Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین دماوندی نژاد گفت: در رده‌های دانشگاهی دوره‌ای برای پرورش کرم ابریشم وجود ندارد و نیاز است شرایطی را در رده‌های دانشگاهی برای آموزش این حرفه مهم به عنوان کاردان پرورش نوغان ایجاد شود و کاراموزان، این شغل کهن را آموزش ببینند و این مرکز برای نخستین بار در کشور در لنگرود به عنوان قطب تولید پیله ابریشم ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین دماوندی نژاد عصر امروز در در حاشیه رویداد کار - آیین کج چینی در مجتمع پاسارگاد چمخاله با بیان اینکه برگزاری آیین کج چینی یکی از رویداد‌های خوب بود که انجام شد، اظهار کرد: سنت دیرینه پیله ابریشم از نیاکان به ما به ارث رسیده و این شغل را پاس داشتند تا امروز به نسل ما رسیده است.

وی با بیان اینکه باعث تاسف است که وضع امروز نوغان و پیله ابریشم به وضع کنونی تبدیل شده و باعث عقب ماندگی شده است، گفت: داستان پرورش پیله ابریشم داستان جدیدی نیست و این بخش مهمی از تاریخ کشور ما است و ریشه در کهن ایران دارد، ولی در شرایط فعلی شاهد نزول پرورش این سنت کهن هستیم.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه از هشت ماه پیش در این سمت مشغول به کار هستم و از روز اول یکی از مشاغلی که در نظر داشتم مربوط به پرورش کرم ابریشم است، افزود: امروز آمار درستی از کسانی که در زمینه پرورش پیله ابریشم فعالیت می‌کنند نداریم و این یکی ضعف‌ها است و نیاز است در این خصوص جامعه آماری در نظر گرفته شود.

دماوندی نژاد با بیان اینکه پیله ابریشم کالای واسطی است که توسط کشاورزان تولید می‌شود، تصریح کرد: این کالای واسط می‌تواند در زمینه‌های مختلفی مانند لوازم بهداشتی، رئغن‌های درمانی و گیاهی، البسه و صنعت هواپیمایی و ... استفاده می‌شود که نشان دهنده ظرفیت و اهمیت این کالای مهم و استراتژیک و استفاده از این صنایع تبدیلی است.

معاون وزیر جهاد با بیان اینکه لنگرود به عنوان قطب پرورش کرم ابریشم کشور محسوب می‌شود، گفت: در رده‌های دانشگاهی دوره‌ای برای پرورش کرم ابریشم وجود ندارد و نیاز است شرایطی را در رده‌های دانشگاهی برای آموزش این حرفه مهم به عنوان کاردان پرورش نوغان ایجاد شود و کاراموزان، این شغل کهن را آموزش ببینند و این مرکز برای نخستین بار در کشور در لنگرود به عنوان قطب تولید پیله ابریشم ایجاد شود تا فضایی جدید برای اشتغالزایی و تربیت نیروی متخصص در این زمینه در استان گیلان و سطح کشور فراهم شود.

وی با بیان اینکه شغل پرورش کرم ابریشم در حال حاضر به عنوان شغلی معیشتی محسوب می‌شود، تصریح کرد: این شغل نشان داده که ظرفیت آن را دارد که به عنوان شغلی اقتصادی تبدیل شود و در این زمینه می‌توان با کار کارشناسی و تربیت نیروی متخصص در این زمینه فعالیت بیشتری کرد.

دماوندی نژاد با بیان اینکه سالانه صدهزار تن نخ ابریشم در جهان تولید می‌شود، افزود: ایران با دویست و پنجاه تن در رتبه هشتم دنیا قرار دارد و چین و هند و ازبکستان نیز در رده‌های اول تا سوم قرار دارد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه زنجیره تعریف شغل در پرورش کرم ابریشم تعریف نشده است، گفت: نیاز است مشاغل تکمیلی در کنار پرورش کرم ابریشم به عنوان حلقه تکمیلی ایجاد شود که مشاغل تکمیلی و تبدیلی آن نظیر تولید نخ، روغن‌های گیاهی و درمانی، البسه و ... از پرورش کرم ابریشم است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نوغان رده های دانشگاهی پرورش کرم ابریشم دماوندی نژاد پیله ابریشم ایجاد شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم عزاداری امام جعفر صادق علیه السلام در لنگرود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری همزمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه السلام در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام لنگرود با بیان اینکه این امام همام معارف شیعی را زنده کرد گفت: امام جعفر صادق علیه السلام در زمان خود با انحرافات فکری و بدعت‌گذاری‌ها مقابله کردند و میراث دار علم و دانش در جهان اسلام شدند.
آیت الله رضا رمضانی در خصوص اعتراضات اخیر نیز افزود:اعتراضات امروز در آمریکا با حضور گسترده دانشجویان و اساتید، نشان از بیداری وجدان بشری دارد و حمایت آنها از مردم مظلوم غزه، نمادی از اتحاد و همبستگی جهانی است.
وی گفت: وجدان بیدار بشری امروز در برابر جنایات غزه ساکت نخواهد کرد و همواره در جستجوی عدالت و صلح پایدار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مراسم عزاداری امام جعفر صادق علیه السلام در لنگرود
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • گردشگری ایران در مسیر جاده ابریشم
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس