Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: عملیات بازچرخانی آب در منطقه 8 در مرحله عقد قرارداد است و تصفیه خانه ای در منطقه 22 در مرحله واگذاری زمین است همچنین تصفیه خانه ای که در منطقه وردآورد و اکباتان تصفیه خانه های نوکار هستند.

شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباره پروژه های بازچرخانی آب اظهار کرد: را یکی از مهم ترین پروژه های ما پروژه بازچرخانی آب است باتوجه به اینکه با خشکسالی و محدودیت منابع آب روبرو هستیم  و مطابق اسناد بالادستی هم در حال پیگیری است که بتوانیم از منابع آب های بازیافتی و تصفیه آبهای سطحی طی توافقی با وزارت نیرو، از آن ها برای آبیاری فضای سبز به جای استفاده از آب چاه ها استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انصاری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه عملیات بازچرخوانی آب در کدام مناطق آغاز شده است بیان کرد: این عملیات در منطقه 8 در مرحله عقد قرارداد است و تصفیه خانه ای در منطقه 22 در مرحله واگذاری زمین است همچنین تصفیه خانه ای که در منطقه وردآورد و اکباتان تصفیه خانه های نوکار هستند. هدفمان این است تا این تصفیه خانه های محلی  را داشته باشیم. علاوه بر این می خواهیم در منطقه 5 بخشی از فاضلابی که می خواهد در نحر فیروزآباد برود و به جنوب شهر برود برگردانیم با تصفیه تکمیلی به حد استانداردهای ملاک عمل محیط زیست برسانیم و برای آبیاری فضای سبز استفاده کنیم چراکه این امر هم از نظر محیط زیستی و هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه مدیریت پسماند گفت: کار اجرایی مدیریت پسماند در شهرداری تهران مربوط به سازمان مدیریت پسماند است. ما در اداره کل محیط زیست شهرداری تهران موضوعات فرهنگی را پیگیری می کنیم تا اجتناب از تولید پسماند را داشته باشیم و  به سمت کاهش تولید پسماند برویم همچنین با تعویض کیسه های پارچه ای و سایر محصولاتی که پسماند کمتر ایجاد می کنند به کاهش تولید پسماند کمک کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: مرحله بعد این است که در تفکیک در مبدا سعی کنیم که مردم را ترغیب کنیم و از فضاهایی که مهیا شده تحت عنوان هایپر پسماند یا این گلماند و کتابماند و سایر فضاهایی که شهرداری ایجاد کرده اطلاع رسانی ها انجام شود که مردم پسماند های تر و خشک را از هم جدا کنند و همین طور پسماندهای خطرناک را از پسماندهای عادی و خانگی جدا کنند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زباله محیط زیست پسماند بازچرخانی آب شهرداری تهران تصفیه خانه ای بازچرخانی آب محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فداکار، پنج‌شنبه شب در حاشیه بازدید شبانه از مناطق مختلف شهرستان‌های بم و نرماشیر گفت: در پی بارندگی در شرق استان کرمان به ویژه در منطقه بروات موجب هدایت سیلاب به طرف منطقه ارگ جدید، دشت مجاور آن، نظام شهر و نرماشیر شد و علی‌رغم حجم و سرعت بالای بارندگی خوشبختانه آسیب جدی وارد نشده است.

وی با بیان اینکه دو روستا تحت تأثیر بارش باران قرار گرفتند که آب در حال فرو نشست و وضعیت آن در حال ساماندهی است، افزود: به لطف خدا، با مدیریت و آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی، خسارت خاصی اتفاق نیفتاده است، اما باید آمادگی لازم برای مقابله با خطرات ناشی از سیل را حفظ کرد.

فداکار، با اشاره به اینکه در مجموع بارندگی‌های استان کرمان، تلفات خاصی در منطقه حادث نشده است، گفت: حدود ۱۱ روز است که استان کرمان درگیر سامانه بارشی بوده است و در همه مناطق یعنی جنوب، شمال، شرق و غرب استان شاهد بارندگی بوده‌ایم، به گونه‌ای که تاکنون با بیش از ۶۰ میلیمتر دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته بارش باران را داشته‌ایم.

استاندار کرمان، تصریح کرد: با تلاش دستگاه‌های اجرایی، تدابیر قبل و حین بارندگی و بازدیدها شاهد چالش خاصی در استان نبودیم و به غیر از یکی دو مورد خسارت به دام و جاده‌ها، خسارت قابل توجهی در استان رخ نداد است.

وی افزود: نزدیک به ۶۰۰ دستگاه و تجهیزات مختلف جهت مقابله با خطرات احتمالی ناشی از سیل در مناطق مختلف استان مستقر شده بودند که با عنایت الهی و تلاش‌های شبانه روزی دستگاه‌های اجرایی، سپاه و نیروهای مردمی وضعیت استان به خوبی کنترل شده است.

کد خبر 6088923

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد