت جامعه در امن و امان می‌ماند.

خطیب نماز جمعه تهران در ادامه با تبریک و تهینیت آغاز برگزاری مراسم حج و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید مصطفی چمران برای مجروحان حادثه قطار مشهد - یزد طلب عافیت و برای جانباختگان طلب مغفرت و برای خانواده‌ها طلب صبر و آرامش کرد.

وی تأکید کرد: باید تدابیر مناسبی اتخاذ شود تا هرگز شاهد چنین رخدادهایی نباشیم. چنین اتفاقاتی درس عبرت است. باید بررسی کرد تا تکرار نشود.

کم شدن تلفات کروناویروس نیازمند "همایش ملی شکر" است
حاج علی اکبری، کم شدن تلفات پاندمی کرونا در ایران را "یک اتفاق بزرگ و مبارک" عنوان کرد و گفت: پس از تلخی‌ها، دشواری‌ها و محدودیت‌ها، به روزهایی رسیدیم که حتی یک مرگ هم نداشتیم. این از مواردی است که نیازمند "همایش ملی شکر" است. به نظرم حق مسئله ادا نشده است. در شلوغی گرانی‌ها و جنگ روانی دشمن، نه دیده شد و نه سپاسگذاری شد. لازم است تقدیر از دستاندرکاران در دستور کار قرار بگیرد.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مختل شدن امنیت فکری، غذایی، و سیاسی جهان در دوره اوج کرونا اظهار کرد: هیچ کس باور نمی‌کرد که پنج گرم ویروس چرخ دنده پنج قاره را به چالش بکشد. جهان درباره ساختارهای بهداشتی خود بسیار مدعی بود؛ اما بسیاری از این کشورهای مدعی هنوز درگیر ویروس هستند. آنها دوست ندارند موفقیت جمهوری اسلامی به چشم بیاید. لازم است بابت این موفقیت سپاسگذار باشیم. نقش رهبری در این میان بسیار مثال زدنی بود. نقش رهبری در مدیریت کرونا یک موضوع مستقلی برای بحث است.

خطیب نماز جمعه تهران درباره نقش مقام معظم رهبری گفت: پشتیبانی، سخنرانی، امیدآفرینی، تشکیل ستاد ملی، به میدان آوردن نیروهای مسلح و برگزاری رزمایش مواسات، دعوت ایشان از جامعه برای دعا، از تدابیر امام امت بود. وجود زیرساخت شبکه ملی بهداشت جزء افتخارات جمهوری اسلامی است. از برکت نظام و انقلاب اسلامی وجود شبکه بهداشت تا عمق روستاها و در سه سطح پایش، رصد، و واکسن رفته است.

نهادهای دینی در ایران در صدر مراعات بهداشتی کرونا بودند
وی با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم تصریح کرد: همراهی مراکز دینی مثال زدنی بود. نماز جمعه در صدر مراعات بهداشتی بود. مساجد رتبه سوم را داشتند. این باعث افتخار است. نهاد دین در مراعات فاصله اجتماعی خوش درخشید. همراهی مردم هم بسیار تأثیرگذار بود. مردم محدودیت‌ها را بپذیرفتند، رزمایش مواسات برگزار کردند. ایران در این رزمایش منحصر به فرد بود. چنین چیزی نمونه ندارد. هیچ ملتی شبیه ملت ایران در شرایط بحرانی کنار هم نایستادند. ایران خانه مهر و محبت بود از نیروهای داوطلب بگیرید تا کادر درمان. در این بحران، خاطرات دفاع مقدس زنده شد.

در بسیاری از مواقع موفق به مبارزه با فساد نمی‌شویم
خطیب نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنانش در انتقاد از کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها گفت: در بسیاری از مواقع در مبارزه با فساد موفق نمی‌شویم. مصادیقی را دنبال می‌کنیم اما به نتیجه نمی‌رسیم. ما سراغ معلول‌ها می‌رویم، از علت‌ها غافلیم.

یکی از مصادیق این شجره خبیث که در محیط شهرداری و ساخت و سازها نفوذ کرده است، کمیسیون ماده ۱۰۰ است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از فسادها به این موضوع برمی‌گرد. این ماده از سال ۱۳۴۵ وارد شده است. تخلفات حوزه ساختمان مثل تجاوز به معابر شهری، عدم استحکام احداث بنا بدون پروانه، افزودن به زیربنا و تا تغییر کاربری زمین، در اختیار این کمیسیون است. تخلفاتی صورت می‌گیرد و سپس این تخلفات به این کمیسیون ارجاع می‌شود. بیش از نیمی از پرونده‌ها جریمه مالی شده و بسته می‌شوند.

وی با بیان اینکه بسیاری از سرمایه داران بزرگ از ابتدای ورود به این چرخه تخلف می‌کنند، گفت: در نقشه‌هایشان مشخص است. برای پوشاندن این بخش پول‌های کثیف وارد می‌کنند. فساد تولید می‌شود. رشوه می‌دهند. پس از مدتی می‌بینیم که در کنار گوشمان شهرک‌های کاخ نشینی شکل می‌گیرد که خاری می‌شود در چشم حزب الله و مومنین مثل لواسان یا اقصی نقاط کشور.

مبارزات و پیگیری‌هایی که انجام می‌شود به هیچ جا نمی‌رسد؛ چرا که قانونی است. فردی تخلف کرده و جریمه پرداخته است. مسئله ریشه دار است. متروپل از چنین جایی سر در می‌آورد. اگر شاهد تضییع حقوق بیت المال و نابودی منابع عمومی و رشد طبقه سرمایه دار کذایی هستیم، از چنین جاهایی آب می‌خورد. یکی از مهم ترین ریشه ها کمیسیون ماده ۱۰۰ است. از دولت، مجلس و قوه قضائیه می‌خواهم با سرعت و قاطعیت پیگیری کنید و ریشه فساد را خشک کنید.

املاکی‌ها طرف مستأجرین را بگیرند

خطیب نماز جمعه تهران درباره افزایش اجاره بها تصریح کرد: خبر خوبی که شنیدیم این است که وزیر راه و شهرسازی وعده بسته مناسب و جدی را داده‌اند که به زودی مطرح خواهد شد. این از طرف دولت؛ اما در شرایط فعلی که برادران و خواهران ما در حالت اضطرار هستند، توقعات عجیب و غریب در اجاره و ودیعه اخلاقی نیست.

موجرها رعایت کنند و مهلت دهند. این پول‌ها عجیب و غریبی که تحمیل می‌شود، تمیز نیست. نباید برادر یا خواهر شما مضطر شود. این پول‌ها برکت ندارد. خرج دارو و درمان می‌شود. حقوق نسل‌های آینده ما در حال تضییع است. املاکی‌ها طرف مستأجرین را بگیرند.

هم مذاکره می‌کنیم هم زیر بار زور نمی‌رویم

وی در پایان از دیپلماسی دولت تشکر کرد و گفت: از دیپلماسی فعال منطقه‌ای دولت فعلی ممنون هستیم. دارند به آنچه وعده داده بودند و خواست رهبری است، عمل می‌کنند. امیدواریم این مسئله با قوت دنبال شود. همین موضع عزت مندانه را ادامه خواهیم داد. هم مذاکره می‌کنیم و هم زیر بار زور نمی‌رویم. ان‌شاءالله با قوت این روش را ادامه خواهیم داد.

تماشاخانه ببینید| مهارتی عجیب در شکار/ سوسکی که موقع شکار چراغ‌هایش را خاموش می‌کند ببینید| یک قدم به ساخت ربات‌های انسان‌نما نزدیکتر شدیم/ ساخت پوست انسانی برای یک انگشت رباتیک فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خطیب نماز جمعه تهران کمیسیون ماده ۱۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز گفت: چاره کار بشریت برای حل مشکلات دنیا و آخرت خود این است که با تقوا باشد و خدا را در نظر بگیرد که اگر خدا فراموش شد و هرکس به فکر خود، منافعش و لذات خودش باشد و باعث مزاحمت برای دیگران باشد جامعه بشری روی سعادت را نخواهید دید.

او با اشاره به اینکه جامعه ما در عرصه یک جنگ قرار گرفته است، افزود: جنگی که یک طرف آن طرفداران اسلام، قرآن و ارزش‌های اصیل انسانی هستند و طرف مقابل هم دشمنان خدا، شیطان پرست‌ها، خودپرست‌ها و دنیا پرست‌ها قرار دارند. در این عرصه جنگ ما یک نوع مبارزه نداریم بلکه دشمن جنگ ترکیبی در هر عرصه‌ای از زندگی مسلمانان ایرانی به راه انداخته است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: عرصه جنگ نظامی را، چون از سال ۵۹ تجربه کرده‌ایم مقداری باتجربه هستیم و دستمان جلو است، اما جنگ اقتصادی جنگی است که امروز باشدت درگیرش هستیم ولی هنوز خیلی راه مانده است که بتوانیم در جهان پیرامون خودمان جایگاه کشورمان را به عنوان یک قدرت اقتصادی تثبیت کنیم و تا به آنجا نرسیم این جنگ به ما تحمیل خواهد شد و هرچه هم بخواهیم خود را کنار بکشیم دشمنان این عرصه را نقطه ضعف ما می‌دانند و در این عرصه جنگ راه انداخته‌اند.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه یک عرصه دیگر جنگ و نبرد؛ جنگ فرهنگی است که در این عرصه هم دشمن تلاش خودش را می‌کند و ما هم مقاومت خودمان را نشان می‌دهیم، گفت: در عرصه جنگ فرهنگی گاهی ما پیشرفت داریم و گاهی دشمنان خود را نشان می‌دهند و بایستی در این دو عرصه جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی انشاالله ایران عزیز و کشور اسلامی ما جایگاه خود را در دنیا به گونه‌ای تثبیت کند که هیچ کس جرأت تعرض به ملت ایران را نداشته باشد.

او با اشاره به روز جهانی کار و کارگر و روز معلم، بیان کرد: سربازان عرصه جنگ اقتصادی و سربازان عرصه جنگ فرهنگی باید در هفته پیش‌رو تجلیل، تکریم و حمایت کنیم تا میدان مبارزه را به نفع ما تغییر دهند.

خطیب نماز جمعه شیراز با اشاره به آیه ۱۸۱ سوره مبارکه آل عمران و جنگ اقتصادی، یادآور شد:بدانید این دشمنی که برای ما وجود دارد دشمن خیلی قدیمی است و مختص حالا نیست و هر وقت امت اسلامی خواسته روی پای خود مستقل بایستد این جنگ شروع شده است.

آیت‌الله دژکام اظهارکرد: رییس جمهور کشور ما به کشور همسایه پاکستان رفته است و آمریکا به آنها می‌گوید ایران تحریم است و با آنها معامله نکنید و رسما وزارت خارجه آمریکا به پاکستانی‌ها تذکر دادند که با ایرانی‌ها معامله نکنید. در آیه ۷ سوره مبارکه منافقون خدا می‌فرماید: آنها همان مردم بدخواهی هستند که می‌گویند با مسلمانان معامله نکنید تا آنها دست از اسلام بردارند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: جنگ طولانی است و بیش از ۱۴۰۰‌سال است که ما می‌رزمیم و آنها هم سروصدای خود را می‌کنند البته معلوم است امت اسلامی را نتوانستند نابود کنند و بعد از این انشاالله پرچم اسلام برافراشته تر، عزت مسلمانان روزافزون‌تر و دشمنان اسلام هر روز خوارتر و زبون‌تر خواهند شد.

او به بیان اولین نکته جنگ اقتصادی اشاره کرد و افزود: ما باور داشته باشیم که در این جهان خدا همه کاره است. اگر کسی چند روز پول در دست دارد نگوید مال من است بلکه مال خداست. آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها حالیشان نیست و خیال می‌کنند که پول مال خودشان است، اما ما به آنها می‌فهمانیم که پولی که در دستشان است خدا داده است، این باور را اگر کسی در دل خودش تقویت نکند وسط میدان جنگ کم می‌آورد.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: اگر آزادگی و مسلمانی را می‌خواهید تجربه کنید جنگ وجود دارد و باید خود را اثبات کنید. در عرصه این نبرد ۸ کار به عنوان الزامات اقتصاد مقاومتی رهبر گرانقدر انقلاب اسلامی دستور فرمودند و پیگیری کردند که در کشور اجرا شود؛ هرچه که می‌خواهید در عرصه نبرد تلاش کنید این هشت کار را باید دنبال کنید و اگر درست انجام دهیم مسلما پیروزی از آن ما خواهد بود و خدا وعده داده است.

امام جمعه شیراز بر حمایت مسئولان از تولید ملی تاکید کرد و افزود: هر مدیری در کشور ما اگر جنسی می‌خواهد مصرف کند لااقل خودش جنس ایرانی را مصرف کند و جنس خارجی نخرد. در برخی از جلسات می‌گوییم این جنس را فلان شرکت در شهر شیراز تولید می‌کند، اما می‌گویند خارجی آن بهتر است و اینگونه به کشور آسیب می‌زنند لذا مسئول باید پیگیر شود جنس ایرانی بخرد و به کارگیرد که یکی از راه‌های جهش تولید همین است.

او اذعان داشت: گاهی بحثی مطرح است که کیفیت جنس ایرانی مناسب نیست، اما ما تجربه کرده‌ایم وقتی مصرف یک کالا جدی می‌شود خریدار می‌تواند به تولید کننده بگوید که جنست باید بهتر شود و تولید از نظر کیفی هم رشد می‌کند. دوم؛ افزایش بهره‌وری است. ما در رابطه با بهره برداری مناسب از سرمایه‌های خود چه انسانی و چه مادی و مالی ضعف داریم و در جنگی که قرار داریم باید جلوی اسراف گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در ادامه با تصریح بر اینکه اگر کسی پول دارد به جای اینکه بخواهد به دلالی بپردازد به سرمایه‌گذاری تولیدی بپردازد، گفت: مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند و دلالی را تعطیل کنند و این نکته قابل توجه بانک‌ها و همه مدیران باشد؛ باید یک سرمایه‌گذاری تولیدی شود بعد سود بیاید.

آیت‌الله دژکام با اشاره به چهارمین مورد، بیان کرد: مردم جنس داخلی بخرند و امسال هم سال جهش تولید با مشارکت مردم است. اگر مردم ما جنس ایرانی را بخرند به معنی این است که به تولید کننده ایرانی کمک می‌کنند. مشارکت مردم در تولید را ممکن است بگوییم در تولید سرمایه‌گذاری کنند، اما اگر قدرت سرمایه‌گذاری ندارند لااقل جنس ایرانی بخرند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس پنجمین مورد را اصلاح الگوی مصرف دانست و افزود: ترویج فرهنگ کار نیز ششمین مورد است. سند فرهنگ کار را باید به میدان آورد، چون فارس در زمینه فرهنگی یک سند دارد، اما در باب فرهنگ کار هنوز سند مصوب شده نداریم.

او به ایجاد اشتغال در جامعه اشاره کرد و گفت: در خصوص ایجاد اشتغال وضع ما بد نیست، اما می‌خواهیم به یک افق بالاتر برسیم. ما امسال برای تحصیل کرده‌هایی که جویای شغل هستند باید خیلی تلاش کنیم تا ایجاد اشتغال شود برای اینکه در این زمینه عقب هستیم، اما در عرصه‌های دیگر ایجاد اشتغال الحمدالله نرخ بیکاری ما پایین آمده و امیدواریم شرایط بهتر شود.

امام جمعه شیراز همچنین با اشاره به مبارزه با فساد اقتصادی، اظهارداشت: در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی جدای از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب یک فرمان هشت ماده‌ای داده‌اند. دیروز رئیس جمهور هم گفتند که در مبارزه با فساد با هیچ‌کس تعارف نداریم و باید جدی دنبال شود.

آیت‌الله دژکام با تصریح بر اینکه رهبر معظم انقلاب در این فرمان ۸ ماده‌ای فرموده اند همه حتی کسانی که منصوب از طرف رهبری هستند باید کارشان شفاف باشد و پاسخ دهند، افزود: فساد یکباره رخ نمی‌دهد و فساد اژد‌های هفت سر است و یک سر آن را بزنیم یک سر دیگر در می‌آورد و باید با فساد مبارزه شود. ما از این جهت در چهارچوب فرمان ۸ ماده‌ای رهبر معظم حامی دولت و دستگاه‌های قضایی و مقننه برای مبارزه با فساد هستیم و محکم با مفسدان و آنهایی که وضع اقتصادی کشور را بهم می‌ریزند مخالف هستیم و اعلام انزجار می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس به مهمترین موضوع که تقواست پرداخت و گفت: اگر کسی از خدا نترسد اینها همه حرف و باد هوا است. رهبر انقلاب در همین فرمان هشت ماده‌ای خود برای مبارزه با فساد این جمله را فرموده اند که "دستی که می‌خواهد با ناپاکی دربیفتد باید خودش پاک باشد و با دست کثیف نمی‌شود چیزی را پاک کنید". تقوا یعنی دستش پاک باشد، آنهایی که در مدیریت‌های نظارتی و مبارزه با فساد گذاشته می‌شوند مراقب باشند که شیطان خیلی فریب دهنده است، برخی اوقات یک تغییر اولویت بیشتر داده نمی‌شود.

ا ضمن تبریک روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ایف گفت: شیراز در این زمینه هم حرف برای گفتن دارد.

آیت‌الله دژکام بیان کرد: همه ما بدهکار معلمان عزیز هستیم و ارج و منزلت معلم بر کسی پوشیده نیست و دست معلمان عزیز را می‌بوسیم، می‌خواهم یک نکته عرض کنم که چرا معلم آنقدر مهم شد؟ مسلما اهمیت جایگاه معلم بخاطر نقش تعلیم و تربیت است. اگر آنها تربیت نکنند جامعه انسانی تبدیل به جامعه حیوانی می‌شود و فرق انسان و حیوان در همین تربیت و تعلیم است که خودش را نشان می‌دهد. از این جهت بایستی به مسئله تعلیم و تربیت و وظیفه دستگاه آموزش و پرورش بار دیگری توجه ویژه کنیم.

امام جمعه شیراز در پایان گفت: در برش استانی نقشه مهندسی کشور اولین مسئله‌ای که مدنظر قرار گرفته است سبک زندگی اسلامی و ایرانی است. اگر بچه‌های ما بزرگ شوند و تفاوت بین مرز ایران همیشه پایبند به فرهنگ و ارزش‌ها و آن طرف که از قدیم مخالف ارزش‌های اصیل انسانی بوده‌اند را نفهمند و در رفتار خود نشان ندهند ضرر بزرگی کرده‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • آیت‌الله خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران: حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است/ دشمنان ما در هر نقطه جهان که هستند بدانند رژیم صهیونیستی نابود شدنی است
  • شلیک به اسرائیل، شلیک به آمریکا است
  • صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تری خواهند خورد
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • آیت الله خاتمی: در مساله عفاف و حجاب دوقطبی ساخته نشود
  • خطیب نماز جمعه تهران: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد
  • عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود/ صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد
  • دولت سیزدهم در مبارزه با فساد کارنامه خوبی ارائه دهد
  • خطیب نماز جمعه تهران: صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد